İstikamet naim süleymanoğlu

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibi İkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın

Haftada beş gün yoğun tempo spor yapıyorum. Kollarımın kaslanmasından ve belimin kalınlaşmasından (o nasıl olduysa??) ben de şikayetçiyim Zafiyet geçirmeden inceleceklerini de sanmıyorum.

Konuyu takipteyim.

Sporcuyum. Antreman gunlerinizi ve saatlerinizi azaltirsaniz gelismelerinde yavaslama olucaktir. Hatta cok daha fazla yavaslar. Ideal kilonuza ulasip sporu biraktiginizda ve saglikli beslendiginizde hoslanmadiginiz kas goruntusu bir miktar azalir. Kilonuzda artis olmaz.
Hocanizla hedeflediginiz kilonun yanimda hedeflediginiz goruntuyude konusmaliydiniz. Ona gore bi program yazardi size.
Ben hamile oldugum icin spora ara vermek zorunda kaldim. Fitness gibi bi sporda degil bireysel musabaka sporu.
Sixpacklerim gitti bisepslerim trisepslerim cok azaldi acikcasi ben uzuluyorum.

Ne güzel dert, böyle dertlerim olmasını çok isterdim :)))

Daha az spor yaptıkça o kaslı görüntünün yavaş yavaş kaybolacağını tahmin ediyorum, ben de yüzerken kollarım kaslanmıştı biraz. Bırakınca o görüntü gitti, omuzlarım daha dik duruyordu, o indi biraz

Zaten spor programınız çok ağırmış bence, kasa yönelikse bu sonuç gayet normal değil mi?
Hangi tür aletlerle çalışıyorsunuz? Direk kendi gücünüzle çalıştırdığınız aletler daha doğal kas görünümü yaparmış diye okuduydum önceden. Özellikle spor salonundaki bir çok alet erkekler için geliştirildiği için kadınlarda pek istenmeyen kas gelişimine sebep olabiliyormuş. Şu kadınlara özel spor salonu tanıtımlarında okumuştum sanırım. Valla ben de onların yalancısıyım :))

Bence imkanınız varsa yüzmeyi düşünün, diğer sporlara nazaran daha biçimli yapıyor gibi geliyor bana.

Haftada 4 gün 3 saat spor demiş.
Ben her seans 3 saat diye anladım.
Bu kadar spora dayanan yağ yoktur bence.

Bu işin uzmani degilim olan varsa aydinlatsin ama konu cok saçma. 1,5 ay spor yaptin diye o kadar kas oluşmaz. ( gormedik ama anlattigin kadariyla) Benim yağ oranim duşuk oldugu halde ve kilo vermeyle ugrasmadigim halde ilk 1 ay hicte asiri belirgin bir kas yapisi olmadi. 5 kiloyu ne ara attinda o derece kas yaptin 1,5 ayda?

Kilo kaybi ve sıkılaşmak için kardiyo agirlikli calisilir. Agirlik olarak az agirlik cok tekrar yapilir. Bu da kaslari şisirmez. :) Hocanin kilo vermek isteyen birine fazla agirlik verdigini gormedim.

Ben maximum agirlik ve az tekrar yapiyordum agirliklardayken (bu şişirir) ona ragmen 1 ayda hulk olmadim. Herkes bir olmaz ama bana abarti geldi. Yillarca emek verem vucut gelistirme yarismacilari bile sporu biraktimi o kaslari eriyor. 1,5 ayda yaptigin hicbirsey kalici olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hulk gibi değilim zaten yav öyle nagihan karadere falan canlanmasın gözünüzde ama kolum dümdüz durmuyo da kaslarım belli oluyo mesela. Karnım da yine aynı şekilde öyle çok aşırı belirgin olmasa da karnımı kastığımda kaslar görünüyor. Bir de haftada toplam 12 saat spor yapıyorum her gidişimde 50 dk cardio kalanı fitness

Ama yağ oranin hala fazlayken, fazla agirlik calistiysan kaslarin azcik gelistiyse bile daha şişik ve kalin gorunebilir kasin ustundeki yaglardan dolayi. Bu da yanlis bir calisma olmus senin icin.

Şöyle ki haftada 4 gün gidiyorum 50 dk cardio yaklaşık 2-2 buçuk saat de fitness yapıyorum ağırlıklarımı da aslında başta çok düşük başladık örneğin squatı 2 kiloyla başladık ama şu an 6 kiloyla yapıyorım ((

Ama yağ oranin hala fazlayken, fazla agirlik calistiysan kaslarin azcik gelistiyse bile daha şişik ve kalin gorunebilir kasin ustundeki yaglardan dolayi. Bu da yanlis bir calisma olmus senin icin.
Kilom şu an 48 yağ oranımı bilmiyorum onu ölçen tartılarda tartılmadım ama zaten iri değil de böyle biraz maskülen duruyorum ben biraz daha cılız bi görüntü hedeflemiştim

Kasların erirse eklem yerlerinde ağrı olur ve kemiklerinde...
Hocan haklı öyle bakmakta
Benimde karın kasım eccük var ama seviyorum ben hele ki 2 doğumdan sonra yağlı göbekten iyidir
Uuu 2 doğum ve karın kası saygı duydum şu an size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…