- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Valla ben de kadında kası sevmem ama erkekte kası pek severim6 kilo fazla 2 ser kilodan fazla kas yapmak istemeyen kadinlara onerilmiyor
Ben de kadinda kastan nefret ederim erkekte de asiri kasi sevmem
Ya valla hocam biraz manyak galiba 3 saat bana da uzun geliyo mızmızlanıyorum öyle ters bakıyo ki anlatamam baskıyla spor yapmaya devam ediyorum resmen. Hayır bi de spora gitmeden 2 saat önce yemek yiyorum 3-3 buçuk saat spor sürünce ACIKIYORUM gözüm kararmıştı bi keresinde koşu bandıda da bana muz yedirdilerBizi trollüyormuşsun gibi hissettim,48 kgsun ne olmuş olabilirsin ki ayrıca üç saat spor mu,yahu olimpiyatlara mı hazırlıyor seni
Son soru eger bu hoca bursadaysa özelden adresini verir misin tam istediğim noktadasın kaldır ayagını
Göğüs için aslında çalışmıyorum sırt karın kalça bacak çalışıyorum hiç göğüs egzersizi yapmadık ama kilo verince kendiliklerinden eridiler çok üzülüyomkalca icin egzersiz tuyonuzu hemen not aldim yazdiklarinizdan
birde göğüs küçülmesi için olanın adını yazarsanız çok makbule geçer
büyük ihtimal yanlış egzersiz yapıyorsunuz istediğiniz görünüm için.
erkeksi görünümü bende sevmiyorum 48 kiloda ne kadar sarkan yağ olabilir ki
sadece sıkılaştırmak için spor yapsanız.
daha hafif şeyler.
yürüyüş gibi.ağırlık kaldırmak ister istemez kas yapar.ama bırakınca gider diye biliyorum.
sanki çok spor deneyimim var gibi yazmışım
ama yürüyüş candir
Popo için kesinlikle squat ve lunge(özellikle back lunge) MÜ-KEM-MEL. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyip popomu gösteresim geldiKonu sahibi..bende doğumda aldığım 25+ kiloyu hemen hemen verdim..benim de hedefim 48 kilo..takipteyim ben de önerileri
Ama kilolardan yadigar hafif çıkık bir popo ve karın var..ben de onları düzleştirip kasa dönüştürme derdindeyim..o yüzden egzersiz yapmaya korkuyorum
Yüzme tavsiyemdir
Yani çevremdekilerde itici değil diyo hatta erkek arkadaşım bayağı beğeniyo ama ben biraz daha cılız olmak istiyorum. Zaten öyle aşırı kaslı değilim ama keşke hiç kasım olmasa daha soft olsa öyle bi görünüm hayal ediyorum yani48 kiloyla ne kadar kaslı olunabilir ki? Gözümde canlandıramadim. Yağ iraninizi çok düştüğü için size öyle geliyor olmasın, çok zayıfmissiniz çünkü, öyle itici görünecek bir kasiniz yoktur bence
Ben kendi vücut ağırlığımla çalışıyorum. Aletli bir spor yapmıyorum yani. Ama yine de kollarım ve belim kalınlaştıSporcular bu konuda hemfikir. Hep soledikleri bisey var , o kasi yapcak hormon kadinlarda yok, o kasi yapmak icin biz ne kadar protein alioruz haberin var mi fln. Ama yasayan bilir benim de kollarim hemen sisio. Yada popo buyusun sekillensin die calisip roberto carlosa donen bacaklar. Antremanini degistirdigin anda duzelir merak etme. Pilates gibi kendi vucut agirliginla calistigin sporlara yonel bence
Yok ben kaçınıyorum squat ve lunge yapmaktan..benim popom gayet iyiydi doğum öncesiPopo için kesinlikle squat ve lunge(özellikle back lunge) MÜ-KEM-MEL. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyip popomu gösteresim geldikarın için de öyle çok hummalı hareketler yapmadım aslında mekik, bisiklet vs ama bayağı etkili oldular
Sporu birakinca sonuyorlar. Sixpackleri nasil becerdiginizi sizde bize anlatsaniz:))Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibiİkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın
