• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere bitkisel çözüm var mı?

bioderi bir yıl her aksam sistemli bir şkilde tüylerimi alıp yüzüme sürdüm ancak hiç bir etkisi olmadı boş emek zaman kaybı şimdi lazer epilasyona gidiyorum makınennın adı alex ve işe yarıyor yüzde60 yüzde yetmıs bıttı ..................lazere de bır yıldırı gıdıyorum lazerı bulanda allah razı olsun:46:

Kızlar tabiki bu kremi aksam surup sabaha fayda etmesini beklemeyin.
Haziran'dan beri kullanıyorum son zamanlarda artık düzenli kullandığım da söylenemez.
Tüylerim azaldıkca şımardım galiba :1:
Ama koltuk altına her gece sürmeye calisiyorum.zaten cok hoş bir kokusu var, rollon etkisi yaratıyor bende.

canım kullandığın kremin markasını bana da gönderir misin

Aynısafa kreminin azaltığını söylüyorlar ama kullanmadım bilemiyeceğim. Deneyen var mı ? :1:

Kızlar kesinlikle çözüm bulduğum için yazıyorum üniversitede evimden uzağa gidince hep jilet kullanmıştım bütün vücuduma evime döndüğümde kesinlikle lazerlik olmuştum kurtulmam imkansız diyodum çünkü gerçekten çok aşırı artmışlardı. İlk olarak ağda yada makinayla temizliğimi yapıyorum limon sürüyorum peşine limon kolonyasını sürüyorum yanıyo biraz ama ilk yapmada fayda gördüm kesinlikle tavsiye ederim :D

merhaba arkadaşlar. ben hormonal bozukluktan dolayı istenmeyen tüylerden bıktım. çıkmaması gereken yerlerde bile çıkıyor. aranızda bioder vs kullanan var mı ya da çevrenizden duyduğunuz kadarıyla ne kadar işe yarıyor? ya da başka fikri olan var mı kesin çözüm için?
öncelikle benim gibi bioderi büyük umutlarla alma derim :D evet işe yarıyor uzun bi kullanımdan sınra birazcık azalma oluyor fakat bioderi hala kullanıyorsam sebebi şu tüyleri icelttiği için on günde aldığın tüy bir ay almasan idare etmeye başlıyor yani büyük bir azalma bekleme ama eğer incelmesi ve biraz geç çıkması iyi olur diyosan dene derim :) (pakette tüyleri aldığın günden itibaren 3 gün diyor ama en azından 5 gün sür derim tüyler çıkana kadar duştan sonra hep sür bence)

Ben daha 23 yasindayım ve istenmeyen tüylerden kıllardan cok sıkıldım. Lazere gıtmekten de cekınıyorum acıkcası bıtkısel ve kesın sonnuc varsa bana yardımcı olmanızı ıstemekteyım...

kızlar bioderden büyük beklentileriniz olmasın benden söylemesi ama yine de fiyatına göre iyi sayılabilir.

Kızlar kesinlikle çözüm bulduğum için yazıyorum üniversitede evimden uzağa gidince hep jilet kullanmıştım bütün vücuduma evime döndüğümde kesinlikle lazerlik olmuştum kurtulmam imkansız diyodum çünkü gerçekten çok aşırı artmışlardı. İlk olarak ağda yada makinayla temizliğimi yapıyorum limon sürüyorum peşine limon kolonyasını sürüyorum yanıyo biraz ama ilk yapmada fayda gördüm kesinlikle tavsiye ederim :KK70:

limon mu pekı limon suyu da olur mu bende denemek istiyorum.. faydası olur mu hıc cıkmıyor mu

peki baska kesin bir sonuc alabılecegım bır sey var mı ??? bıtkısel bır formul

limonla tuzu deniyorum şu aralar sonuç alırsam yazarım ama bana mantıklı geldi çünkü bioderin içeriğini okuduğumda turunç ekstresi falan yazıyordu eczacım da limonun mantıklı olduğunu söylemişti sen de dene istersen :)

limonla tuzu deniyorum şu aralar sonuç alırsam yazarım ama bana mantıklı geldi çünkü bioderin içeriğini okuduğumda turunç ekstresi falan yazıyordu eczacım da limonun mantıklı olduğunu söylemişti sen de dene istersen :)
tmm denerim ama sen nasıl kullanıyorsun.. gercek lımonumu suruyorsun lımon suyuda etkılı olur mu... nasıl uyguladıgını anlatırsan sevınırım...

