• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak istiyorum...

Çocuk sizi cennete götürmeyecek tamam istemenizi anlıyorum da olanla ölmüşe çare yok.Elinizden geleni yapın doktora gidin ama siz stres yaptıkça daha çok olmaz bence.Yani her şer de bir hayır vardır demek lazım bence.

Kardeş en son fesat olacak insan benim yakın çevrem bilir beni tanimdan burda atıp tutuyorlar.. Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın.. ben burada sadece birkaç tavsiye istedim bazı arkadaşların dediği gibi belki üslubun yanlış oldu çünkü sürekli stres diyorlar yani stres olmadığımda bile olmadı kimseyi kırmak da istemedim.. arkadaşın "sevişmeye gitti" demesi beni sinirlendirdi çünkü hayattaki tek amacım çocuk değil kendi dertlerim varken bir taraftan topluma hizmet etmeye çalışıyorum... Yani bu edepsiz yorumu bile şaka yaptı diye görmeyen hala beni linçlemeye çalışan insanlara da acayip sinirlendim dolayısıyla şaka yapmak güzeldir ama karşıdakinin canı sikkinsa dalga geçer gibi şaka yapmak kötüdür... Annesi ölünce bir insana "anasını emmeye gitti" demek gibi.. belki üstte yazan arkadaşların dediği gibi kötü kalpliyimdir kalbimin ekmegini yiyorumdur benim sınavım budur... Bu kötü yorum yapanın sınavını da merak ediyorum Allah da sana sinavini verir.. bu arada yorum yapan abla kusura bakma sana yazmadım bu kadar yorumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 tavsiye verenlere de teşekkür ederim okudum mesajları sağ olun❤️🌸

Tamam kardesim en magdur sensin. Ben essegin tekiyim.

Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın..
Bence senin dua etme şeklinde bir sıkıntı var. Bu şekilde kendine de olsa kötü dua edersen dua kapısı açık ise kabul olur sonra ah vahh edersin. İsteklerini Allah'tan iste. Kullara serzeniş boşuna...
Sana sadece Allah yardım edebilir. Kullar ancak teselli eder. Dualarına dikkat etmeni de tavsiye ederim.

Çocuk sizi cennete götürmeyecek tamam istemenizi anlıyorum da olanla ölmüşe çare yok.Elinizden geleni yapın doktora gidin ama siz stres yaptıkça daha çok olmaz bence.Yani her şer de bir hayır vardır demek lazım bence.
Çocukla cennetin ne alakası var dünyevi istek olamaz mı ? Sonunda da her işte bir hayır var yazmışsınız çelişki ?

Çocukla cennetin ne alakası var dünyevi istek olamaz mı ? Sonunda da her işte bir hayır var yazmışsınız çelişki ?
Ya sizi arşa çıkarmayacak demek istedim.Dini boyutta yorum yapmadım yasak zaten sitede din konuşmak .Her işte hayır vardır diyorum elinizden geleni yaptığınız halde olmuyorsa zorlamamak lazım .

Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım ❤️
Bir süre demişsiniz , birkaç ay mı yoksa yıl mı acaba? Yasınızdan da bahsetmemişsiniz. Buna göre belki cevaplar değişir.

Katılıyorum dediklerinize ama bir arkadaş kötü kalpli olduğumu ve çocuğumun bu zamana kadarki olmamasının bu yüzden olduğunu söylemiş.. ben de hayır ve şerrin ne olduğunu Allah bilir diyerek cevap vermek istedim... Gerçekten ihtiyacımı görüp mesaj atan yorum yapan herkesten Allah razı olsun 🙏🏼🌸❤️

