İstenmeyen gebelik ve kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+
kurtaja yasam hakkinin elinden alinmasi olarak bakiyoruz cunku. Kurtaj 10 haftaya kadar izin var o zaman sorun yok seklinde bir mantik dogru gelmiyor cunku dunyanin bir cok yerinde kurtaja 24 haftaya kadar izin var. simdi ben 23 haftalik bebegimi aldiracagimi soylesem ki yasadigim yerde yasal, burada kurtaj destekcisi olanlar bile muhtemelen katil der bana. O sebeple bu olaya yasalarla bakamayiz.
Ha annenin sagligi etkilenecegi durumlarda bu son caredir, bunun yani sira bekarken boyle bi hata yapanlara cok kizsam da toplumumuzun bekar ogrenci anneye hazir olmadigi malum. O sebeple bunun da anne sagligi gibi bir zaruriyet oldugunu dusunuyorum.
Ote yandan bu kiz simdi kurtaj olup bu adamla devam ederse 1 insan bos yere yasam hakkini kaybetmis olacak. evlilik icinde olan kurtajlara da bu sebeple karsiyim.
Su an kucuk buyuk falan diye dusunmuyorum dedigim gibi 23 haftalik da kurtaj yapilabiliyor, hatta sanirim kanadada kurtajin yasal bir siniri da yok.
tum genetigi kodlanmis benzersiz bir insanin dogmasini engellemek diye bakiyorum olaya. Simdiden sac rengi goz rengi gulusu bazi huylari bile belli olan bi insan o aslinda.
Tabii bunlar benim dusuncelerim oldugundan kimseye dikte edemem, sadece siz karsitlarin neden karsit oldugunu sorguladiginiz icin bir yorum yapmak istedim.
Iyi aksamlar

Kürtaj isteyip utanmadan hamilelik bilgilerini ne diye giriyorsun, öööff bıktım sizin gibilerden ya buradaki insanların duyguları ile oynayıp psikolojilerini bozuyorsunuz, sahte konular uydurup milleti birbirine düşürüyorsunuz!
Bir de gereksiz detaylar Yok geri çekildi de hamile kaldım bilemem ne utanmadan hamilelik bilgilerini girmiş bir deallahım sen sabır ver bize.

Neden böyle bi yalan söyliyim takvimi silmemişim kusura bakma özür dilerim neden üstüme geliyorsun ki bu kadar konu sahte olsa bu kadar uğraşır mıyım karşındaki insanın psikolojisini bilmeden neden aşağılayıcı kırıcı yorum yapıyosub

hemen hemen aynı yaşlardayız.Tek sorun bebek.Yazık olmuş ona.Yani önceki konularını pek bilmiyorum ama erkek arkadaşına çeki duzen zamanla verirdin tedavi olurdu.Biliyosun o bebeği almak cok günah.Yapmışsın bir kere ama...

Sen yazdıklarınla buradakilerin psikolojisini neden bozuyorsun, nasıl hamile kaldığına kadar detay vermişsin mağduriyet adı altında, kaç sayfa yazı olmuş hamilelik bileğilerini yeni mi farkettin, hangi ara girdin o bilgileri, kürtaj düşünürken mi buradakileri kürtaj diye birbirine düşürürken mi? Samimiyetsiz!

Aileni dinle diyorum gidip elin sıkıntısını lafını çekeceğine anne babanın suratını çek

Ya kızım sen ne diye burda konu açtın? Türkiyede kadınlar malesef neyin ne olduğunu, haklarını , doğruyu yanlışı ayırt edebilecek durumda değiller.
O bebek yarın öbür gün perişan olduğunda burdaki kadınlar mı gelip yardım edecek?
Herkes gitsin kv ile görümcesiyle olan sorunlarıyla ilgilensin lütfen uzaktan ahkam kesmek kadar kolayı yok bu forumda.
Sen kimseye bakma en doğrusu neyse onu yap ve hayatını eline almak için oku!

Ben kimsenin psikolojisini bozmuyorum bu 1,beni böyle eleştiremezsin samimiyetsiz olan sensin kimseyi birbirine düşürmedim senin gibi yıkıcı insanlar yapıcı insanlara laf sokarak bu konu üzerinde ego kasıyorlar buna da acıyorum,sana ayrı acıyorum umarım benim yaşattığımı yaşamazsın evladın karşına böyle bi sorunla gelmez o zaman benim durumumu çok yii anlarsın,sorana söyledim nasıl olsu diye sordular onu okuduysan onları da okumuşsundur bir daha yorum yapmamanı rixa edicem,bu konuya benim üzerimden üstünlük taslamaya gelmişsin çok belli egonu kastıysan git artık hadi :)

Kürtaj diyorsun hamilelik bilgilerinde bebeğinizin göğüs ve karın boşluğu oluşur akciğerler tomurcuklanır yazıyor!!!! Sana nasıl bir empati kuralım

Okuyacağım abla merak etme,sadece yaptığım hatanın nelere mal olduğunu görmem gerekiyormuş gördüm ve bir daha o hatanın yanından bile geçmem

Sen kendine acı yeter de artar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…