Kalça için başka bi şey yapmadım ya zaten benim hedefim kalçamı büyütmek ve kaldırmaktı. Ama kilo verme sürecinde karnitin ve cla kullanmış olabiliriiim...Yok ben kaçınıyorum squat ve lunge yapmaktan..benim popom gayet iyiydi doğum öncesibaşka ne yaptıysan anlat da ben onu yapmayayım
Hani şu yerde yaptığımız bisiklet hareketi var ya ondan bayağı bi yaptım bi hareket daha var bacakları uzatıyosunuz ama yere değmiyo sonra açıyosunuz kapatıyosunuz ve karnınıza çekiyosunuz onu da bayağı yaptım ağlaya ağlaya resmen hem de. Eliptik yine bence çok etkili oldu her gittiğimde 10 dk eliptik yaptım. Ha tabi bir de bolca mekik :)Sporu birakinca sonuyorlar. Sixpackleri nasil becerdiginizi sizde bize anlatsaniz:))
Göğüs için aslında çalışmıyorum sırt karın kalça bacak çalışıyorum hiç göğüs egzersizi yapmadık ama kilo verince kendiliklerinden eridiler çok üzülüyomşu an erkeksi bi görünümüm yok ama ben cılız olmak istiyorum hani böyle kızlar olur ya rüzgar esse uçcak gibi öyle bi şey olmak istiyorum ama şu an kodum mu oturturum tipi var daha çok
Başta karnımı kasinca çıkıyor dememissiniz kolları demissiniz sadece. İcim fesat da değil. Yıllarca spor yaptım. Dağ kamplarina falan gittim. Beslenmeyi uygulamadan öyle irrite edecek kas yapmak baya zor ondan dedim="Beautiful Trauma, post: 55593958, member: 828378"]Yav senin için fesat bacım nagihan karadere olmadım zaten bi üyeye daha anlattım bak sana da anlatıyorum kollarım inceldi ama dümdüz durmuyor kaslarımın olduğu yerler belli oluyor karnımı da kasınca kaslar çıkıyor ortalıkta vücut geliştirmeci gibi gezmiyorum öfffffffffff manyak mıyım ben gelip milleti trolleyip bi ton laf yiyim ya kafamda bardak kıracam şimdi buna bile bahane buluyonuz BUNA BİLE
Bende haftada 9 saat yaptim. 50 dk kosu bandi. 30 dk bisitlet arkasindan aletler ve yer hareketleri ve 100 mekik. 1 yilda 17 kg verdim. Karin kaslarinin baklavalarin tepsisi belirmisti sadece :)) Kol kasi bacak kasi sevmiyorumda sixpack abartili olmadikca hosuma gidiyor.Hulk gibi değilim zaten yav öyle nagihan karadere falan canlanmasın gözünüzde ama kolum dümdüz durmuyo da kaslarım belli oluyo mesela. Karnım da yine aynı şekilde öyle çok aşırı belirgin olmasa da karnımı kastığımda kaslar görünüyor. Bir de haftada toplam 12 saat spor yapıyorum her gidişimde 50 dk cardio kalanı fitness
Inan ki hepsini yaptim. Belki yasimdan dolayi olmadi yasim 47 :))Hani şu yerde yaptığımız bisiklet hareketi var ya ondan bayağı bi yaptım bi hareket daha var bacakları uzatıyosunuz ama yere değmiyo sonra açıyosunuz kapatıyosunuz ve karnınıza çekiyosunuz onu da bayağı yaptım ağlaya ağlaya resmen hem de. Eliptik yine bence çok etkili oldu her gittiğimde 10 dk eliptik yaptım. Ha tabi bir de bolca mekik :)
Boyum 160 ama malesef öyle minyon değilim çok özeniyorum öyle ufacık kızlara. Bu arada göğüslerim de accık sarktı gibi yaay ozendim valla
bende zayiflayinca cılız olanlardanim malesef.
ama bu sanırım biraz vücut yapısıyla alakalı.
yani boyunuz uzun ve kemikli bir yapınız varsa cılız gorunmeniz pek mümkün değil.
kemik yapısı felan çok farkediyor görüntüde.
aynı kiloda boyda insanlar bile farklı gözükür çoğu zaman.
göğüsler sarkmadan küçülduyse hiç üzülmeyin bence.
evet sirt egzersiziyle alakalı olduğunu duymuştum.
birde yapılan kasıp bırakma hareketleri var.günlük belli bir sayıda yapılınca ciddi değişiklik sağlıyormuş.
istikrar saglayamadigim için bıraktım
Bu şekilde kas istemiyorsanız daha çok kardiyo ve aerobik tarzında sporları neden yapmadınız? Yani ağırlık mı çalıştınız hangi spor ile oldu kaslar?Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibiİkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?