• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak istiyorum...

Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım ❤️
Kaç aydır korunmasız ilişki var ? gerekli muayene testler yapıldı mı ?yapıldıysa hersey normalse; 3 cocuk annesı olarak yazıyorum : alıp bebegı rahmine koyamayacagına göre akısına bırakmaktan başka çaren yok. kader diye bişey var . her nasip vaktini bekler .

Haklısınız ben kimsenin mutluluğuna kıskanacak bir insan değilim Allah korusun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın... Sadece birkaç tavsiye almak istemiştim burada iki üç haddini bilmez insanın alay konusu olmak için yazmışım resmen yok sevismeye gitti yok kötü kalpli kıskanç olduğum için çocuğum olmuyormus vs... Kadının kadına zulmü kadar kötü bir şey yok dayanışma için tavsiye için açılmış bir sitede dusuncesiz ve görgüsüz konuşan insanlara cevap olsun diye yazmıştım da haklısınız 🙏🏼🌸 günlük hayatta daha fazla dikkat edeyim dediğiniz gibi
yani siz ne yazıdıgnızın farkında mısın. çocugu olan anneleri başta empati yoksunu olarak adlandıran sizsiniz. haklısınız kadının kadına yaptıgını kımse yapmıyor. o cumleyı yazmadan da yardım ısteyebılırsınız .

Bana bu kadar alakasız yorum yapan kadına yaptığım yorum için linç yiyeceksem yerim o da onların edepsizligi ... O pis yorumu görmeyip insanlarla dalga geçebiliyorsa Allah karşısına kendi gibi şakacı insanlar çıkarsın bu kadınla ilgili başka duam yoktur
sen dua diye beddua edip duruyosun ya . bir sakin ol .

Bence siz bu konuda hassas olduğunuz için normalde güleceğiniz şeylere şu an sinirlenebiliyorsunuz. Kimse size burada kötü bir niyetle yaklaşmadı tabiki de kadın olarak sizi herkesten çok burada çocuğu olanlar anlar. Sizin çocuk isteyipte burada herhangi bir üyeye cevaben tek vasfı çocuk yapmak derseniz bu hoş olmaz. Bence kafanızı bir müddet başka şeylerle meşgul edin sırası gelince Allah en güzelini nasip edecektir size 💕

Hocam burdakiler aşırı sorunlu tipler 😂😂 bence hiç okumayın bile harbiden kafalarının bu kadar çalışmadığını görünce şok oluyorum böyle edepsizlik terbiyesizlik görmedim.... Yukarıdaki bana sevişmeye mi gitti yazan kadını savunan tipler var ya😂😂 bunlar telefonu ellerinden sadece sevişmek için bırakan şakanın adabini almamış kimseler... 😂😂😂 Allah razı olsun sizden ve sizin gibi yumuşak kalpli insanlardan... Allah işinizi rast getirsin sağ olun
Teşekkür ederim Allah hepimizin işini rast götürsün huzur mutluluk versin bence konu kapanmışken insanlara hakaret edip tekrar açmayalım sanırım cezada almıştınız tekrar bu olmasın sizin için diye bileceğim tek şey bence insanların okadar dediklerini önemsemeyin bence kendinizin gerçekten ne istediğini düşünün ve ona göre bir yol belirleyin çocuk konusunda insanlarida okadar kayda almayın gerek kötü yorumda bulunan gerek kendi çevrenizde her şey gönlünüzce olsun

2 doğmamış yeğeni anne karnında kaybeden biri olarak empati yapabilirim sanırım.
Stresinizi yok edip akışına bırakmadığınız sürece olmasını beklemeyin.
Herkesin imtihanı farklı nasibinizde ne zaman varsa o zaman gelecek size.

Back