Kızlar tabiki bu kremi aksam surup sabaha fayda etmesini beklemeyin.
Haziran'dan beri kullanıyorum son zamanlarda artık düzenli kullandığım da söylenemez.
Tüylerim azaldıkca şımardım galiba
Ama koltuk altına her gece sürmeye calisiyorum.zaten cok hoş bir kokusu var, rollon etkisi yaratıyor bende.
öncelikle benim gibi bioderi büyük umutlarla alma derimmerhaba arkadaşlar. ben hormonal bozukluktan dolayı istenmeyen tüylerden bıktım. çıkmaması gereken yerlerde bile çıkıyor. aranızda bioder vs kullanan var mı ya da çevrenizden duyduğunuz kadarıyla ne kadar işe yarıyor? ya da başka fikri olan var mı kesin çözüm için?
Gönderdim arkadaslar...
Bende ise yaradıysa herkeste yarar o derece yanii...
peki baska kesin bir sonuc alabılecegım bır sey var mı ??? bıtkısel bır formulkızlar bioderden büyük beklentileriniz olmasın benden söylemesi ama yine de fiyatına göre iyi sayılabilir.
Kızlar kesinlikle çözüm bulduğum için yazıyorum üniversitede evimden uzağa gidince hep jilet kullanmıştım bütün vücuduma evime döndüğümde kesinlikle lazerlik olmuştum kurtulmam imkansız diyodum çünkü gerçekten çok aşırı artmışlardı. İlk olarak ağda yada makinayla temizliğimi yapıyorum limon sürüyorum peşine limon kolonyasını sürüyorum yanıyo biraz ama ilk yapmada fayda gördüm kesinlikle tavsiye ederim
peki baska kesin bir sonuc alabılecegım bır sey var mı ??? bıtkısel bır formul
tmm denerim ama sen nasıl kullanıyorsun.. gercek lımonumu suruyorsun lımon suyuda etkılı olur mu... nasıl uyguladıgını anlatırsan sevınırım...limonla tuzu deniyorum şu aralar sonuç alırsam yazarım ama bana mantıklı geldi çünkü bioderin içeriğini okuduğumda turunç ekstresi falan yazıyordu eczacım da limonun mantıklı olduğunu söylemişti sen de dene istersen :)
tmm denerim ama sen nasıl kullanıyorsun.. gercek lımonumu suruyorsun lımon suyuda etkılı olur mu... nasıl uyguladıgını anlatırsan sevınırım...
pekı sonuç aldın mı hıç azalma varma tuylerın de :) cildi yumusatma ozelliği var limonun zaten :)limonun suyunu sıkıyorum bol tuzla karıştırıyorum sürüyorum yalnız ben ilk seferde bütün limonu sıkmıştım baya artmıştı yarısı bile fazla fazla yetiyor :) bi de ben duş aldıktan sonra falan da sürmeye çalışıyorum gözenekler açık olduğu için :) tüylerime iyi gelmese bile devam etmeyi düşünüyorum cildim yumuşacık oluyo :)
bir haftayı geçti henüz çıkmadılar eğer bir gelişme olursa yazarım :)pekı sonuç aldın mı hıç azalma varma tuylerın de :) cildi yumusatma ozelliği var limonun zaten :)
bir haftayı geçti henüz çıkmadılar eğer bir gelişme olursa yazarım :)
Kızlar,bacaklardaki tüyler için KAYA TUZU SABUNU nu kesinlikle öneriyorum,kuaförde ağdanızı yaptırın. gece yatmadan önce sabunu ıslatıp ağdayla alınmış kısımlara bolca sürün 4-5 gün her gece aynı işlemi yapın.Ben yaptım, daha ılk seansta %80 azalma oldu.ikinci sansta tamamen bitecek gibi . Lazer Epilasyon yaptıracaktım 800 Tl gerek kalmadı.Sabun bana 6 TL ye mal oldu .Yalnız Çene ve bıyıkta bende kıl problemi de vardı. Kayatuzu burda etkili olmadı bunun için Lazer yaptırıyorum.Kaybedeceğiniz hiçbişey yok deneyim derim.
Canım, Ankara ya gezmeye gittiğimde AQUA VEGA da Tuz Mağarasından almıştım,Başka nerde satılıyor inan hiç bilmiyorum ama bulunması kolaydır diye düşünüyorum,Yalnız kutusunda saç ve cilde iyi geldiği yazıyor saçlara iyi gelmesi seni yanıltmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?