- 11 Mart 2013
- 33.315
- 1
- 53.238
- 798
- 32
- Konu Sahibi Lazkizii54
Hayatta herkes hata yapabilir bazıları sanki hiç hata yapmamış gibi tertemizmiş gibi konuşuyor ya çok sinir bozucu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra yazdıklarımı size gönderirim bir kontrol edersinizBu ne biçim bi konuşmadır ya "Yatağa almak" filan ne biçim bir üslup?
Sevgili kizim sana gercek hayattan bir ornek,daha sonra kararini verirsin. Tanidigim biri universitedeyken sevdiginden hamile kaldi,cocugu aldirdi.Artik kiz degil diye herkes tarafindan baski altina alindi.Tekrar hamile kaldi.ikinci kez kurtaj olursa cocugu olmaz diye apar topar evlendi.Korunmayi beceremediginde ikinciyide dogurdu.bunlari yaparkende 19 yasindaydi. Daha sonra sevdigi esi tarafinan aldatildi,maddi,manevi ve ufakta olsa fiziksel siddete maruz kaldi.simdi bir meslegi olmadigindan,iki cocukla kimseden destek gormedigi icin bosanmadan mutsuz bir hayat suruyor.Artik gerisi sana kalmis.Akil veren cok olur.Yardima gelince kimse bazen ailen bile yaninda olmaz.Once Okulunu bitir bence.Dün açtığım konuda konuştuğum insanların ve benden büyük ablaların hanımların tavsiyelerini dinleyip nişanlımdan ayrılıp bebeğime kıyıp hayatıma sil baştan devam etmeye,okulumu okumaya karar verdim. Kürtaj süreci nasıl işliyor acaba bilgisi olan var mı? Ve ileride gebe kalmamı engeller mi? Ve psikolojik olarak şuan çok bitiğim,nasıl toparlayabilirim?
Evet 10 gün sonra allah belasını tam anlamıyla verecek kızdım ama son anda talihli kıza döndün ablaSen nisanli olup 10 gun sonra evlenecek olan kizmiydin?
Boşver abla önemseme ben önemsemiyorunHayatta herkes hata yapabilir bazıları sanki hiç hata yapmamış gibi tertemizmiş gibi konuşuyor ya çok sinir bozucu .
Bundan sonra yazdıklarımı size gönderirim bir kontrol edersiniz
Bu yüzden doğru kararı verdiğimi düşünüyorum okul bitene kadar da kimseye ilişkim olmayacak. Hamileliği kimse bilmiyor sadece ailem ve ailesi biliyor yani aldırdığımda nişanı attı gibi olacak ve devam edecek böyle.Sevgili kizim sana gercek hayattan bir ornek,daha sonra kararini verirsin. Tanidigim biri universitedeyken sevdiginden hamile kaldi,cocugu aldirdi.Artik kiz degil diye herkes tarafindan baski altina alindi.Tekrar hamile kaldi.ikinci kez kurtaj olursa cocugu olmaz diye apar topar evlendi.Korunmayi beceremediginde ikinciyide dogurdu.bunlari yaparkende 19 yasindaydi. Daha sonra sevdigi esi tarafinan aldatildi,maddi,manevi ve ufakta olsa fiziksel siddete maruz kaldi.simdi bir meslegi olmadigindan,iki cocukla kimseden destek gormedigi icin bosanmadan mutsuz bir hayat suruyor.Artik gerisi sana kalmis.Akil veren cok olur.Yardima gelince kimse bazen ailen bile yaninda olmaz.Once Okulunu bitir bence.
Siz bayağı aydınlık bir dönemde yaşıyorsunuzWelcome to cahiliyet dönemi 2018 versiyonu abla tanıştırayım :)
Çok üzüldüm büyük bir telaş var şuan bendeMerak etmeyin, ben site adminlerine gönderdim onlar kontrol edecekler.
