- 23 Ağustos 2020
- 6.708
- 12.657
- 198
- Konu Sahibi Babyangell
Burda herkesin düşüncesi farklı ve değerli bence bir tek dini öne sürerek saçma sapan seylerle gerçeği yansıyanlar hariç . Şöyle düşünün bir kadın hamile kalıyor ve 5 haftalıkken aldırıyor. Bebeğin henüz düşünme becerisi yok cünkü beyni gelişmemiş. E ona bakarsak hayvanları da diri diri kesiyoruz hatta kesmekle kalmayıp yamyam gibi yiyoruz. Konuyu biraz sapıtmış gibi oldum ama ben bu iki olayı bu şekilde benzetiyorum. Hani bebeğine kıyma vs deniliyor ya ona nispeten verdim bu örneği.Linçlenmek umurumda değil ama katil olarak düşünenlerden biri benim. Gerçekten maddi durumu yoktur. Normal. Hastalık vb durum vardır. Okey. Bir evi arabası olana da fakir denmesin artık ya. Maddi durumu iki kredi ödeyecek kadar iyi olmasa hem evi hem arabayı aynı anda almaz zaten. Evlerin milyonluk olduğu dönemd3 düğün paralarıyla ev almış sadece borcu 75 bin. Hala kadına fakir deniyor. Valla korunmayıp hamile kalıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak keyfi kullanan herkese böyle bakıyorum. Benim fikrim.
2 latte daha az içeceğiö, 5 yıldız yerine 4 yıldızlı otele gitmek zorunda kalacağım diye kirtaj olan var.
Gerçi unutmuşum. Kk da herkes korunurken hamile kalıyor. Pardon.
Şimdi biri mesajımı alıntılar, kondom, doğum kontroö hapı ve tüp bağlatmaya rağmen hamile kaldım der.
Öte yandan şimdiki şartlarda çocuk yapmak icin en az 10 kez düşünmek gerekir. Ben bile Avrupa’da yaşadığım halde geleceğimiz için kaygılanıyorum. Maddi sorunlar öyle hafife alınacak bir durum degil aslında . Bir çok anne baba ruhsal bunalıma girebiliyor ee haliyle bu durum çocuklara da yansıyor. Çocukların mutsuz bir ortamda büyümelerini istemem açıkçası. Keske beni doğurmasaydınız dünyaya gelmeseydim demeleri ise en can alıcı nokta .