3 yıl oldu 30 yaşımdayım
Gençmisşiniz ve 3 yıl uzun süre gerçekten. Benim tavsiyelerim farklı olmayacaktır ama, kilo cok önemli , hergün yürüyüş yapın, yumurta ve sperm kalitesini arttıracak vitaminleri alın . Tek doktor ile yetinmeyin, önerilen baska doktorlara da gidin, rahim filmi- pıhtılasma testi- eşler olarak kromozom testi de yaptırın. Bunlarla da olmuyorsa belki aslında tespit edemedikleri bir sorun mutlaka vardır çünkü 3 sene uzun bir süre, bence vakit kaybetmeden ptg’li tüp bebek için basvurun

Katılıyorum dediklerinize ama bir arkadaş kötü kalpli olduğumu ve çocuğumun bu zamana kadarki olmamasının bu yüzden olduğunu söylemiş.. ben de hayır ve şerrin ne olduğunu Allah bilir diyerek cevap vermek istedim... Gerçekten ihtiyacımı görüp mesaj atan yorum yapan herkesten Allah razı olsun 🙏🏼🌸❤️
O arkadaş kendi kıçındaki şeyi temizlesin de konuşsun kalbinizi açıp bakmış mı da konuşuyor ne terbiyesiz insanlar var ya...Ben çok fazla üzülmenin gereksiz olduğunu savunuyorum sadece umarım isteyen herkese nasip olur ama işte her zaman istediklerimiz olmuyor.Yinede olumlu düşünelim :KK200:

Bence senin dua etme şeklinde bir sıkıntı var. Bu şekilde kendine de olsa kötü dua edersen dua kapısı açık ise kabul olur sonra ah vahh edersin. İsteklerini Allah'tan iste. Kullara serzeniş boşuna...
Sana sadece Allah yardım edebilir. Kullar ancak teselli eder. Dualarına dikkat etmeni de tavsiye ederim.
Haklısınız ben kimsenin mutluluğuna kıskanacak bir insan değilim Allah korusun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın... Sadece birkaç tavsiye almak istemiştim burada iki üç haddini bilmez insanın alay konusu olmak için yazmışım resmen yok sevismeye gitti yok kötü kalpli kıskanç olduğum için çocuğum olmuyormus vs... Kadının kadına zulmü kadar kötü bir şey yok dayanışma için tavsiye için açılmış bir sitede dusuncesiz ve görgüsüz konuşan insanlara cevap olsun diye yazmıştım da haklısınız 🙏🏼🌸 günlük hayatta daha fazla dikkat edeyim dediğiniz gibi

Niye sen başkasına tek yapabildiğin çocuk olmuş derken çok iyi kalpli mi oldun yani.😂

O arkadaş kendi kıçındaki şeyi temizlesin de konuşsun kalbinizi açıp bakmış mı da konuşuyor ne terbiyesiz insanlar var ya...Ben çok fazla üzülmenin gereksiz olduğunu savunuyorum sadece umarım isteyen herkese nasip olur ama işte her zaman istediklerimiz olmuyor.Yinede olumlu düşünelim :KK200:
Ayyy kız çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸 gerçekten o an sinirlenmistim ama sonra benim derdim zaten bana yeter diyip sallamadım yoksa haddini bilmeyen insan çok ❤️beni güldürdün he valla Allah yüzünü güldürsün 😅🌸

Niye sen başkasına tek yapabildiğin çocuk olmuş derken çok iyi kalpli mi oldun yani.😂
Sevişmeye gitti diyene cevabım ne olsaydı?? Ben size bir şey mi dedim.. benim annem de ev hanımıydı ama kimseye hadsiz 'şakalar' yapmazdı

Kendi bir taraflarım çok temiz çok şükür. Yapamadığım şeyi küçük görmeye çalışarak başkasını hor görmeye çalışmıyorum. ;)

Ama neden bu kadar etkilendin ki sakin ol ve cevabı sana vermediğimi okumak için sayfayı geri al😅😂
Evet bana vermediniz ama konunuzun başındaki üslubunuzda çok güzel değildi ki o tarz yorumlar aldınız. Bu forum bu tür şeyleri alaya alacak bir yer değil yoksa.

Back