- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ben aylarca spor yaptım hiç bir yerimde kas oluşmadı nedense
Ağırlıklı mı çalışıyorsunuz acaba fazlaca, daha kardiyo ağırlıklı mı yapmak gerek? Haftada 3 günde bu kadar kas olmaması lazım.
Hulk gibi değilim zaten yav öyle nagihan karadere falan canlanmasın gözünüzde ama kolum dümdüz durmuyo da kaslarım belli oluyo mesela. Karnım da yine aynı şekilde öyle çok aşırı belirgin olmasa da karnımı kastığımda kaslar görünüyor. Bir de haftada toplam 12 saat spor yapıyorum her gidişimde 50 dk cardio kalanı fitnessBu işin uzmani degilim olan varsa aydinlatsin ama konu cok saçma. 1,5 ay spor yaptin diye o kadar kas oluşmaz. ( gormedik ama anlattigin kadariyla) Benim yağ oranim duşuk oldugu halde ve kilo vermeyle ugrasmadigim halde ilk 1 ay hicte asiri belirgin bir kas yapisi olmadi. 5 kiloyu ne ara attinda o derece kas yaptin 1,5 ayda?
Kilo kaybi ve sıkılaşmak için kardiyo agirlikli calisilir. Agirlik olarak az agirlik cok tekrar yapilir. Bu da kaslari şisirmez. :) Hocanin kilo vermek isteyen birine fazla agirlik verdigini gormedim.
Ben maximum agirlik ve az tekrar yapiyordum agirliklardayken (bu şişirir) ona ragmen 1 ayda hulk olmadim. Herkes bir olmaz ama bana abarti geldi. Yillarca emek verem vucut gelistirme yarismacilari bile sporu biraktimi o kaslari eriyor. 1,5 ayda yaptigin hicbirsey kalici olmaz.
Ölüm gibi bi şey ama insan yaptıkça keyif de alıyorMerak etme bacım bir ay yapmasan o kaslar dümdüz olur keşke dedigin gibi yapınca kalsahaftanın 4 günü 3 saat spor mu
Şöyle ki haftada 4 gün gidiyorum 50 dk cardio yaklaşık 2-2 buçuk saat de fitness yapıyorum ağırlıklarımı da aslında başta çok düşük başladık örneğin squatı 2 kiloyla başladık ama şu an 6 kiloyla yapıyorımBen aylarca spor yaptım hiç bir yerimde kas oluşmadı nedense
Ağırlıklı mı çalışıyorsunuz acaba fazlaca, daha kardiyo ağırlıklı mı yapmak gerek? Haftada 3 günde bu kadar kas olmaması lazım.
Kilom şu an 48 yağ oranımı bilmiyorum onu ölçen tartılarda tartılmadım ama zaten iri değil de böyle biraz maskülen duruyorum ben biraz daha cılız bi görüntü hedeflemiştimAma yağ oranin hala fazlayken, fazla agirlik calistiysan kaslarin azcik gelistiyse bile daha şişik ve kalin gorunebilir kasin ustundeki yaglardan dolayi. Bu da yanlis bir calisma olmus senin icin.
Uuu 2 doğum ve karın kası saygı duydum şu an size :)Kasların erirse eklem yerlerinde ağrı olur ve kemiklerinde...
Hocan haklı öyle bakmakta
Benimde karın kasım eccük var ama seviyorum ben hele ki 2 doğumdan sonra yağlı göbekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?