istenmiyor olmak...

Seni henüz tanımıyorlar hemen kestirip atmayın belki sevecek ler siz de onların yanında gözlerine sokar gibi derin dekolteli minicik etekli giyerseniz sizi isteyeceklerini hic sanmıyorum ,özen gösterirsenizde sorun olmayacağını sanıyorum 1ysş nedirki ? büyük hiç önemli değil Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin amin

E belki de gerçekten Tesettürlü gelin istiyorlardır. Siz biraz alıngan davranmış olabilirsiniz. Boşuna kendinizi kulaktan dolayı diye üzmeyin

İşitme engelli olmanızı yadsıyabilirler, şimdi büyük konuşmak istemem ilerde başımıza ne geleceği belli değil. Ailelerin klasik evlatlarına en uygununu isteme huyu vardır. Bu herkeste vardır az çok o yüzden bunu çok garipsemem ama sizi ''AÇIK'' olduğunuz için hor görmeleri onlar hakkında yeterince bilgi veriyor. Dünyadaki hiçbir erkek ve ailesi için kendinizi değiştirmeye değmez. Kimse altın madalya takmıyor çünkü.

ne münasebet, genç, eğitimli, kariyerli bir hanımsınız. hiç kendinizde kusur bulmayın, her insanın ama az ama çok sağlık sorunu vardır. sorunun bu olduğunu düşünmüyorum ben. ailesi fazla dindarsa açık bir gelin istememişlerdir. siz de kendinizi kapanmaya hazır hissetmiyorsanız zorlamayın.

3 Ay daha çok erken biraz daha tanımaya çalışın karşınızdakini neden hemen kafanızda belirli kalıplar oturttunuz.Ailesiyle tanışın vakit geçirin paylaşımda bulunun ve gözlemleyin bu ancak bu şekilde olur.

Öyle aileler, dindar gözüken ama aslında dinle alakası olamayan cahil aileler oluyor maalesef. Toplumda böyle aileler çok var ve insanları dinden imandan soğutuyorlar hakkaten.
Bence zamana bırakın. Zamanla görüştüğünüz erkeğin karakterini daha iyi anlarsınız. Ailesinin lafına çok bakar mı yoksa araya sınır koymayı bilir mi.. Eğer sınır koyabilir ve sevginizin hakkını verebilirse ailesini önemsemeyin derim. Çünkü inanın bu zamanda mükemmel bir kayınaile söz konusu değil. Önemli olan eş adayı.
Önce istihare sonra istişare, hakkınızda hayırlısı olsun. Sıkmayın tatlı canınızı.

ahahaha bayıldım yaa :))) süpersiniz.

Üzülme sakın,ileride büyük sorun yaşayacağına şimdiden bu gidişe karşı daha mantıklı karar vermen lazım..

Çok haklısınız. Şu an kalbim çok acıyor. Herkese dağıttığım mantık şu an duygularım yüzünden işlemiyor. Herkes için en güzel şeyleri düşünen birisiyken, daha tanıma gereği bile duymadan istemiyoruz demeleri çok zoruma gitti.

Çok zor şeyler yaşamışsınız. İnsanın gücüne gidiyor hor görülmek. En azından enişte destek olmuş size. İnşallah çok mutlu olursunuz.

sevgiliyken ne kafama takılsa sorardım ben sorduğum şeyleri de gerçek hayatta gözlemler tik atardım, cok detaycıyım çok p da iyi değil

Konuştum. Bana biraz zaman ver. Seni tanımıyorlar, tanısalar eminim çok severler. Sana benim baktığım gözle bakarlar. Sadece sabret diyor.

sevgiliyken ne kafama takılsa sorardım ben sorduğum şeyleri de gerçek hayatta gözlemler tik atardım, cok detaycıyım çok p da iyi değil

Ben de öyle birisiyim. 4 seneden az fazladır yalnızım. Çok denedim hep ilk görüşmede eledim. İlk defa bu adamı sevdim. Melek gibidir. Seviyorum onu, ondan bu kadar basiretim bağlandı

Çok sağolun çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…