• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstikamet naim süleymanoğlu

Kilom şu an 48 yağ oranımı bilmiyorum onu ölçen tartılarda tartılmadım ama zaten iri değil de böyle biraz maskülen duruyorum ben biraz daha cılız bi görüntü hedeflemiştim

Sıkı ve ince görünüm için gidip kaldirabildigin en agir kiloyu secmemen lazim. Seni cok zorlamayan bir kilo secip onunla daha cok tekrar yap.

Mesela atiyorum 10 kiloyla 3 set 10 tekrar yapmak yerine, 5 kiloyla 3-4 set 15-20 tekrar yapman lazım.

Sıkı ve ince görünüm için gidip kaldirabildigin en agir kiloyu secmemen lazim. Seni cok zorlamayan bir kilo secip onunla daha cok tekrar yap.

Mesela atiyorum 10 kiloyla 3 set 10 tekrar yapmak yerine, 5 kiloyla 3-4 set 15-20 tekrar yapman lazım.
Ya bu vs meleklerinin antrenörlerinin verdiği bi röportajda tam sizin dediğinizi anlatmıştı az ağırlık çok set. ama ben de kendi hocama güvenmeyi tercih ettim biraz yanılmışım bi çıtlatayım bu konuyu belki öyle yaparız. Tişikirliiir :)

Ya bu vs meleklerinin antrenörlerinin verdiği bi röportajda tam sizin dediğinizi anlatmıştı az ağırlık çok set. ama ben de kendi hocama güvenmeyi tercih ettim biraz yanılmışım bi çıtlatayım bu konuyu belki öyle yaparız. Tişikirliiir :)

Belki hoca ne istedigini yanlis anlamistir. Bunlari bana kendi hocam anlatmisti. Ne istedigimi, nasil bir gorunum tercih ettigimi ve bunlar icin hangi yontemler var detaylica konusmustuk. Geri donulmez bir durum yok ama.

Sporcular bu konuda hemfikir. Hep soledikleri bisey var , o kasi yapcak hormon kadinlarda yok, o kasi yapmak icin biz ne kadar protein alioruz haberin var mi fln. Ama yasayan bilir benim de kollarim hemen sisio. Yada popo buyusun sekillensin die calisip roberto carlosa donen bacaklar. Antremanini degistirdigin anda duzelir merak etme. Pilates gibi kendi vucut agirliginla calistigin sporlara yonel bence

Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibi :KK70: İkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum :KK43: internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın :KK43:
Kadınlarda kaslar çok çabuk eriyor. Yapıya da bağlı tabii ama benim aylarca uğraştığım kol kaslarım çalışmayı bırakınca 1-2 haftada neredeyse tamamen yok olmuşlardı. Daha hafif, kaslara yüklenmeyen egzersizler seçebilirsiniz. Yoga vs uygun olabilir. Hem meditasyon gibi olur hem vucudunuzu da çalıştırmış olursunuz. Kasların oluşmasını ve korunmasını testesteron çok etkiliyor o yüzden erkeklerin tecrübelerinden çok etkilenmeyin derim :D

Şöyle ki haftada 4 gün gidiyorum 50 dk cardio yaklaşık 2-2 buçuk saat de fitness yapıyorum ağırlıklarımı da aslında başta çok düşük başladık örneğin squatı 2 kiloyla başladık ama şu an 6 kiloyla yapıyorım :KK43:((
Ee normal değil mi bu kadar çalışmaya :D

Şöyle ki haftada 4 gün gidiyorum 50 dk cardio yaklaşık 2-2 buçuk saat de fitness yapıyorum ağırlıklarımı da aslında başta çok düşük başladık örneğin squatı 2 kiloyla başladık ama şu an 6 kiloyla yapıyorım :KK43:((
6 kilo fazla 2 ser kilodan fazla kas yapmak istemeyen kadinlara onerilmiyor
Ben de kadinda kastan nefret ederim erkekte de asiri kasi sevmem :kusmuk:

