- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Babyangell
-
Bencede aldirmak isteyerek acti konuyu, burda destek cikanlarda olunca ya daha emin oldu ya da azicik istiyorsada o istegide gitti.Dünden beri hesap ediyoruz 3 aylık için dünyanın sonuymus gibi davranıyor
Dervisin fikri neyse zikri odur derler ya
Aynen fikrinde zikrinde çocuktan kurtulmak
Anlamadigim madem aldırıcak bu konuyu niye açtı
Bu kadar insan yazdı gerildi tartıştı
Aldırsın kurtulsun o çocuğa sevgisini vereceğini bile sanmıyorum
Aynen bize yapacağın en büyük faydan konuyu kapattırmak olurEvet konu kapanırsa bende sevinirim teşekkürler
evet yüzde yüz olmasa bile iki tarafın korunması çocuk olma ihtimalini iyice düşürüyor zaten bir ay içerisinde yüzde 25 ihtimal var ki tam onu da ovulasyon zamanında denk getireceksiniz ihtimali çok yüksek olan bir şey değilHiçbir korunma yöntemi %100 güvenli değil tüp ligasyonu gibi kalıcı tıbbi çözümler hariç. Ki zaten bu konu sahibinin yerinde olsam zaten 1 2 yil sonraya planladığı için sonlandırmayı pek mantıklı bulmadığımı yazdım. Benim takıldığım nokta genel olarak rızkı doğum yapınca gökten zembille inen bir paket olarak tahayyül etmek.
Ama para zaman sevgi ayiramayacagini bile bile sırf oldu diye doğurmak daha büyük sorumsuzluk. Bir hata daha büyük bir hatayla düzeltilmiyor
Zaten aldırma diyen pek çok kişi bu 3 ay için dedi konu asıl hamilelikten buraya geldi ilk sayfalardan itibaren hep bu 3 ay dendi duruldu ama kendi hayatı vicdanıyla kalıcak kişi oBencede aldirmak isteyerek acti konuyu, burda destek cikanlarda olunca ya daha emin oldu ya da azicik istiyorsada o istegide gitti.
Yani bazen bakiyorum insanlar Allahim pahali yatak odalari herseyin en pahalisi vs. Tamam yemeginden kesilmez cocugun kesinlikle ama yedigi helal giydigi haram demisler. Cocuk evet cok masrafki birsey, hele hele
Bu devirde cocuk ama konu sahibi fakir degil…luksunden vazgecmek istemiyor gibi gorunuyor.. cunku bahsedilen sure sadece 3 ay
Ya ben buyuk konustugm herseyi yasayan biriyim, buyukte konusmak istemiyorum. Rabbim onuda boyle siniyor..herkes kendi durumunu bilir ama konu sahibinin anlattigina gore durumu kotu degil, evlilik disi bebek degil.. sadece dusundugu tarihte olmamasi. Iyide belki hesap ettigi paralari ilerde tedavi icin harcamasi gerekecek.Zaten aldırma diyen pek çok kişi bu 3 ay için dedi konu asıl hamilelikten buraya geldi ilk sayfalardan itibaren hep bu 3 ay dendi duruldu ama kendi hayatı vicdanıyla kalıcak kişi o
anne kv flan yok mu o cocuga bakabilecek siz yine dogumdan sonra çalışmaya devam etseniz.1 sene sonra şuan açık olan 3 kredimizden sadece 1 tanesi kalacak o yüzden içim rahat olurdu en azından çocuğa yetebiliriz diye düşünürüm şuan her şeyin fiyatına baktıkça içim bunalıyor
O takmıs kafaya 1 yıl sonra doguracak:)anne kv flan yok mu o cocuga bakabilecek siz yine dogumdan sonra çalışmaya devam etseniz.
Hiç fark etmediniz demekkiçok üzüldüm yaaa eşim kontrol ediyor her seferinde . Birde artık çift takmaya başladık korkuyoruz
Gerçekten yaklaşımlarınız çok çirkin. Bir daha çocuğum olmazsa herkes sevinecek resmen. İçinde bulunduğum durumu kimse bilemez belki kariyerimde zirvedeyim belki yaşım küçük hazır değilim belki yumurtam çok her istediğimde hamile kalıcam. Bu zor bir karar ben kendime güvenmiyorum aslında bebeğe iyilik yapıyorum sizlerinde kalbine güzellikler diliyorum.O takmıs kafaya 1 yıl sonra doguracak:)
Ama iste kul plan yapar kader gülermis.
