- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 26
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Gebe kalmamda bir sorun teşkil etmediğini söylüyor doktorlar. Bakalım nasip kısmet. Yapabileceğim çok bişey yok malesef.Var olan bir canlıyı öldürmüş oluyorsun . Eğer bir sağlık sorunu teşkil etmiyorsa o olay çok kötü . Ama karar senin yine de .
Kürtajdan sonra ilerde gebe kalabilir misin orasını Allah bilir . Çünkü zaten hamile kalmak bile bir mucize . Keşke bunu görebilsen !
En çokta kadın ve Erkeğin hatasını sonucunu daha dünyaya gelmemiş bir Bebeğin çekmesine üzülüyorum .
Neden aldırıyorsun o zaman Can'ını ? Bunun için sebep ne ?Bunu yapmak istediğimden bile emin değilim ama yapmak zorundayım mecburen. Kürtajdan sonra da alıp gömeceğim öyle çöp kutularında bile bırakmayı düşünmüyorum o hala benim canım hepte öyle kalacak.
Ailem yanımda değil,çok güvendiğim babası da zora gelemeyip kendini maddeye verdi. Şu saatten sonra yapabilecek neyim var ki?Neden aldırıyorsun o zaman Can'ını ? Bunun için sebep ne ?
Konuyu kapatıyorum, sanırım topikte haddi aşan yorumlar da olmuş, konu sahibesi daha küçük, ama çocuk yapacak kadar büyümüş dediğinizi duyar gibiyim, evet haklısınız gençler arkasında duramayacakları işlere kalkıştığında sizler kadar kızıyorum ama bu onlara hakaret, beddua etme hakkı vermez hiçbirimize.Çok teşekkür ederim yorumun için. Mune abkaya yazacağım şimdi.
15 günlük bir gebelik yaşıyorum 3 çocuğum var be en küçüğü 2 yaşında en büyüğü altı istemiyorum tekrar çocuk olmasını geç döllenme olmuş kendim bir çok korunma yöntemi denedim spiral yara yaptı doktor kullanamazsın dedi ilacı da ben içemedim emzirdiğim için eşim de kendi korunuyordu nasıl oldu bilmiyorum hemde adet olacağım tarihten bir gün önce oldu 16 gündür adet olmayınca test yaptım evde bir çizgi çok silik çıktı diğeri net hemen doktora gittim bakıldığında kese yok dedi kan da da düşük değer çıktı Ama pozitif ağladım doktor tamam dedi kese oluşsun sonlandırırız ama o zaman geç olmaz mı ben çok erkenken bitsin kanama şeklinde olsun istiyorum geç bir tarih veriyorlar bu günahtan kaçışım yok bari yolun başında kurtulayım bana yardım edinKürtaj için 10.haftadan önce gitmelisin Dr çağırıyo alt tarafını çıkarıyosun masaya yatıyosun damaryolu açılıyo üç saniye içinde uyumuş oluyosun 15 dk sonra uyanıyosun odaya alınıyosun yanında gece pedi götür kanaman olcak ve ağrın olcak biraz. Bu arada Kürtaj olmadan önce bişeyler Yemen yasak. İlerde gebe kalmanı engeller mi engellemez mi Allah bilir onu.
Ben kürtaj düşündüğün için seni suçlayanlar dan değilim yalnız 20 yaşında uyuşturucu kullanan biri ile nasıl nisanlanabildin nasıl bu kadar ileri ilişkiye girdin kendine acimadin mi ailen kabul etse evlenecekllsin yani öylemi? Herşey dogurmakla bitmiyo ki böyle bir adam baba yapılır mı aklın yok mu senin o istese bile senin evlennemen lazımTabiki ya ben acınası biriyim o yüzden burda kendimi aklamaya çalışıyorum. Kusura bakma da aldırma parasını verip seçimini yap ne yapacağını biliyosun diyen adam mı baba olacak daha 2. Hafta bu stresi kaldıramayıp kendini birşeylere vermeye çalıştı ben bebeğimi doğurunca o bebek ne olacak haberin var mı? Bieaz da benim tarafımdan bak olaya. Yeter yani artık.
Yeni konu açmalısınız.15 günlük bir gebelik yaşıyorum 3 çocuğum var be en küçüğü 2 yaşında en büyüğü altı istemiyorum tekrar çocuk olmasını geç döllenme olmuş kendim bir çok korunma yöntemi denedim spiral yara yaptı doktor kullanamazsın dedi ilacı da ben içemedim emzirdiğim için eşim de kendi korunuyordu nasıl oldu bilmiyorum hemde adet olacağım tarihten bir gün önce oldu 16 gündür adet olmayınca test yaptım evde bir çizgi çok silik çıktı diğeri net hemen doktora gittim bakıldığında kese yok dedi kan da da düşük değer çıktı Ama pozitif ağladım doktor tamam dedi kese oluşsun sonlandırırız ama o zaman geç olmaz mı ben çok erkenken bitsin kanama şeklinde olsun istiyorum geç bir tarih veriyorlar bu günahtan kaçışım yok bari yolun başında kurtulayım bana yardım edin
Cinayet değil mi pekiKurtaj sureci icin de sonrasindaki psikolojik destek icin de konunun uzmanlarina basvurun.
Burda size kendi dogmamis çocuklarının sebebi muamelesi yapandan, yaptiginizin cinayet oldugunu soyleyecek kadar tuhaf insanlar tarafindan yargilanacaksiniz, daha da psikolojiniz bozulacak, hic gerek yok.
Cinayet olsa devletler belli bir haftaya kadar yasal olarak sağlık sorunu olmadan kürtaj olma hakkını tanır mı? Yasal olan bir şeye suçmuş gibi davranmayın lütfen.Cinayet değil mi peki
Cinayet değil mi peki
Çoğu yolda muhtaç bir çocuk görünce karşı kaldırıma geçenlerdendir.Bizzat şahit oldum maalesef.Burada “cinayet” diye bağıranlar, hayatta olan çocuklara ne kadar iyi bakıyor/koruyor çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?