- Konu Sahibi Babyangell
-
Yahu herkese çocuğun oldu mu oldu mu diye soruyorsunuz
Kürtajınızdaki kıstas bu mu?
Ben kürtaj oldum, 1 yıl sonra hamile kaldım diyelim.
Eee. Muhtelif kaldıysa ben de bebeğimi 1 yıl erken geldiği için aldırabilirim mi diyeceksiniz.
Cidden o bebeğin size gelmemesi daha mı hayırlı acaba diye düşünmeye başladım.
Kürtaj yaptırıp yaptırmayacağını millete soran bir akıl...
Zaten 2-3 kişi çıkıp deseki ben kürtaj oldum çok pişmanım, tekrar çocuğumda olmadı keşke ozaman aldırmasaydım anında vazgeçecek.Yahu herkese çocuğun oldu mu oldu mu diye soruyorsunuz
Eee. Muhtelif kaldıysa ben de bebeğimi 1 yıl erken geldiği için aldırabilirim mi diyeceksiniz.
Linçlenmek umurumda değil ama katil olarak düşünenlerden biri benim. Gerçekten maddi durumu yoktur. Normal. Hastalık vb durum vardır. Okey. Bir evi arabası olana da fakir denmesin artık ya. Maddi durumu iki kredi ödeyecek kadar iyi olmasa hem evi hem arabayı aynı anda almaz zaten. Evlerin milyonluk olduğu dönemd3 düğün paralarıyla ev almış sadece borcu 75 bin. Hala kadına fakir deniyor. Valla korunmayıp hamile kalıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak keyfi kullanan herkese böyle bakıyorum. Benim fikrim.Bende yıllar önce kürtaj olmustum, o bebeği dünyaya getirip bakamama endişeleriyle. Pişman mıyım hayır. Sırf katili olma doğur diye sefil bir hayat vermekten se dünyaya gelmemesi daha iyiydi. Bu bebek katili vs düşünenler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına ??? Geri kalmış fakir ülkelerde görüyoruz bir kadının bir dizine boy boy çocuk yapmasını , ne yani asıl doğru olan bumu? Neymiş doğum kontrol günahmıs , neymiş kürtaj harammış vs. Tamam doğur ozaman ama sonuna kadar çocuğuna sahip çıkıp onu en iyi şekilde yetiştireceksen doğur.
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değildir ria dediğimiz spiralle de hamile kalinabiliyor oral kon ile deDoğurdu mu calci bende onu merak ettim bence kaza dedikleri şey aslında korunma değil yani geri çekilme ile eş kendini tutamiyor ve pat kaza oluyor ya dailac almayı unutuyorlar prezervatif yirtiliyor falan heralde
İnsanların Allah korkusunu ya da dini inancını irdelemek kimsenin olmadığı gibi sizin de haddiniz değilBı sene sonra hamile kalcagimi bilsem aldırım diyor. Yani bı sene sıkıntı çekmemek için bebeğinin katili olabilir. Bizde bunu yapmasın diye motive ediyoruz. Ama ne kadar çok kürtaj yalnisi değişik insanlar türemiş. Aklım almıyor. Allah verdiği canı Allah alır. Bu kadar mı inançsız Allah korkusu yok kimsede.
Annem 18 yıl doğum kontrol hapı kullandı ve kadın artık adet görmüyordu. hapı bıraktığınızda vücudun belirli toparlanma süresi var. Annem bıraktığı hafta hamile kaldı. Bulunduğu durumdan dolayı mucize sayılabilecek derecede hamile kaldı bence.Sanırım tek kıstası bu :) hamile kalamayan arkadaşım var hamile kalanda var nasıl garanti altına alabilecek böyle birşeyi çok ilginç. İlk çocuğuna hemen hamile kalıp ikinci için doktor doktor gezenler var sebepsiz birsekilde olmuyor. Var da var yani. Neyin nasıl garantisini alabilecek bu hayatta ?
Evet var örnekleri elinde spiralle doğan hir bebek vardıHiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değildir ria dediğimiz spiralle de hamile kalinabiliyor oral kon ile de
Ama istemiyorsanız ve hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsanız çift koruma yaparsınız Spiral+hap ya da prezervatif olarak. bir gerçek var ki o değişmez ger çekilme korunma yöntemi değilHiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değildir ria dediğimiz spiralle de hamile kalinabiliyor oral kon ile de
Kürtaja karşı değilim, burda pek çok konuda desteklerim ama 1 sene sonra düşünülüyorsa bu kürtaj gereksiz bence de. Fikrimi verir susarım. Ama siz hayırdır? Milletin dinini imanını sorgulamak size düşmez, herkes inanmak, müslüman olmak zorunda değil. Müslüman olsa bile yasal süre içinde sadece doğurmak istemediği için aldirmak isteyebilir. İnsanlara katil vb demek sizin haddinize değil. Çocuk doğunca annenin yanında olmayacak olanlar haddini bilsin bence.Bı sene sonra hamile kalcagimi bilsem aldırım diyor. Yani bı sene sıkıntı çekmemek için bebeğinin katili olabilir. Bizde bunu yapmasın diye motive ediyoruz. Ama ne kadar çok kürtaj yalnisi değişik insanlar türemiş. Aklım almıyor. Allah verdiği canı Allah alır. Bu kadar mı inançsız Allah korkusu yok kimsede.
