• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İsteme gerginliği :((

Merhaba kk üyeleri,
Bugün akşam istemem olacak ama ben çok gerginim,heyecanı da bıraktım bu normal mi ?
Daha elbiseme bile karar veremedim :KK43:
Ne yapacağım,ne yapmam gerek bi yol gösterin lütfen :)
canım öncelikle sakin ol bu senin aylardır belki yıllardır beklediğin en özel günün, Bugünün prensesi sensin güzelce elbisene karar ver saç modeline karar ver kombinini yap ve huzurla akşamı bekle herşey çok güzel geçecek emin ol

Şimdiden tebrik ediyorum . Kendi ellerimle Söz-Nişan tepsileri yapıyorum. Kadınlar kulübüne özel satış sitemden daha uygun fiyata satıyorum.
Modeller:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/soez-nisan-tepsisi-modelleri-2015.776765/ ziyaret edebilirsiniz.

Nişanımız oldu tepsiyi annem yapacaktı son dk başka şeyler çıktığı için gidip çarşıdan hazır almak zorunda kaldım ama o da güzeldi içime sindi :)

canım öncelikle sakin ol bu senin aylardır belki yıllardır beklediğin en özel günün, Bugünün prensesi sensin güzelce elbisene karar ver saç modeline karar ver kombinini yap ve huzurla akşamı bekle herşey çok güzel geçecek emin ol

Canım tşkler yazdığın için isteme oldu nişanı bile atlattık :D

Nişanımız oldu tepsiyi annem yapacaktı son dk başka şeyler çıktığı için gidip çarşıdan hazır almak zorunda kaldım ama o da güzeldi içime sindi :)

Canım tşkler yazdığın için isteme oldu nişanı bile atlattık :D
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. nasıl geçti anlatır mısın? bende korkuyorum elbise ayağıma dolanır mı düşer miyim diye. amam detaylarla anlat canm senden ricam =)

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. nasıl geçti anlatır mısın? bende korkuyorum elbise ayağıma dolanır mı düşer miyim diye. amam detaylarla anlat canm senden ricam =)

Çok heyecanlıydım öncelikle ve çok gergin hazırlandım gelmelerini bekliyorum ama bi türlü gelmiyolar ya da zaman geçmiyor duramıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyorum evin içinde neyse geldiler çiçeği çikolatayı aldım falan sonra oturdular ettiler ben kahve hazırlamaya başladım kii az olacak olan insan sayısı 25'ti sadece büyük olarak :KK17: Kahve mak yetişmeyeceği için o kadar kişiye büyük bir cezvenin içinde yaptık o da bekle ki kaynasın :KK57: deli oldum iyice sonra neyse hazır oldu götürdüm ama nasıl titriyorum falan herkese dağıttım en son ona geldi ona özel bardak tabak hazırladım bi kurdele üstüne Damat'ın Tuzlu Kahvesi yazdım fincana bağladım tabağın içine de bi karton kesip üzerine O Kahve Bitecek :) yazdım ama içine tuz koymadım şaşırsın diye (daha önceden yapmıştım tuzlu bi daha kıyamadım:KK53: )

Sonra isteme oldu verildi falan el öptük çikolatayı birlikte dağttık valla akışına bıraktım hiç bişey planladığım gibi olmadı anlayacağın ayağına da dolanmaz elbise sen sadece sakin olmaya çalış :KK60:

Çok heyecanlıydım öncelikle ve çok gergin hazırlandım gelmelerini bekliyorum ama bi türlü gelmiyolar ya da zaman geçmiyor duramıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyorum evin içinde neyse geldiler çiçeği çikolatayı aldım falan sonra oturdular ettiler ben kahve hazırlamaya başladım kii az olacak olan insan sayısı 25'ti sadece büyük olarak :KK17: Kahve mak yetişmeyeceği için o kadar kişiye büyük bir cezvenin içinde yaptık o da bekle ki kaynasın :KK57: deli oldum iyice sonra neyse hazır oldu götürdüm ama nasıl titriyorum falan herkese dağıttım en son ona geldi ona özel bardak tabak hazırladım bi kurdele üstüne Damat'ın Tuzlu Kahvesi yazdım fincana bağladım tabağın içine de bi karton kesip üzerine O Kahve Bitecek :) yazdım ama içine tuz koymadım şaşırsın diye (daha önceden yapmıştım tuzlu bi daha kıyamadım:KK53: )

