- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 1,5 senelik nişanlım var ailesine tek bir kelime ettirmedi ilişkime ya da benim istediğim şeylere karışmaya çalıştıklarında siz karışmayın öyle olacak dedi yani benim istediğim şekilde onlarda sustular her seferinde ama ben hala onun evlendikten sonra değişip beni ezdirmeyeceğine güvenemiyorum burda okuyoruz evlendikten sonra aileye olan düşkünlüğü ailesi yüzünden eşine baskı yapanları nasıl 3 ayda güvenebilirsin ?? ileride çok sorunlar yaşarsınız eşiniz hep ailesi ile sizin aranızda kalır ve bir süre sonra ailesini seçer onları dinler
Yok net duymadım. Sadece beni sırt dekoltesi ile kardeşimin düğününde izleyen adamın ailesinin yanına gidip geldikten sonra kapanmayı düşünüyor musun, belki ilerde kapanmanı isteyebilirim demesi böyle düşünmeme sebep oldu. Onu sıkıştırdığımda evet kapalı istiyorlar dedi. Bence kapalı olmamam değil bu öyle defaten ayrıl ayrıl diye seni aramayı gerektirecek problem değil dedim. Sebep kulağım dimi dedim. Evet demedi ama hayır da demedi.
Ayy cok pardon, daha dun aksam bu sebepten erkek arkadasimla kavga ettim..burada sevgilinin duruşu önemli
ben de istenmeyen bir gelinim. nedeni ne bilmiyorum hala :) nedensizce de istemeyebilirlerdi yani.
ama eşim daha sevgiliyken kimseye laf ettirmedi
seviyorum dedi arkasında da durdu
onlar da karşılığında istemeye de gelmediler nişN düğün vs de yapmadılar
çok da umrumda olmadı benim de :)
şimdi ben pek görüşmüyorum
ama eğer sevgilin mırın kırın yaparsa olmaz
böyle durumlarda taraflardan biri kırılacak başka çare yok
ortayol bulunamıyor pek.
Devam et hiç bir şey sevdiğin kişinin; sana değer vermesinden, arkanda olmasından önemli değil tabi ki bir sorun hani bir söz vardır evlilik iki kişiyi kapsamıyor ailelerde işin içinde diye ama şu hayata bir kere geliyoruz ve sevdiğin kişiyi kaybetmek, bu kadar değer verirken yarı yolda bırakmaktan daha kötü olamaz. Zamanla herkes farkına varır sen sevgini saygını gösterdikten sonra o kişilerde eğer insani düşüncelere sahiplerse ağızlarını bile açmaz bazı konularda.Merhabalar,
Ben işitme engelliyim. 28 yaşındayım. 16 yaşında iken menenjit sebebi ile işitme yetimi kaybettim. Konuşmamda bir problem yok, cihaz yardımı ile duyuyor olmama rağmen dudak okumadan konuşmaları çok anlayamıyorum. Bir kimya fabrikasında mali müşavirim. Şundan dolayı diyorum, engelime rağmen kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çevrem tarafından çok sevilirim. Bir süredir görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Gerçekten çok çok iyi bir insan. Çok seviyorum, değer veriyorum kendisine. Onun da aynı şekilde bana karşı duyguları... Ancak bir şekilde ailesi tarafından istenmediğimi öğrendim. Ailesi dindar. Sanırım tesettürlü bir gelin istiyorlarmış. Ama ben sebebin kulağım olduğunu düşünüyorum. 1 yaş da büyüğüm ondan. 1 yaş büyük olmam, açık olmam, duymuyor olmam beni istenmeyen gelin konumuna soktu maalesef. Çok çok üzgünüm, böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Daha evvel de konu açmıştım, kötü bir şekilde sözlümle ayrılmıştık 4 sene önce. Ama kulağımla ilgili değildi o mevzu. İlk defa açık olmam ya da duymuyor olmam sebebi ile hor görüldüm. Kendime gelemiyorum. Erkek arkadaşım seni kimseye ezdirmem diyor ama ailesi aşırı baskı yapıyor. Ayrılmalı mıyım? Devam mı etmeliyim? Ne yapmalıyım?
Değerli vaktinizi ayırıp, kıymetli yorumlarda bulunduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler...
Sevgilin seni sevmiş her halinle kabul etmiş
ben ne hafızlar imamlar tanıyorum gelinleri açık
bu problem olamaz
sevdiğine güveniyorsan istenmiyorum deyip ayrılma
Yok net duymadım. Sadece beni sırt dekoltesi ile kardeşimin düğününde izleyen adamın ailesinin yanına gidip geldikten sonra kapanmayı düşünüyor musun, belki ilerde kapanmanı isteyebilirim demesi böyle düşünmeme sebep oldu. Onu sıkıştırdığımda evet kapalı istiyorlar dedi. Bence kapalı olmamam değil bu öyle defaten ayrıl ayrıl diye seni aramayı gerektirecek problem değil dedim. Sebep kulağım dimi dedim. Evet demedi ama hayır da demedi.