- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 26
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Çok haklısın ama onlarla uğraşamayacak kadar boşum bitiğim şuan. Yine de söylediklerin için tşeekkür ederim yardımcı oldun.Kurtaj sureci icin de sonrasindaki psikolojik destek icin de konunun uzmanlarina basvurun.
Burda size kendi dogmamis çocuklarının sebebi muamelesi yapandan, yaptiginizin cinayet oldugunu soyleyecek kadar tuhaf insanlar tarafindan yargilanacaksiniz, daha da psikolojiniz bozulacak, hic gerek yok.
Teşekkür ederim sağol yorumun için.Kürtaj için 10.haftadan önce gitmelisin Dr çağırıyo alt tarafını çıkarıyosun masaya yatıyosun damaryolu açılıyo üç saniye içinde uyumuş oluyosun 15 dk sonra uyanıyosun odaya alınıyosun yanında gece pedi götür kanaman olcak ve ağrın olcak biraz. Bu arada Kürtaj olmadan önce bişeyler Yemen yasak. İlerde gebe kalmanı engeller mi engellemez mi Allah bilir onu.
O ne demek öyle ya cinayet değil de ne? ayet paylaşmak yasak olmasa yazardım buraya doğru olanıKurtaj sureci icin de sonrasindaki psikolojik destek icin de konunun uzmanlarina basvurun.
Burda size kendi dogmamis çocuklarının sebebi muamelesi yapandan, yaptiginizin cinayet oldugunu soyleyecek kadar tuhaf insanlar tarafindan yargilanacaksiniz, daha da psikolojiniz bozulacak, hic gerek yok.
İlk ve tek ilişkimdi,geri çekildi ama olan olmuştu işte. Keşke böyle olmasaydı. Teşekkür ederim yorumun için yine de.Dünkü konunu okumadım ama keşke önceden önlemini alsaydin
Uzun bi süre hayatıma kimseyi almayacağım en azından 3-4 sene okulumu bitereceğim sonrası takdir ilahi. Canım bir kere yandı bir daha yakmam abla bilerek yine de yorumun işin teşekkür ederim mune ablaya söyleyip kapattırırım büyük ihtimalle konumu.Gencecik kızsın okulunu oku geleceğine bak. Evet kürtajdan sonra hamile kalırsın o yüzden lütfen ilerde korun. Ve bu konuyu kapattır çünkü psikolojini berbat ederler burda
Bunu yapmak istediğimden bile emin değilim ama yapmak zorundayım mecburen. Kürtajdan sonra da alıp gömeceğim öyle çöp kutularında bile bırakmayı düşünmüyorum o hala benim canım hepte öyle kalacak."Bebegime kiyip" diyeni de ilk defa okudum. Sen ne yaptigindan eminmisin acaba? Bunu yargilamadan söylüyorum.
O ne demek öyle ya cinayet değil de ne? ayet paylaşmak yasak olmasa yazardım buraya doğru olanı
40 güne kadar yani bebeğin kalbi atmaya başlamadan öncesine kadar caizmiş,imamlar bile günah demiyor ama 40 güne kadar geçerli bi sebep olmalı diyor. Bende şuan cinayet olduğunu düşünmüyorum hatta şöyle ki ben bu çocuğu doğurup rezillik sefalet içinde büyüteceksem daha büyük günaha girmiş olurum. Yani pelin sen haklısın.Burasi hukuk devleti, ayetlerle yonetilmiyoruz.
Eger kurtaj cinayet olsa yasaklanirdi, ama serbest, kafaniza gore kanun uydurmayin.
Çok haklısın ama onlarla uğraşamayacak kadar boşum bitiğim şuan. Yine de söylediklerin için tşeekkür ederim yardımcı oldun.
Müslümanız hepimiz en baştan zina günah boş yere kürtaj olmak daha fazla günah.Burasi hukuk devleti, ayetlerle yonetilmiyoruz.
Eger kurtaj cinayet olsa yasaklanirdi, ama serbest, kafaniza gore kanun uydurmayin.
Müslümanız hepimiz en baştan zina günah boş yere kürtaj olmak daha fazla günah. Kanun uydurmuyorum ezberlediğim kuranı kerim den öğrendiklerimi söylüyorumBurasi hukuk devleti, ayetlerle yonetilmiyoruz.
Bunu yapmak istediğimden bile emin değilim ama yapmak zorundayım mecburen. Kürtajdan sonra da alıp gömeceğim öyle çöp kutularında bile bırakmayı düşünmüyorum o hala benim canım hepte öyle kalacak.
Bunu yapmak istediğimden bile emin değilim ama yapmak zorundayım mecburen. Kürtajdan sonra da alıp gömeceğim öyle çöp kutularında bile bırakmayı düşünmüyorum o hala benim canım hepte öyle kalacak.
Çok teşekkür ederim yorumun için. Mune abkaya yazacağım şimdi.Ben olsam boylelerine malzeme olmamak icin konumu kapattirir ve işin gercek uzmanlarindan baska kimseye kulak asmazdim.
Simdiden gecmis olsun, umarim bu sureci atlatirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?