Kardeş en son fesat olacak insan benim yakın çevrem bilir beni tanimdan burda atıp tutuyorlar.. Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın.. ben burada sadece birkaç tavsiye istedim bazı arkadaşların dediği gibi belki üslubun yanlış oldu çünkü sürekli stres diyorlar yani stres olmadığımda bile olmadı kimseyi kırmak da istemedim.. arkadaşın "sevişmeye gitti" demesi beni sinirlendirdi çünkü hayattaki tek amacım çocuk değil kendi dertlerim varken bir taraftan topluma hizmet etmeye çalışıyorum... Yani bu edepsiz yorumu bile şaka yaptı diye görmeyen hala beni linçlemeye çalışan insanlara da acayip sinirlendim dolayısıyla şaka yapmak güzeldir ama karşıdakinin canı sikkinsa dalga geçer gibi şaka yapmak kötüdür... Annesi ölünce bir insana "anasını emmeye gitti" demek gibi.. belki üstte yazan arkadaşların dediği gibi kötü kalpliyimdir kalbimin ekmegini yiyorumdur benim sınavım budur... Bu kötü yorum yapanın sınavını da merak ediyorum Allah da sana sinavini verir.. bu arada yorum yapan abla kusura bakma sana yazmadım bu kadar yorumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tavsiye verenlere de teşekkür ederim okudum mesajları sağ olun