• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere bitkisel çözüm var mı?

Canim ya çok sağol koca istanbulda da bulunur ya elbet :KK55: oh hem saçlarıma sürerim hem vücuduma:KK76: çok amaçlı :KK50:
kullandıktan sonra sonucu yazarsan sevinirim ,1-2 gün kullanıp pes etme ilkinde öyle yaptım olmadı,karıncalanma ve yanmalar oluyor:KK43:,saçta ve duşta hemen yıkıyorsun ama ben bacağıma sürdüğüm zaman hiç yıkamadım sabaha kadar bekledi,sabah duş alsam bıle akşam yıne tekrar sürdüm ben buğday tenliyim cildim hassas olmadığı için hiç problem yaşamadım bunuda hatırlatmak istedim bol şanslar by by :KK24:

kullandıktan sonra sonucu yazarsan sevinirim ,1-2 gün kullanıp pes etme ilkinde öyle yaptım olmadı,karıncalanma ve yanmalar oluyor:KK43:,saçta ve duşta hemen yıkıyorsun ama ben bacağıma sürdüğüm zaman hiç yıkamadım sabaha kadar bekledi,sabah duş alsam bıle akşam yıne tekrar sürdüm ben buğday tenliyim cildim hassas olmadığı için hiç problem yaşamadım bunuda hatırlatmak istedim bol şanslar by by :KK24:

Benim cildim çok hassas bi sorun olur mu ki acaba ?? Tabi yazarım kullanırsam :)

Benim cildim çok hassas bi sorun olur mu ki acaba ?? Tabi yazarım kullanırsam :)
Sonuçta kimyasal bir ürün değil,problem çıkaracağını sanmıyorum ama emin olmak icin bacağının bir kısmını yıkayarak başlayabilirsin sonuca göre de devamını getirirsin.:KK24:

Sonuçta kimyasal bir ürün değil,problem çıkaracağını sanmıyorum ama emin olmak icin bacağının bir kısmını yıkayarak başlayabilirsin sonuca göre de devamını getirirsin.:KK24:

İlgilendiğin için çok sağol ya :) bu sabah dışarı çıkıcam inşaallahh unutmazsam aktara uğrayıp almak istiyorum :21:ay çok istiyorum evlenene kadar şu tüylerden kurtulmayı:KK23:

Merhaba kızlar ben de bu sorundan muzdariptim.
Eşimde olmayan tüyler ben de vardi.hatta bendekilere tuy denmez kıl denir hatta fırça kılı mübarek!

Neyse di'li gecmis zaman konuşmak cok eglenceliymis :)

Kıl sorunumdan bitkisel tuy azaltici losyon kullanarak kurtuldum artık o kadar az ve ince tüylerim varki neredeyse alamıyorum elime gelmiyor :)

Ayrica tüyleri alırken ayin dönemlerine de dikkat ediyorum.

Ozellikle koltuk altımda artık yok denecek kadar az tuy var. ( eskiden bir kökten 5-6 kıl birden çıkardı.sert simsiyah parlak kalın kıllarım vardi.

Eger isterseniz ayrıntıları yazarım .herkes kurtulsun KILlarindan....

Kılların hiç cikmama ihtimali sıfır ama acısız ağrısız istiyorsaniz hamam otu tozu kullanabilirsiniz

Back