Kız İsteme İsteme gerginliği :((

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.084
298
Merhaba kk üyeleri,
Bugün akşam istemem olacak ama ben çok gerginim,heyecanı da bıraktım bu normal mi ?
Daha elbiseme bile karar veremedim
Ne yapacağım,ne yapmam gerek bi yol gösterin lütfen :)

Heyecan stres beraberinde gerginlik normal ama sevdiğin kişi ve ailesi gelecekse eğer heveste olması gerekirdi çok bi vaktin kalmamış bence sen hemen kalk duş kıyafet makyaj saç derken hazırlıkları yoluna koy

Heyecan stres beraberinde gerginlik normal ama sevdiğin kişi ve ailesi gelecekse eğer heveste olması gerekirdi çok bi vaktin kalmamış bence sen hemen kalk duş kıyafet makyaj saç derken hazırlıkları yoluna koy

Tabiki sevinçliyim ama gerginliğim bişeyler ters gidecek gibi mesela düşerim,biri bişey der canımı sıkar ya ne bileyim heyecandan ne diyeceğimi şaşırırsam kahveyi dağıtırken dökersem elim titrer de of ne zormuş bu işler

Hiç stres yapma mutluluğuna odaklan inan o heyecanla nasıl geçti farketmiyorsun ben normalde evde çay taşırken titretirdim ama o an nasıl tuttum nasıl atlattım farkında bile değilim sadece her anlamda en iyi halimde olduğuma inandırmıştım kendimi

Ya aslında gerginliğim şundan da var gelecek sayısı azdı ama şimdi herkes geliyormuş çok kalabalık olacak inş rahat atlatırım çok tşkler verdiğin destek için

Ya aslında gerginliğim şundan da var gelecek sayısı azdı ama şimdi herkes geliyormuş çok kalabalık olacak inş rahat atlatırım çok tşkler verdiğin destek için
Aynısı bizde de oldu aile arası demiştik bize geldiklerinde öğrendik amcasının kuzenlerinin de gelceğini. Hatta ortalıkta gezinen bir sürü çocuk vardı vs vs ama kalabalığın avantajı bile var herkes sohbet kuruyo sana çok odaklanmıyorlar ama düşün 3kişi olduklarını sus pus olup seni izlerlerdi

Gerçi o da var evet
Çoluk çocuk kesin var hem bizim taraftan hem onların tarafından küçük çocuk çok nereye bırakacaklar
Neyse ben kahveye odaklanıyorum şu an korkuyo benimki tuzlu kahve içecek diye
Ama garibimin haberi yok tuz atmayacağım

Ayy atma bence de yazık ya ben nişanlımdan kalanın tadına bakmıştım tarifsiz iğrenç birşey gerçi dikkat et mutfak ekibi atmasın bizde ablam zorla atmıştı

Ayy atma bence de yazık ya ben nişanlımdan kalanın tadına bakmıştım tarifsiz iğrenç birşey gerçi dikkat et mutfak ekibi atmasın bizde ablam zorla atmıştı

Ben daha önce içirmiştim şimdi de bekliyor ya şok olsun diye yapmıcam

Ya da bol şekerli mi yapsam ki hahaha

Çok şükür atlattım bu geceyi :)

Kahveye şok oldu tuzlu bekliyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…