İstikamet naim süleymanoğlu

Ya valla hocam biraz manyak galiba 3 saat bana da uzun geliyo mızmızlanıyorum öyle ters bakıyo ki anlatamam baskıyla spor yapmaya devam ediyorum resmen. Hayır bi de spora gitmeden 2 saat önce yemek yiyorum 3-3 buçuk saat spor sürünce ACIKIYORUM gözüm kararmıştı bi keresinde koşu bandıda da bana muz yedirdiler

Göğüs için aslında çalışmıyorum sırt karın kalça bacak çalışıyorum hiç göğüs egzersizi yapmadık ama kilo verince kendiliklerinden eridiler çok üzülüyom şu an erkeksi bi görünümüm yok ama ben cılız olmak istiyorum hani böyle kızlar olur ya rüzgar esse uçcak gibi öyle bi şey olmak istiyorum ama şu an kodum mu oturturum tipi var daha çok

Popo için kesinlikle squat ve lunge(özellikle back lunge) MÜ-KEM-MEL. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyip popomu gösteresim geldi karın için de öyle çok hummalı hareketler yapmadım aslında mekik, bisiklet vs ama bayağı etkili oldular

Yani çevremdekilerde itici değil diyo hatta erkek arkadaşım bayağı beğeniyo ama ben biraz daha cılız olmak istiyorum. Zaten öyle aşırı kaslı değilim ama keşke hiç kasım olmasa daha soft olsa öyle bi görünüm hayal ediyorum yani

Ben kendi vücut ağırlığımla çalışıyorum. Aletli bir spor yapmıyorum yani. Ama yine de kollarım ve belim kalınlaştı Plank’te bekliyorum misal. Allah bilir o esnada koluma kaç kilo yük biniyor.

Bi de gerçekten vücuttan vücuda değişiyor. Bu yüzden herkese özel beslenme programı, spor programı yazılması lazım. Misal benim istediğim görüntüyü elde etmem için boğazımı tutmam ve ne bileyim sadece yürüyüş veya yüzme yapmam gerek. Öbür türlü spor işlerine giriştiğim vakit otomatiktan kaslanıp kalınlaşıyorum. Hele o kollar yok mu o kollar.. İki poşet taşısam oldu mu sana nagehan karadere

Yok ben kaçınıyorum squat ve lunge yapmaktan..benim popom gayet iyiydi doğum öncesi başka ne yaptıysan anlat da ben onu yapmayayım

Sporu birakinca sonuyorlar. Sixpackleri nasil becerdiginizi sizde bize anlatsaniz:))

Yok ben kaçınıyorum squat ve lunge yapmaktan..benim popom gayet iyiydi doğum öncesi başka ne yaptıysan anlat da ben onu yapmayayım
Kalça için başka bi şey yapmadım ya zaten benim hedefim kalçamı büyütmek ve kaldırmaktı. Ama kilo verme sürecinde karnitin ve cla kullanmış olabiliriiim...

Sporu birakinca sonuyorlar. Sixpackleri nasil becerdiginizi sizde bize anlatsaniz:))
Hani şu yerde yaptığımız bisiklet hareketi var ya ondan bayağı bi yaptım bi hareket daha var bacakları uzatıyosunuz ama yere değmiyo sonra açıyosunuz kapatıyosunuz ve karnınıza çekiyosunuz onu da bayağı yaptım ağlaya ağlaya resmen hem de. Eliptik yine bence çok etkili oldu her gittiğimde 10 dk eliptik yaptım. Ha tabi bir de bolca mekik :)

