- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Buraya konu açıyorsanız sizi ilgilendirmez deme lüksünüz yok bizi ilgilendirsin diye konu açıyorsunuzAldırayım da kurtulayım demedim bu 1, empati yapmak çok mu zor benim yerimde olmanı isterdin hata üstüne hata yapacaktım son anda vazgeçtim bu yüzden doğru yaptığımı düşünüyoeum bu 2,bu konu sizi ilgilendirmez bu da 3.
Yargılıyorsun şimdi de yargılamıyorum diyorsun,basbayağı mesajlarınla ezdin ben cevap verince de sinirlendin hepsi bu bence. İnsnalar bu konuya ego kasmaya geliyor buna sende dahil.Ben kimseyi yargılamıyorum bana cahil diyen insanın ne kadar aydın olduğunu sorguluyorum
Ben sana beni yargıla demedim sen bemi yargılıypesun ama yatağıma almışım da bilmem ne. Alırım almam bundan kime ne ? Bebeğim var bundan kime ne? Ben çözüm odaklı yapıcı yorum istedim yıkıcı değil.Buraya konu açıyorsanız sizi ilgilendirmez deme lüksünüz yok bizi ilgilendirsin diye konu açıyorsunuz
Yargılamak haddime değil keşke herkes dediğiniz gibi haddini bilseKonudaki ilk mesajınızdan itibaren yargılıyorsunuz. Herkes haddini bilse keşke.
Welcome to cahiliyet dönemi 2018 versiyonu abla tanıştırayım :)
Ooo madde var...o zaman uzulme ama en iyisini yaparsın...değil bebek kendin bile durma orda,yazik gunah olur sanaAbla madde yüzünden bunalıma girdi kafayı dağıttı biraz,bende ileride böyle olmasından korkuyorum açıkçası. Ayrılıp bırakma devam etmeme tarafındayım şuan.
Abla ilk ve tek ilişki geri çekilme yöntemiyle. Şansın şansı. Düşün yani. Doktoe kolay kalırsan kolay kalırsın bi problem olmaz diyor ama psikoloji çok önemliymiş nişanlım olacak insan da parayı verdi ne yapnan gerektiğini biliyorsun dediBi arkadaşımla aynı hafta evlendik temmuzda ben korunuyorum istemiyoruz . Kız bir kere bile korunmadı ama hala hamile kalamadı doktor hiç bir sorun yok diyor . Ama olmuyor sizde nasıl bir defada hamile kalıyorsunuz valla nasıl bir şans merak etmiyor değilim. Doktor ne dedi ne zaman operasyon yapacak nişanlın olacak adamın haberi var mı
Ben sinirlenmedim sadece üzüldüm bir genç kız göz göre göre hayatını karartmak için hata üstüne hata yapıyorYargılıyorsun şimdi de yargılamıyorum diyorsun,basbayağı mesajlarınla ezdin ben cevap verince de sinirlendin hepsi bu bence. İnsnalar bu konuya ego kasmaya geliyor buna sende dahil.
Bu yüzden bitirmeyi bir daha devam etmemeyi düşünüyorum abla. Çocuğumda etkilenir çünkü bu konulardan ailemde böyle düşünüyor bu yüzden bebeği istemiyorlar.Ooo madde var...o zaman uzulme ama en iyisini yaparsın...değil bebek kendin bile durma orda,yazik gunah olur sana
Herkes hatta yapar ve bedelini öder
Gecmisin tek çaresi ders almaktır
Üzme kendini...hele milleti hic takma
Adam madde mi kullanıyorAbla ilk ve tek ilişki geri çekilme yöntemiyle. Şansın şansı. Düşün yani. Doktoe kolay kalırsan kolay kalırsın bi problem olmaz diyor ama psikoloji çok önemliymiş nişanlım olacak insan da parayı verdi ne yapnan gerektiğini biliyorsun dedi
Üzüldüysen yatağına aldın falan diyerek kalbimi kırmaman lazım yapıcı olman gerekmez miydi abla? Hayatımı kararttım ama çözüm yolumda var burdakilerin dediğini yapıp bebeğime kıymasam bebeğim madde ortamında sefil bi hayat sürsün o daha mı güzel olur biraz elini vicdanına koyBen sinirlenmedim sadece üzüldüm bir genç kız göz göre göre hayatını karartmak için hata üstüne hata yapıyor
Evet iyice abarttı bunalıma girdi bu problemler yüzündenAdam madde mi kullanıyor
Bende yapma etme demedim istediğin kişi ile birlikte olursun iki tarafta gönüllüyse beni ilgilendirmez eski mesajlarımda varBen sana beni yargıla demedim sen bemi yargılıypesun ama yatağıma almışım da bilmem ne. Alırım almam bundan kime ne ? Bebeğim var bundan kime ne? Ben çözüm odaklı yapıcı yorum istedim yıkıcı değil.
