istenmiyor olmak...

Konuştuk aynılarını söyledim. Özür diledi, bşr daha asla bu konuyu açmam söz veriyorum dedi.

Çok ağır konuşmuşlar. Yazık ya kıyamam. Sıkıntıları verenin kim olduğunu unutuyor bu insanlar. Allah herkese merhamet versin.

2-3 ay zaman tanımam gerek gidişatı görmek için sanırım. Çok sağolun.

Valla ben çok net kapanmam dedim. Tamam bu konu bir daha açılmayacak dedi. Ya kürt olunca ne oluyormuş? Niye insanları böyle ayırıp bölüyorlar hep. İnsanların çoğunluğu cahil sinir oluyorum.

merhaba canım kulağının duymaması allahtandır kulagın duymamasını sen seçmedin hatalıklar engeller hep allahtandır madem inançlı insanlar seni neden istemiyorlar bunun allahın taktiri oldugunu bilmiyorlarmı ilerde onların başınada buyuk bir hastalıgın gelmeyeceginin garantisinimi vermiş erkek tarafı bence konuştugun erkek hernekadar seni korurum desede evlendikten sonra pişman olup ailesine dönebilir bunun örneklerini gördüm çünki erkek arkadaşına biraz zaman ve tanı onu. Bir örnek verim benim kuzenimin başına geldi kuzenim universitede bir kızla tanışmış kalbinde sorun varmış ve devamlı ilaç alıyo tabii erkegin annesi evlenirseniz ilerde bu cocuguna bakamaz hasta dedi ,kızlar erkegi anne ayırdı sonra noldu biliyomusun kuzenim biri ile evlendi karsınıda dogumda kaybetti karısı kalbi durmuş dogumda sonuç olarak seni istemeyebilirler kulagından dolayı ama ilerde seçecekleri gelininde hasta olmayagı garantimi

İşitme engelli çok var ama sadece insanlar görmek istemiyor :) En kolay hasar alan organlardan birisi kulak. Erkek arkadaşımın zerre kafaya takmadığını biliyorum, ailesi maraza çıkarttı :)

birbirinizi seviyorsanız ailenin pek önemi yok bence. Hangimiz dört dörtlük istenen geliniz ki Kaynanalara sormak lazım oğullarına kimleri layık gördü kimleri düşündüde biz kaptık

Bu yoruma da çok güldüm. Ya kız anneleri çok mu kanaatlar anlamadım ki. Erkek annelerindeki asalet kimsede yok :))

Daha ilişkinin başında böyle davranan bir ailenin çocuğu ile ne kadar mutlu olabilirsin bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.

Aynennn öyle. Sen ailenin huyunu bilmiyor muydun diyorum sevmek suç mu diyor. Ne alaka konuyla diyorum. İlla drama bağlayacak.

İlahi adalet tam olarak bu oluyor sanırım. Çok çok etkilendim. Of çok fenaymış.

Bir mesleği beğenmemekle dini sebeplerden karşı çıkmak veya işitme engeline bahane bulmak aynı şey değil ne yazık ki. Hele kapalı gelin istiyorlarsa, erkek arkadaşın bu kişilerin yetiştirdiği bir insan sonunda. Mutlaka ileride giyim kuşamın sorun edilecektir. Uzun kollu giy, uzun etek giy, pantolon giyme, dar giyme, neden dayımın elini sıktın, çok sesli güldün, babamın yanında ayak ayak üstüne atma, vs. Sen anladın ne demek istediğimi. Engelin konusunda (ki benim gözümde engel bile değil) fikirleri değişebilir. Ama tesettürlü olmaman konusunda asla değişmeyecektir. Ben ender Türk erkeğinin bu konuda karısını ezdirmemeyi başarabileceğine inanıyorum. Seni ezdirmese bile devamlı bir huzursuzluk olacak. O tabii sana şimdi ezdirmem diyecek. Lafla peynir gemisi yürümüyor. İyice bir tanı bakalım, davranışlarıyla seni ikna edecek mi?

Daha ilişkinin başında böyle davranan bir ailenin çocuğu ile ne kadar mutlu olabilirsin bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.

Amin. Ben de bunu düşünüyorum. Bir yandan sabredip sonunu görmek istiyorum, diğer yandan da daha çok üzülmekten korkuyorum.

Türkiye'nin bu konularda ilerleyeceğini düşünmüyorum. Uzaylı görüyorlar ona bakıyorlar sanki. Kör cahil insanlardan çok sıkıldım.

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. İki türlü de bakış açıları iğrenç.

3 ay kısa bir süre ama gerçekten aşık oldum. Böyle bir konu çıkmasaydı harika uyumluyduk, herkes size bayılıyoruz diyordu. Her güzel şeyin bir kusuru oluyor galiba. Tadımız kaçtı.

'Belki ileride kapanmanı isteyebilirim' sözünü bir kere duyduysan artık ileriye dönük bir şüphen kalmamış olmalı. Senin işitmen yerine gelse bile bu adamın kocan olunca senden ne bekleyeceği belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…