Hanımlar canım çok sıkkın şu sıralar. Ben bir buçuk aydır spora gidiyorum hocamla gayet güzel çalışıyoruz aynı zamanda diyet de yapıyorum 53 kilodan güzelce 48 kiloya düştüm. Zaten hedeflediğim kilo da buydu ama spor yaptığım vücudumu beğenmedim. Bi sefer kollarım kaslandı. Cidden kaslandı ama kollarımı sıktığımda pazılarım çıkıyo resmen taş gibi :KK70: İkinci olarak kadınlarda hiç beğenmediğim sixpacklerim çıktı. Üçüncü olarak göğüslerim küçüldü. Hadi göğüslerimin küçülmesi neyse o normal diyeceğim ama ben kaslı kol kaslı göbek istemiyorum. Hocama söyledim bunu sen ne anlatıyon acaba der gibi baktı suratıma. Burda o kadar kadın senin bu yakındığın şeyleri yapmak için çabalıyo ama istersen haftada 2 gün gel antrenman sürelerini de kısaltalım dedi ben de kabul ettim zaten işime gelir haftanın 4 günü 3 saat spor yapmaktansa 2 gün 2 saat spor yapmak. Ama ben bu kasların gideceğinden hiç emin değilim ne de olsa varlar artık yani çıktılar ve 2 güncük de olsa antrenman yaptığımda yine güçlenmeye devam edecekler diye düşünüyorum :KK43: internetten de araştırdım ama bi çözüm yolu bulamadım sporu da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü bana iyi geliyo sadece kendime ayırdığım bi zaman oluyo. Varsa kasları eritmenin yolunu bilen lütfen beni aydınlatsın :KK43:
Bizi trollüyormuşsun gibi hissettim,48 kgsun ne olmuş olabilirsin ki ayrıca üç saat spor mu,yahu olimpiyatlara mı hazırlıyor seni:deli:
Son soru eger bu hoca bursadaysa özelden adresini verir misin tam istediğim noktadasın kaldır ayagını:deli:

kalca icin egzersiz tuyonuzu hemen not aldim yazdiklarinizdan
birde göğüs küçülmesi için olanın adını yazarsanız çok makbule geçer:KK70::KK22:
büyük ihtimal yanlış egzersiz yapıyorsunuz istediğiniz görünüm için.
erkeksi görünümü bende sevmiyorum 48 kiloda ne kadar sarkan yağ olabilir ki:110:
sadece sıkılaştırmak için spor yapsanız.
daha hafif şeyler.
yürüyüş gibi.ağırlık kaldırmak ister istemez kas yapar.ama bırakınca gider diye biliyorum.
sanki çok spor deneyimim var gibi yazmışım:KK70:
ama yürüyüş candir :KK5:

İnsanlar kas yapmak için özel beslenme programı uyguluyor bazıları yanında başka şeyler kullanıyor. Ona özel kilo aliyorlar. 1.5 ayda 48 kiloyla dediğiniz gibi kaslı görünüm... Sonra vay efendim bu üye yazınca neden ters cevaplar veriliyor deniyor.size mantıklı geldiyse bir şey demiyorum.

Hepsini eşit çalışıyorum aslında ama bu arada squat ve lunge’ı herkese öneriyorum dümdüz popom büyüdü ve kalktı inanılmaz etkili :deli::deli:
Konu sahibi..bende doğumda aldığım 25+ kiloyu hemen hemen verdim..benim de hedefim 48 kilo..takipteyim ben de önerileri
Ama kilolardan yadigar hafif çıkık bir popo ve karın var..ben de onları düzleştirip kasa dönüştürme derdindeyim..o yüzden egzersiz yapmaya korkuyorum
Yüzme tavsiyemdir;)

48 kiloyla ne kadar kaslı olunabilir ki? Gözümde canlandıramadim. Yağ iraninizi çok düştüğü için size öyle geliyor olmasın, çok zayıfmissiniz çünkü, öyle itici görünecek bir kasiniz yoktur bence

İnsanlar kas yapmak için özel beslenme programı uyguluyor bazıları yanında başka şeyler kullanıyor. Ona özel kilo aliyorlar. 1.5 ayda 48 kiloyla dediğiniz gibi kaslı görünüm... Sonra vay efendim bu üye yazınca neden ters cevaplar veriliyor deniyor.size mantıklı geldiyse bir şey demiyorum.
Yav senin için fesat bacım nagihan karadere olmadım zaten bi üyeye daha anlattım bak sana da anlatıyorum kollarım inceldi ama dümdüz durmuyor kaslarımın olduğu yerler belli oluyor karnımı da kasınca kaslar çıkıyor ortalıkta vücut geliştirmeci gibi gezmiyorum öfffffffffff manyak mıyım ben gelip milleti trolleyip bi ton laf yiyim ya kafamda bardak kıracam şimdi buna bile bahane buluyonuz BUNA BİLE

Sporcular bu konuda hemfikir. Hep soledikleri bisey var , o kasi yapcak hormon kadinlarda yok, o kasi yapmak icin biz ne kadar protein alioruz haberin var mi fln. Ama yasayan bilir benim de kollarim hemen sisio. Yada popo buyusun sekillensin die calisip roberto carlosa donen bacaklar. Antremanini degistirdigin anda duzelir merak etme. Pilates gibi kendi vucut agirliginla calistigin sporlara yonel bence
Ay o bacak kaslanmasından ben de çok korkuyodum ama allahtan olmadı topuklu ayakkabıyla çok kötü duruyo yoksa

Back