Ağzı olan konuşuyor beyni olanları bi türlü sahneye alamıyoruz. Kimse beni düşünmüyor ki herkes ooo cinayet bik bik diyor insanlar empati yoksunuŞaşırmıyorum. Yine genellemek istemem, hadi gönlü ince olup "Kıyılmaz, yapmayın" diyen insanı da anlarım ama şu "Cinayet" diye tutturup canhıraş dine bağlayanların polemiği eksik olmuyor ya artık "Aynı yere varacak, ayet kitap hak, kalemini kır yargıla sallandır" diye izliyorum. Ağzını dilini belki de en sakınması gereken insanlar olacakları yere, bir laf yarışı, bir suçlama, bir tartışma içine çekme yargılama Allahçılık oynama halleri, sene 600lerde de vardı, 2000lerde de, 3000de de kıyamet gelmezse hep olacak...
Yatağına almak kötü ni tabir değil dimi,bende mi sana öyle söyleyeyim peki sen ne hissedersin. Bak ablacım,bu çocuğu benden çok düşünemezsin eski konularıma baktıysan aldırmak istemediğimi çok düşündüğümü görürsün ama bu çocuk madde kullanan bi babanın evladı olacak,belki evladına da kıyacak dövecek bu adam,18 günlük bebeğini duvardan duvara vuran insanlar var bu ülkede ben bu bebeğimin böyle olmasını istemiyoeum. Hiç bir kadın güle oynaya zevk için bebeğini aldırmaz.Bende yapma etme demedim istediğin kişi ile birlikte olursun iki tarafta gönüllüyse beni ilgilendirmez eski mesajlarımda var
Yatağına almak da aşağılamak için kullanılan kaba bir tabir değil bana göre
Bende yapıcı bir yorumda bulundum bebeğini aldırmak hayatını düzene sokmayacak diye seni yargılamadım
Oturdum eski mesajlarını okudum göz göre göre ateşe yürümüşsün cidden üzüldüm ama yapılan hatalar başka hatalar yaparak doğruya ulaşmıyorÜzüldüysen yatağına aldın falan diyerek kalbimi kırmaman lazım yapıcı olman gerekmez miydi abla? Hayatımı kararttım ama çözüm yolumda var burdakilerin dediğini yapıp bebeğime kıymasam bebeğim madde ortamında sefil bi hayat sürsün o daha mı güzel olur biraz elini vicdanına koy
Eğer öyle bir türkiye varsa beni oraya gönderebilirler hatta,orda bebeğimle bana yan gözle bakmayan insanlarla mutlu mesut yaşarız.19 yaşında bir kiz böyle bir toplumda evlilik dışı bir çocuk doğurup büyütsün öyle mi? Çok mu türk filmi izliyorsunuz acaba.
Ahahaha kız hiç güleceğim yoktu yaO zaman korunmak da cinayettir, o zavalli canli sperm hucrelerinin yaşam hakkini elinden aliyorsunuz, belki onlar mini mini birer yavrucak olacakti, 5-10 dklik zevk icin milyonlarca spermi katletmek de cinayet degil mi?
Şaka gibi gerçekten...koca yok aile yok meslek yok ama doğur...kafayı yemiş hepsi19 yaşında bir kiz böyle bir toplumda evlilik dışı bir çocuk doğurup büyütsün öyle mi? Çok mu türk filmi izliyorsunuz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?