Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam isvec diyeti yapan guzellerr nasilsiniz??

bugun 3.gunum.

kizlar liste yapsak ? kimler isvec diyeti yapiyor, kim kacinci gunlerinde ? liste yapacak musait bir arkadas var mi? ben hazirlardim ama bugunlerde vaktim hic yok :26::26:

Selam isvec diyeti yapan guzellerr nasilsiniz??

bugun 3.gunum.

kizlar liste yapsak ? kimler isvec diyeti yapiyor, kim kacinci gunlerinde ? liste yapacak musait bir arkadas var mi? ben hazirlardim ama bugunlerde vaktim hic yok :26::26:

hosgeldinn cnmmm benimde 3. gunum ....valla liste isi guzel olurdu. ben hazirliyim diyecem ama nasil yapilir ne edilir hic fikrim yok ama deniyebilirim nasil gidiyor bugun

canim liiste basit birsey yap. Yani isimleri yazip yanlarina kac kilo olduklarini onun yaninada kacinci gun olduklari okadar

bugun kahve ictim, ogle ve aksam yemegi yemedim henuz. Kahvenin yaninda kizarmis ekmek yemedim. kahve tok tutuyor baya:)

sporumuda yapicam . senin nasil gecdi sekerimm:)

Son düzenleme:
28/06/2011
KISILER========GUN SAYILARI=========KILOLARI
oykullua ====== 3 =========(tartisi yok ama baseni 107 gobegi 94)
prenses88 ====== 3 ========= ?
Morena ====== 2 ======= ?
summer5 ====== 5 ========= 75.600

Son düzenleme:
kızlar liste işi çok iyi olmuş.. ben bugün ilk kaçamağımı yaptım.. evde duran nutellayı hergn koklamaktan sıkılıp biraz önce delirmişcesine yanına koşuğ petibör bisküvinin üzezerine sürdüm ve 5 sn de yedimm çok pişmanımmmmm şmdiiiii hemen yürüş yapıcamm.. kızlarr isveçten snra da elma yapalım

hahaha banada bir kere ole olmustu aama artik dayanabildigim noktaya kadar dayanip oyle kacamak yapiyorum... ama yedikten sonra kesin spor yapiyorum yoksa icim rahat etmiyor cezasi spor

Selam canim ancak geldim bugun 1,5 saat yurudum. yorulmusum yaticam gibi. 64 idim pazartesi az once tartildim 63.4 ciktimmm Allahimmm sen bize kuvvet, sabir ver guzel Rabbim su yanyaglar gobek gitsin nolurrr..

Yarin eklicem fotomu dombisi bir gorun :) Sonra da kilo vermis halimi ekliycem 11 gun sonra hohoyt

summer5 tatlisko alma eve Nutella sakin, bide Nutella huylatiyo insani tamam mi :)) boyle 1 kasikta kalmiyo insan kalkip kalkip kasik kasik yiyesi geliyoo

ya bide ben bu aksam yarim bardak kadar kola ictim cok pismanim yarin 2 saat yuruycem.. kendimi affettirmek icin onun haricinde minik bir tavuk gogsu ve 1 domates yedim

ya bide ben bu aksam yarim bardak kadar kola ictim cok pismanim yarin 2 saat yuruycem.. kendimi affettirmek icin onun haricinde minik bir tavuk gogsu ve 1 domates yedim

aaa cildircam bende avuc ici kadar dereotlu cips yedim 1 tane kivi yedim simdi kalktim sporumu yaptim :)))))))))))))) pismanmiyim karar veremiyorum bu arada harbiden nutella adami huylandiriyor boyle yedikce yiyesin geliyor sonu gelmiyor ne zaman dibi gelir nutellanin o zaman rahat bir nefes cekilir yarin ola hayrola bakalimm bu arada kiss PRENSES88 sen hic mi kacamak yapmadin azmine hayran kaldim yafff... bir biz irademize sahib cikamiyoruz heralde

bende eklerim benide gorursunuz sen bence kendine haksizlik yapiyorsun seker.....

haha evet oykullua cim o Nutella adami mahveder, yarin sabah ekmek vardi 1 dilim onuda cikaricam, yesem nolur yemesem nolur 1 dilim ekmegi :)))

haha evet oykullua cim o Nutella adami mahveder, yarin sabah ekmek vardi 1 dilim onuda cikaricam, yesem nolur yemesem nolur 1 dilim ekmegi :)))

o nutella ismi bile yeterli 650 gram yedigini dusunsene haha bir kocaman kap ben regl doneminde hatirliyorum da yarisini yiyordum nasil bir pis bogazmissim yaaa....haha sende benim gibi yesem ne olur yemesem ne olur. o bana yetmez sonra daha fazlasini isterim diye bende bazen cikariyorum yememek daha iyi

Kesinlikle beni biraksan varya dunyayi yerim bu nasil mide, nasil nefis anlamadim. Tikanmak nedir bilmiyorum, yok bunu yemem sunu sevmem yooookk Allah ne verdiyse o tabak bitecek..Dominant bir annenin cocugu olarak buyudum 27 yasindayim daha kendime gelemedim :)))

HAHAHA supersin yaaa ya benim annem de hic aynaya bakmiyormusun o ne hal genc kiza benze az diyor gobegin senden ilerde popon bir asa bir yukari nedir bu hal diyip durmustu subatta gittigimde artik bu sefer canima tak etti az bekle resmimi koyumda gul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…