Yağ oranı az olan insanlarda ufak hareketlerden sonra bile kaslar ortaya çıkabiliyor. Benim de çok bir spor geçmişim yok, ama baharda ulaşım şekli olarak bisiklete geçiyorum. Yüz kilometreden sonra harika bir bacak kasim oluşuyor, tüm yaz sıktıkça çıkıyor. Ama bu sene daha binmeye başlamadım, şu an bacaklarım bingil bingil
Geçiyor yani bir sure sonra, korkma.
Ayrıca kadında six pack bence çok güzel görünüyor. Benim de bikiniden birkaç gün önce yaptığım hareketlerden bazen karın Kasım ortaya çıkıyor (siks pack kadar olmasa da) ama sanki kalemle cizmisim gibi- geçici. Denizden sonra spora devam etmezsem hemen geçiyor
Yani benim tavsiyem : hiç gerilme, azıcık kilo almaya basla geçer. Üstelik ağırlık calişmaktansa squat- pilates gibi daha kadınlara yönelik sporlar yapabilirsin. İlle de ağırlık dersen ben decatlondan aldım, tansiyon aleti gibi bileğe sarılan ağırlıklar var, çok ağır da değil. Onlardan kullanabilirsin-hanim hanimcik

ay ozendim valla
bende zayiflayinca cılız olanlardanim malesef.
ama bu sanırım biraz vücut yapısıyla alakalı.
yani boyunuz uzun ve kemikli bir yapınız varsa cılız gorunmeniz pek mümkün değil.
kemik yapısı felan çok farkediyor görüntüde.
aynı kiloda boyda insanlar bile farklı gözükür çoğu zaman.
göğüsler sarkmadan küçülduyse hiç üzülmeyin bence.

evet sirt egzersiziyle alakalı olduğunu duymuştum.
birde yapılan kasıp bırakma hareketleri var.günlük belli bir sayıda yapılınca ciddi değişiklik sağlıyormuş.
istikrar saglayamadigim için bıraktım

Başta karnımı kasinca çıkıyor dememissiniz kolları demissiniz sadece. İcim fesat da değil. Yıllarca spor yaptım. Dağ kamplarina falan gittim. Beslenmeyi uygulamadan öyle irrite edecek kas yapmak baya zor ondan dedim
Kasinca çıkıyorsa sadece bosverin en makbulu o zaten kadın icin

Bende haftada 9 saat yaptim. 50 dk kosu bandi. 30 dk bisitlet arkasindan aletler ve yer hareketleri ve 100 mekik. 1 yilda 17 kg verdim. Karin kaslarinin baklavalarin tepsisi belirmisti sadece :)) Kol kasi bacak kasi sevmiyorumda sixpack abartili olmadikca hosuma gidiyor.

Inan ki hepsini yaptim. Belki yasimdan dolayi olmadi yasim 47 :))

Bu arada pilates yaparsan yaparken de ayaklarına ve kollarına ağırlık takarsan muhteşem bir görüntu elde edersin. Hem de haftada 3 kere 50 dakika yapsan yeter. Boyun da uzun görünür olduğundan hem.

Ben de hem fit hem şöyle az kaslı kuvvetli olmak istiyorum. Kaslarınızı bana göndersenize.

Ben de yaklasik bir bucuk aydir hocamin hazirladigi programla calisiyorum. Fakat benim yag oranim cok yuksekti, bi kaslanma olmadi henuz. Fakat ben haftada 4 gun gidip gunde 1 saat 15 dk civari calisiyorum ve bunun 40 dakikasi cardio zaten. Ayni zamanda aletlerde de en dusuk agirliklarla calisiyoruz. Hocam agirligi hic arttirmayacagimizi soyledi oyle kasli bi gorunum olmamasi icin. Yag oraninizin az olmasi, antrenmanlarinizin oldukca yogun olmasi falan hazirlamistir o kaslanma surecini. ayni zamanda dusuk agirlikla fazla set yapmak da bu asiri kas olusumunu onluyormus. Hocanizi degistirebilirsiniz belki, o kas olayini ben de hic sevmiyorum, korkulu ruyam umarim basima gelmez

Boyum 160 ama malesef öyle minyon değilim çok özeniyorum öyle ufacık kızlara. Bu arada göğüslerim de accık sarktı gibi ya

Bu şekilde kas istemiyorsanız daha çok kardiyo ve aerobik tarzında sporları neden yapmadınız? Yani ağırlık mı çalıştınız hangi spor ile oldu kaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…