Gönderdim arkadaslar...
Bende ise yaradıysa herkeste yarar o derece yanii...
yader11 forumda konusu varmış. ö.m için tekrar teşekkürler bu arada...
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...n-kullaniyorum-kesinlikle-tavsiye-ederim.html
Aaa evet konu güzelmiş ama nedense kapatılmış
Oysaki yorum yapmak istemiştim...
Kapatılmış evet...
Açıkçası bi kaç üyelik bana reklam amaçlı gibi geldi.:26:
yader11 2. üyelikten banlanmış, ilk üyeliği neydi? ona göre biz de mesajları dikkate alalım...
bir yanlışlık olmasın günayder hanım arkadaşın dediğinden anladığım ilk üyelik adınızın ne olduğu ve ondan takip etmek istemesidir.
2.uyelikten banlanan Yader11 in Ilk uye ismi gunayder yani Benim.
Gunayder ceza aldigi icin ve bende cezamin sure siz oldugunu sandigim icin 2. Uyelik aldim dolayisiyla anlasildiginda da 2.uyelikten banlandim.bunlari niye yaziyorum cunku pek bi meraklanmissin.
Sonucta Ersag topikte gunlerce yorum okudun.ersagin gucune ister inan ister inanma AMA inanan bir suru insan yalan olamaz ! Onlardan biriyim.resmen Feryat ediyorum belki biri daha kurtulur agir kimyasal batagindan diye...AMA tercih etmeyenlere de saygim sonsuz neticede.
Sadece Konuya gelip kirmizilarla imali imali mesaj yazman acikcasi beni rahatsiz etti.neyse suan itibariyle uyelik sahibini tanimis bulunuyorsun.bakalim bana cevabin ne olacak?
(bu arada hem yader11 olarak hem de gunayder olarak tum genel ve ozel mesajlarimin da arkasindayim!)
1.si, kırmızıyla yazarak imada bulunma gibi bir niyetim olmadı, tamamen önyargıyla yaklaşıyorsunuz.
İkincisi, 4 senedir bu forumda birçok kez 2. üyelik olayıyla karşılaştım, sizin de neden banlandığınızı merak ettim. Çünkü Ersağ'ın konusuyla ilgiliyim fark ettiğiniz üzere, amacım ürünler ve kullanım şekilleri hakkında bilgilenmek iken sayfalarca bu konuda geniş bir şekilde bilgi vermiş tecrübeli bir kullanıcının neden 2. üyelik nedeniyle banlanmış olduğunu merak ettim.
Üçüncüsü, ürünle ilgili bir olumsuz yorumda da bulunmadım, çünkü kullanma fırsatım henüz olmadı ama neden böyle bir tutumla böyle bir üslupla bana mesaj yazdığınızı anlayamadım?
Son olarak ben kimyagerim ve kimyasal içeren ürünlerin son derece zararlı olduğunu bilmekteyim ve bu nedenle doğal ürün arayış içerisindeydim, başka hiç bir niyetim, amacım yoktur.
İyi günler.
Yanit icin tesekkurler...
Genelde 2. Uyeliklere fake gozuyle yargisizca bakilir AMA Benim durumum oldukca farkli .
Baskalari da birkac sey yazincailk piyango size vurdu.
Oncelikle sunu belirtmek istiyorum urunler ile ilgili olumlu veya olumsuz herkes yorum yapabilir aciklamalari mantikli olsun yeter.
Bir kimyager olarak sizi daima topikte gormek isteriz.sizden ogrenecegimiz COK COK onemli detayin oldugunu dusunuyorum.
Son olarak tekrardan fayda goruyorum.oldukca kisa zamanda fazlasiyla yararini gordum kullandigim urunun.
Gönderdim arkadaslar...
Bende ise yaradıysa herkeste yarar o derece yanii...
merhaba arkadaşlar. ben hormonal bozukluktan dolayı istenmeyen tüylerden bıktım. çıkmaması gereken yerlerde bile çıkıyor. aranızda bioder vs kullanan var mı ya da çevrenizden duyduğunuz kadarıyla ne kadar işe yarıyor? ya da başka fikri olan var mı kesin çözüm için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?