Sonra isteme oldu verildi falan el öptük çikolatayı birlikte dağttık valla akışına bıraktım hiç bişey planladığım gibi olmadı anlayacağın ayağına da dolanmaz elbise sen sadece sakin olmaya çalış :KK60:
canım aynen ya. bende düşün düşün stres oluyorumen iyisi akışına bırakmak.tuzlu kahve düşünmüyorum açıkcası kıyamadım ya.kahve hangi marka güzel oluyor bir de nasıl yaptın.ay kahve yapmayı biri bana komut vermesi lazım ben zamanını bilemem ki. bir de uzaktan geldkleri için yemek mi yenecek önce kahve mi bilemedim. bizde de çok kişi olacak o zaman fincanlar farklıfarklı olur komik olur mu =)

canım aynen ya. bende düşün düşün stres oluyorumen iyisi akışına bırakmak.tuzlu kahve düşünmüyorum açıkcası kıyamadım ya.kahve hangi marka güzel oluyor bir de nasıl yaptın.ay kahve yapmayı biri bana komut vermesi lazım ben zamanını bilemem ki. bir de uzaktan geldkleri için yemek mi yenecek önce kahve mi bilemedim. bizde de çok kişi olacak o zaman fincanlar farklıfarklı olur komik olur mu =)

Yok olmaz benim kullandığım fincanlarda 3 modeldi :KK53::KK53:

Kaçta geleceklerini tam öğren eğer akşam yemeği saatiyse aparatifler hazırlayabilirsin açık büfe tarzında bence hoş olur bi de yemek servisiyle uğraşma senin en özel günün olacak o gün kahveyi de isteme yapılmadan önce ver isteme yapılıp verildikten sonra da çikolataları dağıtın ki tatlı yiyin tatlı konuşun biz antepli olduğumuzdan baklava kola falan getirmişlerdi biz onları dağıtmıştık mesela :)

Kaçta geleceklerini tam öğren eğer akşam yemeği saatiyse aparatifler hazırlayabilirsin açık büfe tarzında bence hoş olur bi de yemek servisiyle uğraşma senin en özel günün olacak o gün kahveyi de isteme yapılmadan önce ver isteme yapılıp verildikten sonra da çikolataları dağıtın ki tatlı yiyin tatlı konuşun biz antepli olduğumuzdan baklava kola falan getirmişlerdi biz onları dağıtmıştık mesela :)
canım 7 saat yolda gelecekleri için sabah yola çıkacaklar öğlen 2 gibi gelmiş olurlar. daha önce tanışmaya günü birlik geldiler. 2 gibi gelip 9 da yola çıktılar. o zaman yemeği dışarda yiyip gelmişlerdi ama biz hazır ikramlık almıştık ve yemek yapmıştık. geldiklerinde çay ve ikramlık verdik. sonra meyve tabağı hazırladık. tatlılarını verdik. getirdiklerinden. akşamda yemek yiyip gittiler. yemeyecektik ama hazırlamışsınz o kadar dediler 7 gibi yediler. gelirken dışarda yeme sebepleri ise babası şeker hastası ilaç saatini geçirmemek için yediler. bana mesajla bildirmişti erkek arkadaşım. bunlar uzaktan geleceği için misafirler de konşulan saatte mi gelsin. yoksa biz ailecek bi sohbet mi edelim kimse yokken. çünkü evlilikle adetle düğünle ilgili hiç bir konu konuşulmadı. onca insanın yanında konuşulmasını istemiyorum karışan eden çıkar. ya da millet gidince mi konuşulsa. ama millette gitmezse oturup dururlarsa bilemedim yani of

canım 7 saat yolda gelecekleri için sabah yola çıkacaklar öğlen 2 gibi gelmiş olurlar. daha önce tanışmaya günü birlik geldiler. 2 gibi gelip 9 da yola çıktılar. o zaman yemeği dışarda yiyip gelmişlerdi ama biz hazır ikramlık almıştık ve yemek yapmıştık. geldiklerinde çay ve ikramlık verdik. sonra meyve tabağı hazırladık. tatlılarını verdik. getirdiklerinden. akşamda yemek yiyip gittiler. yemeyecektik ama hazırlamışsınz o kadar dediler 7 gibi yediler. gelirken dışarda yeme sebepleri ise babası şeker hastası ilaç saatini geçirmemek için yediler. bana mesajla bildirmişti erkek arkadaşım. bunlar uzaktan geleceği için misafirler de konşulan saatte mi gelsin. yoksa biz ailecek bi sohbet mi edelim kimse yokken. çünkü evlilikle adetle düğünle ilgili hiç bir konu konuşulmadı. onca insanın yanında konuşulmasını istemiyorum karışan eden çıkar. ya da millet gidince mi konuşulsa. ama millette gitmezse oturup dururlarsa bilemedim yani of. siz baklava ve çikolatayı aynı anda mı verdiniz canm anlamadım. yemek servisi için 2 arkadaşım elecek zaten servi foto vb. şeyleri halledecekler.

Yok çikolatayı dağıtırken onlar hazırlanıyordu biraz geç gelmişlerdi çikolatan sonra hemen dağıtıldı o da ama erkek evi gitmeden kız evi gitmez o yüzden misafirler sonra gelsin dicem de bu sefer erkek evinden sonra geldik diye huysuzluk çıkarabilirler bence o gün düğün konusunu konuşmayın erkek evi hemen dönecek mi aynı gün bir diğer sabah kahvaltıya davet edin sonra kahve içilirken konuşulabilir aklıma öyle bişey geldi

Back
X