tmm denerim ama sen nasıl kullanıyorsun.. gercek lımonumu suruyorsun lımon suyuda etkılı olur mu... nasıl uyguladıgını anlatırsan sevınırım...

limonun suyunu sıkıyorum bol tuzla karıştırıyorum sürüyorum yalnız ben ilk seferde bütün limonu sıkmıştım baya artmıştı yarısı bile fazla fazla yetiyor :) bi de ben duş aldıktan sonra falan da sürmeye çalışıyorum gözenekler açık olduğu için :) tüylerime iyi gelmese bile devam etmeyi düşünüyorum cildim yumuşacık oluyo :)

limonun suyunu sıkıyorum bol tuzla karıştırıyorum sürüyorum yalnız ben ilk seferde bütün limonu sıkmıştım baya artmıştı yarısı bile fazla fazla yetiyor :) bi de ben duş aldıktan sonra falan da sürmeye çalışıyorum gözenekler açık olduğu için :) tüylerime iyi gelmese bile devam etmeyi düşünüyorum cildim yumuşacık oluyo :)
pekı sonuç aldın mı hıç azalma varma tuylerın de :) cildi yumusatma ozelliği var limonun zaten :)

bir haftayı geçti henüz çıkmadılar eğer bir gelişme olursa yazarım :)

kızlar bu sitede geçenlerde turuncun iyi geldiğini okumuştum.test edildi onaylandı :) tek seferde bile etkisini fazlasıyla gösterdi :)

Kızlar,bacaklardaki tüyler için KAYA TUZU SABUNU nu kesinlikle öneriyorum,kuaförde ağdanızı yaptırın. gece yatmadan önce sabunu ıslatıp ağdayla alınmış kısımlara bolca sürün 4-5 gün her gece aynı işlemi yapın.Ben yaptım, daha ılk seansta %80 azalma oldu.ikinci sansta tamamen bitecek gibi . Lazer Epilasyon yaptıracaktım 800 Tl gerek kalmadı.Sabun bana 6 TL ye mal oldu .Yalnız Çene ve bıyıkta bende kıl problemi de vardı. Kayatuzu burda etkili olmadı bunun için Lazer yaptırıyorum.Kaybedeceğiniz hiçbişey yok deneyim derim.:KK54:

Kızlar,bacaklardaki tüyler için KAYA TUZU SABUNU nu kesinlikle öneriyorum,kuaförde ağdanızı yaptırın. gece yatmadan önce sabunu ıslatıp ağdayla alınmış kısımlara bolca sürün 4-5 gün her gece aynı işlemi yapın.Ben yaptım, daha ılk seansta %80 azalma oldu.ikinci sansta tamamen bitecek gibi . Lazer Epilasyon yaptıracaktım 800 Tl gerek kalmadı.Sabun bana 6 TL ye mal oldu .Yalnız Çene ve bıyıkta bende kıl problemi de vardı. Kayatuzu burda etkili olmadı bunun için Lazer yaptırıyorum.Kaybedeceğiniz hiçbişey yok deneyim derim.:KK54:

Ayy çok iyi yaa peki nerden temin edilebiliriz bu sabunuu? ?

Canım, Ankara ya gezmeye gittiğimde AQUA VEGA da Tuz Mağarasından almıştım,Başka nerde satılıyor inan hiç bilmiyorum ama bulunması kolaydır diye düşünüyorum,Yalnız kutusunda saç ve cilde iyi geldiği yazıyor saçlara iyi gelmesi seni yanıltmasın.

Canım, Ankara ya gezmeye gittiğimde AQUA VEGA da Tuz Mağarasından almıştım,Başka nerde satılıyor inan hiç bilmiyorum ama bulunması kolaydır diye düşünüyorum,Yalnız kutusunda saç ve cilde iyi geldiği yazıyor saçlara iyi gelmesi seni yanıltmasın.

Canim ya çok sağol koca istanbulda da bulunur ya elbet :KK55: oh hem saçlarıma sürerim hem vücuduma:KK76: çok amaçlı :KK50:

Back