Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorum ki canim bende yarin ekliycem aklimda bir fotografim var gostericem onu size koca kollarimi gorun.. Ne bizim bi kol yaa sinir oluyorum erkek kollari gibi kollarim sirtim buyudu kilo alinca puff

aynen kilo alinca kollarda sisio benimde oyle bak bu fotografim 2 haftta oncesine ait o civarlarda anlican :KK70: ama felaket ya

oldu oldu hahaha ayyy bayildim fotona cok komiksin :))) yarina kadar bekleyemiycem dur bende ekliycem
:KK70:D:KK70::KK70: sanki karikaturlerden cikma gibiyim oramda sis buramda bisiler :KK70: orantisiz bir kizim ben... aama ben niye boyle oldum biliom zayiflama hapi ictim ondan sora kendimi kontrol edemedim .. normalde ben kilolu degildim ....

senin icin bekliyorum :KK70::KK70: yarin ehliyetimi almaya gidicem ins verirseler of off:KK70: ne cileli basim varmisss:KK70: merak ettim senide bekliyorum merakla cnm:21:

:KK70:D:KK70::KK70: sanki karikaturlerden cikma gibiyim oramda sis buramda bisiler :KK70: orantisiz bir kizim ben... aama ben niye boyle oldum biliom zayiflama hapi ictim ondan sora kendimi kontrol edemedim .. normalde ben kilolu degildim ....

Bende lida falan bile kullandim 56 kiloya indim 1 haftada 4 kilo verdim sonra oluyordum kalp carpintisindan biraktim.. bu arada ben nasil foto eklicem?

Bende lida falan bile kullandim 56 kiloya indim 1 haftada 4 kilo verdim sonra oluyordum kalp carpintisindan biraktim.. bu arada ben nasil foto eklicem?

aynen bilirim o ilaclardan sonra bu hal olduk zate //// :KK70: benim fotonun altinda link gb bisi var ona tikla ordan fotoyu yukle altinda linkler var onlari kopyala yapistir buraya :KK70: bir tanesini ama:KK70: http://imageshack.us/ ( umarim yanlis bir hareket yapipta banlanmam :KK70: )

Son düzenleme:
kola bakar misin?

Eklentiler

• $adsızz.JPG
    $adsızz.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 53
kis allah iyilini versin senin hemii bende karsima bisi cikcak zannettim :KK70::KK70: gayet normal cok tatli sirin mi sirin bir kissinn... hicte fazlaliklain varmis gb durmuyor kolunda gayet normalll sen diyeti yarin bozz :KK1::21:

kis allah iyilini versin senin hemii bende karsima bisi cikcak zannettim :KK70::KK70: gayet normal cok tatli sirin mi sirin bir kissinn... hicte fazlaliklain varmis gb durmuyor kolunda gayet normalll sen diyeti yarin bozz :KK1::21:

yoookk aslaa suratimin guldugune bakma icim kan agliyo. fotograf yuzdende o yuzden, sisman manken misali... hadi cok tuttum seni yarin konusuruz optummm

yoookk aslaa suratimin guldugune bakma icim kan agliyo. fotograf yuzdende o yuzden, sisman manken misali... hadi cok tuttum seni yarin konusuruz optummm

cok tatlisin ama bayildim gulusune :) bende tebesum ettim kiss gece gece :)) yarin aksam gb gelebilcem cok is var off offf ama arada bakarim fazla takma kafana ama dedigim gb sen yarina boz diyetini sekerim cok sirin gozukuyorsun... yarina iyi diyetlr simdiden :))) opuldunz kizlarr :)))

aaa cildircam bende:KK70: avuc ici kadar dereotlu cips yedim 1 tane kivi yedim simdi kalktim sporumu yaptim :)))))))))))))) pismanmiyim karar veremiyorum :KK70: bu arada harbiden nutella adami huylandiriyor boyle yedikce yiyesin geliyor sonu gelmiyor :KK70: ne zaman dibi gelir nutellanin o zaman rahat bir nefes cekilir :KK70: yarin ola hayrola bakalimm :KK70: bu arada kiss PRENSES88 sen hic mi kacamak yapmadin azmine hayran kaldim yafff... bir biz irademize sahib cikamiyoruz heralde:KK70::KK24:

canimcigim kacamak yapmaz olurmuyum hic:)) bugun sabah ekmek yemedim, aksamda salata yemedim, onlarin yerine kestane sekeri yedim:KK70: colarisi birbirine tutmuyor ama napayim dayanamadim yaaa:KK56:

kizlar bakiyorumda ben yokken kaynatmisiniz:79:

ikinizde cok seker cikmisiniz:KK16::KK16::KK16::KK16:

buarada crs pers cuma yokum kizlar , haberiniz olsun...

28/06/2011
KISILER========GUN SAYILARI=========KILOLARI
oykullua ====== 3 =========(tartisi yok ama baseni 107 gobegi 94)
prenses88 ====== 3 ========= ?
Morena ====== 2 ======= ?
summer5 ====== 5 ========= 75.600

canim ellerine saglik liste cok iyi olmus. Benim kilo zaten alttaki listede yaziyor, degisiklik yok suan . 54.5 . cumartesi gunu kac kilo oldumu yazicam.

X