İnsanların inancını sorgulamak sizemi düştü?Bı sene sonra hamile kalcagimi bilsem aldırım diyor. Yani bı sene sıkıntı çekmemek için bebeğinin katili olabilir. Bizde bunu yapmasın diye motive ediyoruz. Ama ne kadar çok kürtaj yalnisi değişik insanlar türemiş. Aklım almıyor. Allah verdiği canı Allah alır. Bu kadar mı inançsız Allah korkusu yok kimsede.
Evim var arabam var maaşım var ama hem ev gecindirip hem de tek çocuğumun ihtiyaçlarına yetişemedigim için sürekli borclu geziyorum. Latte nedir bilmem, 3 yıldır kuaföre gitmedim, 5 yıldızlı oteli en son 10 yıl önce gördüm....ben de mi bı tuhaflık var arkadaşlar? Ben niye tek çocukla fakir gibi yaşıyorum?Linçlenmek umurumda değil ama katil olarak düşünenlerden biri benim. Gerçekten maddi durumu yoktur. Normal. Hastalık vb durum vardır. Okey. Bir evi arabası olana da fakir denmesin artık ya. Maddi durumu iki kredi ödeyecek kadar iyi olmasa hem evi hem arabayı aynı anda almaz zaten. Evlerin milyonluk olduğu dönemd3 düğün paralarıyla ev almış sadece borcu 75 bin. Hala kadına fakir deniyor. Valla korunmayıp hamile kalıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak keyfi kullanan herkese böyle bakıyorum. Benim fikrim.
2 latte daha az içeceğiö, 5 yıldız yerine 4 yıldızlı otele gitmek zorunda kalacağım diye kirtaj olan var.
Gerçi unutmuşum. Kk da herkes korunurken hamile kalıyor. Pardon.
Şimdi biri mesajımı alıntılar, kondom, doğum kontroö hapı ve tüp bağlatmaya rağmen hamile kaldım der.
Ya sanane allah allah okuma o zaman . Soruyu ben açtım istediğime istemediğimi sorarım seni ilgilendirmezYahu herkese çocuğun oldu mu oldu mu diye soruyorsunuz
Ortasında takınca nasıl hamile kalıyorlar yaaa onu da çözemiyorum ben zevk suyuyla mı ?Bunu ben de cok merak ediyorum. Prezervatif korumuyor diye camur atanların cogunlugu prezervatifi iliskinin ortasinda takanlar. Yirtildi deseler anliycam. Ama iliskinin ortasinda prezervatif takip hamile kalinca kaza diyenlere akil sir erdiremiyorum.
Bende seninle aynı fikirdeyim ama aklıma şu geliyor .Konu sahibi ne yapmak istiyorsan yap kardeşim. Bu arada hala açıkça söylüyorum. Bebek aldırmak harammmm. İşine gelmeyen farklı anlamak isteyen farklı yerlere çekmek isteyenler kendi bilir. Bebek aldırmak haram. Bebek istemeyen de adam gibi korunsun biz zahmet. Aç kalma korkusu olan adam gibi korunsun bebek bakamam diyen adam gibi korunsun. Bu kadar basit.
Bugün kan verdim doktor testler istemişti bebek 1 hafta geride gözüküyor testlere bakalım demişti yani belkide zaten aldırmam gerekecek. Bana kızmayın ama kendiliğinden bu gebeliğin sonlanmasına sevinebilirim allah herkese istediği zamanda nasip etsin ben 10 gğn uyumuyorum doğur demek kolay arkadaşlar önemli olan bakabilmekBu arada konu sahibi online
Tek kelimesi yok herkes birbirine girmiş
Konu onun dert onun acaba kararı ne oldu ne diyecek
Gün gün bebek büyüyor karnında
Verdin mi bir karar
Konu sahibi B Babyangell
Annem 18 yıl doğum kontrol hapı kullandı ve kadın artık adet görmüyordu. hapı bıraktığınızda vücudun belirli toparlanma süresi var. Annem bıraktığı hafta hamile kaldı. Bulunduğu durumdan dolayı mucize sayılabilecek derecede hamile kaldı bence.
Kuzenimde ilk çocuğuna hemen hamile kaldı ikinciye kalamadı. Hiç sebepsiz olmadı senelerce. Aşılama yaptı yine tutmadı. Tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldı. Peşinden de diğer kızı oldu.
Yani dediğiniz gibi belirli bir kuralı kıstası yok bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?