Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anladım canm benim teşekkürler
Ha sen devre hesabı yaptın o yüzden 13 ay deyince anlamadım çünkü biz devreyle gitmedik canım devre kaybı gittik hatta devreler bizden 1 ay sonra gittiler o boşlukta 1 ay acemilik yaptırdılar ve pek ilgilenmediler yani avantaj oldu :)

Evet canm sistemi bende öyle anladım belki size de bi kaç hafta erken terhis çıkar belli olmaz ekimden önce bile olabilir inşallah

Senin askerin nerede canm oh oh sizin az kalmış benm çooook
Ne Lefkoşa Ne Girne Şafak 22 Edirne
yakında sende gideceksin e kavuşun gidin tabi napcaksınız burda 3 kişi miyiz

Senin askerin nerede canm oh oh sizin az kalmış benm çooook
yakında sende gideceksin e kavuşun gidin tabi napcaksınız burda 3 kişi miyiz

Marmariste benimki canım, biz de geçtik sizin şimdi olduğunuz şafaktan geçecek merak etme. 100'den sonrası daha hızlı geçiyor sanki. 200'lerde de 200'ler daha hızlı geçiyor demiştim hatırlıyorum. Öyle böyle bir şekilde bitiyor, bitmek zorunda.

Aynen şimdi gelip gidecek Bayram’da 199 dan sayıcam askerlik düşerse aniden terhis olur inşallah en zoru 365 ten saymak

Sen nişanlı mısın

Aynen şimdi gelip gidecek Bayram’da 199 dan sayıcam askerlik düşerse aniden terhis olur inşallah en zoru 365 ten saymak

İnşallah düşer de askerlik erken gelirsiniz asker yolu beklemek gerçekten zor. Koskoca 365 gün ha diyince GEÇMİYOR.

Sen nişanlı mısın

Evet canım nişanlıyım hem asker hem de nikah, düğün şafağı sayıyorum

Şafak oldu 20
Az kaldı bitti sayılır bitti
Yolun sonu göründü askerlikte geçti gitti
Ardımda kalan torunlara mirastır
Yazdıklarımın hepsi hem askerimin gelişi hem 1 ay sonra nikah 2 ay sonra olacak düğünün heyecanı iyice kilo alıyormuşum gibi hissediyorum spor yapıyorum ama stres ve heyecandan yemeye engel de olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…