Onu bilmiyor daha ögrenecek:)
Yumurtan çok olunca çok hamile kalınmiyorGerçekten yaklaşımlarınız çok çirkin. Bir daha çocuğum olmazsa herkes sevinecek resmen. İçinde bulunduğum durumu kimse bilemez belki kariyerimde zirvedeyim belki yaşım küçük hazır değilim belki yumurtam çok her istediğimde hamile kalıcam. Bu zor bir karar ben kendime güvenmiyorum aslında bebeğe iyilik yapıyorum sizlerinde kalbine güzellikler diliyorum.
Ozman konu niye acıyorsunuz?Gerçekten yaklaşımlarınız çok çirkin. Bir daha çocuğum olmazsa herkes sevinecek resmen. İçinde bulunduğum durumu kimse bilemez belki kariyerimde zirvedeyim belki yaşım küçük hazır değilim belki yumurtam çok her istediğimde hamile kalıcam. Bu zor bir karar ben kendime güvenmiyorum aslında bebeğe iyilik yapıyorum sizlerinde kalbine güzellikler diliyorum.
bir de beddua ediyorlar bana sevgisiz diyen insanlara bakın. Benim annemde durumu olmadığı için kürtaj olmuş daha önce ve gerçekten durumumuz yoktu. 42 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı durumumuz çok şükür düzelmişti doğurdu. Ne ben ne de benden sonraki kardeşimiz bereketimizle falan gelmemişiz fatura bile ödeyemiyorlardı o günleri hatırlatıp hala üzülür. Ben doğurup ortaya salmak istemiyorum bir gelecek vermek istiyorum şuan katlanan masraflarla gelecek verememNiye konu sahibine linç oluyor anlamadım, ailemiz, çevremiz sürekli ne yaptığımızı söyleyip eleştirdiğinde bunaliyoruz ama insanlarin aldığı kararlara saygı duymuyoruz. Fikrinizi söyledik, gerisi ona kalmış. Kimse kimsenin hayatını bilemez, herkesin kendi kararı, günahı, sevabı, iyisi, kötüsü kendine.
Konuyu şimdi anladım. Nasılsa istemezken bile hamile kaldım. Benim yumurtam ooooo boldur seneye hamile kalırım diye düşündü. Bebeği istemiyor kesin. Ama küçücük bı rahatlama arıyor kendine. Aslında hep beraber aldır aldirrr bu bebeği aldir deseydim. Evet bak bu bebek dogmamali diye daha rahat edicekti. Hoş zaten içi rahat ama anlamadım. Zaten karar vermiş . Niye bu kadar insanı burda meşgul ediyorsunOzman konu niye acıyorsunuz?
Sevinmeyiz biz öyle seylere,yine gelirsiniz yine hayırlısı olsun diye dua ederiz.
Yumurta cok olunca olmuyor o isler ama siz tabi en iyisini bilirsiniz
E yazma çok işin varsa zorla yaz demedik zAten neden bu kadar mesaj geldi anlamadım.Konuyu şimdi anladım. Nasılsa istemezken bile hamile kaldım. Benim yumurtam ooooo boldur seneye hamile kalırım diye düşündü. Bebeği istemiyor kesin. Ama küçücük bı rahatlama arıyor kendine. Aslında hep beraber aldır aldirrr bu bebeği aldir deseydim. Evet bak bu bebek dogmamali diye daha rahat edicekti. Hoş zaten içi rahat ama anlamadım. Zaten karar vermiş . Niye bu kadar insanı burda meşgul ediyorsun
lütfen tam karar vermeden önce konuyu anne ve kv konuşun bence severek bakarlar.Ö
bir de beddua ediyorlar bana sevgisiz diyen insanlara bakın. Benim annemde durumu olmadığı için kürtaj olmuş daha önce ve gerçekten durumumuz yoktu. 42 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı durumumuz çok şükür düzelmişti doğurdu. Ne ben ne de benden sonraki kardeşimiz bereketimizle falan gelmemişiz fatura bile ödeyemiyorlardı o günleri hatırlatıp hala üzülür. Ben doğurup ortaya salmak istemiyorum bir gelecek vermek istiyorum şuan katlanan masraflarla gelecek veremem
Yası kücük bence.Konuyu şimdi anladım. Nasılsa istemezken bile hamile kaldım. Benim yumurtam ooooo boldur seneye hamile kalırım diye düşündü. Bebeği istemiyor kesin. Ama küçücük bı rahatlama arıyor kendine. Aslında hep beraber aldır aldirrr bu bebeği aldir deseydim. Evet bak bu bebek dogmamali diye daha rahat edicekti. Hoş zaten içi rahat ama anlamadım. Zaten karar vermiş . Niye bu kadar insanı burda meşgul ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?