istenmiyor olmak...

Çok sağolun. Hiç bir olumsuzluğunu görmedim. Bir insan bu kadar mı mükemmel olur derken, ailesini ziyaret edip geldikten sonra saçma bir kapanma mevzusu açtı. Tepki alınca da o konuyu tamamen kapatalım dedi. İlerde zerre kadar karşıma çıkacak mı bu konu dedim. Çıkmayacak dedi ama bana bir defa o soruyu sordu, kafam bulandı.

canim sevgilin biraz anne agziyla is yapiyor sanki, sadece kapanma mevzusu degil eger anne agzina bakiyorsa cok bunaltir seni ilerde. bak benim kayinvalide kapali, ogluna hep kapali istemis ama ben acik dovmeli bi kizim :KK70: esimle 2,5 ayda evlendik ve bi kere olsun kapanirmisin kapali giyin vs demedi. ben seni secmisim kimsenin begenmesine gerek yok dedi(kendi ailesi kendi koyunden bi kiz olsun istiomus icten ice,ben bilmiodum tabi:))
Bu konuda eger sevgilin kimseyi dinlemezse mutlu olursun ama annesi moralini bozabiliyorsa bu kotu, dediklerini kafaya takiyor gibi :KK43: benimki hic sallamaz anneyi :)))

Çok sağolun. Hiç bir olumsuzluğunu görmedim. Bir insan bu kadar mı mükemmel olur derken, ailesini ziyaret edip geldikten sonra saçma bir kapanma mevzusu açtı. Tepki alınca da o konuyu tamamen kapatalım dedi. İlerde zerre kadar karşıma çıkacak mı bu konu dedim. Çıkmayacak dedi ama bana bir defa o soruyu sordu, kafam bulandı.

Simdi benim de kafam bulandi. Ailesiyle ayni kafada olmaya?