Hay allah ya...eninde sonunda cocuk isteyecektiniz zaten...biraz erken oldu ama ne fark ederdi artık...sonucta evlenmek gundeminizdeydi...Evet 10 gün sonra allah belasını tam anlamıyla verecek kızdım ama son anda talihli kıza döndün abla
Ya çok merak ediyorum siz ne kadar kusursuzsunuz ki başka insanların hayatlarıyla ilgili bu kadar yargılayıcı ve aşağılayıcı bir dille konuşabiliyorsunuz?Siz bayağı aydınlık bir dönemde yaşıyorsunuz
Uyuşturucu bağımlısı biri ile nişanlanıp birliktelik yaşıyorsunuz sonra hamile kaldım yurtdışı yalanını söylerim ailemi uyuturum diyorsunuz sonra nişanlım bebeği istemiyor aldırayım da kurtulayım bari diyorsunuz
Ne kadar güzel bir “2018 aydınlık dönemi” modern hayatlar
Sende boşver burada milleti tahrik edici şeyler yazma. Ama bak sana söylüyorum aklını başına al herkes tek hata yapar sen o hakkını kullandın . Doktora git sonra da okuluna yoluna bak . Bu asla ve asla çocuk oyuncağı değil . Bende aldırmamak lazım düşüncesindeyim ama senin durumunda bu geçerli değil . Yaşının arkasına sığınma bir daha hata yapmaBoşver abla önemseme ben önemsemiyorun
Aldırayım da kurtulayım demedim bu 1, empati yapmak çok mu zor benim yerimde olmanı isterdin hata üstüne hata yapacaktım son anda vazgeçtim bu yüzden doğru yaptığımı düşünüyoeum bu 2,bu konu sizi ilgilendirmez bu da 3.Siz bayağı aydınlık bir dönemde yaşıyorsunuz
Uyuşturucu bağımlısı biri ile nişanlanıp birliktelik yaşıyorsunuz sonra hamile kaldım yurtdışı yalanını söylerim ailemi uyuturum diyorsunuz sonra nişanlım bebeği istemiyor aldırayım da kurtulayım bari diyorsunuz
Ne kadar güzel bir “2018 aydınlık dönemi” modern hayatlar
Asla yapmicam abla merak etme. Çünkü nelere mal olduğunu nasıl bir çevrem varken bi anda yalnız kaldığımı bi ben gördüm kimse görmedi.Sende boşver burada milleti tahrik edici şeyler yazma. Ama bak sana söylüyorum aklını başına al herkes tek hata yapar sen o hakkını kullandın . Doktora git sonra da okuluna yoluna bak . Bu asla ve asla çocuk oyuncağı değil . Bende aldırmamak lazım düşüncesindeyim ama senin durumunda bu geçerli değil . Yaşının arkasına sığınma bir daha hata yapma
Ben kimseyi yargılamıyorum bana cahil diyen insanın ne kadar aydın olduğunu sorguluyorumYa çok merak ediyorum siz ne kadar kusursuzsunuz ki başka insanların hayatlarıyla ilgili bu kadar yargılayıcı ve aşağılayıcı bir dille konuşabiliyorsunuz?
Bu hakkı kendinizde nasıl görüyorsunuz?
Konudaki ilk mesajınızdan itibaren yargılıyorsunuz. Herkes haddini bilse keşke.Ben kimseyi yargılamıyorum bana cahil diyen insanın ne kadar aydın olduğunu sorguluyorum
Abla madde yüzünden bunalıma girdi kafayı dağıttı biraz,bende ileride böyle olmasından korkuyorum açıkçası. Ayrılıp bırakma devam etmeme tarafındayım şuan.Hay allah ya...eninde sonunda cocuk isteyecektiniz zaten...biraz erken oldu ama ne fark ederdi artık...sonucta evlenmek gundeminizdeydi...
Bi arkadaşımla aynı hafta evlendik temmuzda ben korunuyorum istemiyoruz . Kız bir kere bile korunmadı ama hala hamile kalamadı doktor hiç bir sorun yok diyor . Ama olmuyor sizde nasıl bir defada hamile kalıyorsunuz valla nasıl bir şans merak etmiyor değilim. Doktor ne dedi ne zaman operasyon yapacak nişanlın olacak adamın haberi var mıAsla yapmicam abla merak etme. Çünkü nelere mal olduğunu nasıl bir çevrem varken bi anda yalnız kaldığımı bi ben gördüm kimse görmedi.
Herkesi kendim gibi Müslüman sanıyodum ondan yazdım öyle Müslüman değilseniz ben ne yapayım