Çorluda canım nişanlım senin eşin neresinde ? ilk zamanlar çok zor oluyor senin ne güzel bebek var zaman geçiyor ben burda hem düğün stresi hem işyerinde stres iyice doldum taşıcam :) yazıcılara durmak yok valla baya yoğunlar :)
Amin canım inşallah
Bizimki Çerkezköy de canım
Düğün ve iş stresi benmde çok zor geçti seni anlıyorum
çok şükür bitti canım hayırlsııyla gitsinler gelsinler inşallah :)
Anladım canm benim teşekkürlerKeşke keşke de ekimden sonra dediler biz zaten ekimin ortasından sonra terhis oluyoruz. İlk çıkan haberden anladığım kadarıyla o sistem çıkarsa ilk 3 ay acemi birliğine gidiyorsun sonraki 6 ay usta birliği. Usta birliğinde her ay asgari ücret ödüyorlar askerlere. Eğer 6 ay gitmek istemezsen sen 6 ay boyunca asgari ücret ödüyorsun devlete öyle terhis oluyorsun. Bu asgari ücreti ödeyerek terhis olma olayı da vurur sanırım askerde olanlara onaylandığı zaman. Tabi bunun üzerinde daha ne kadar değişiklik olur bilemem.
Askerlik 15 ayken son devre kasımda gidenlere vurmuştu 2 ayları kalmıştı terhislerine askerlik kısalınca erken terhis oldular. Yani 13 ay askerlik yapmış oldular 15 ay yerine.
Evet canm sistemi bende öyle anladım belki size de bi kaç hafta erken terhis çıkar belli olmaz ekimden önce bile olabilir inşallahKeşke keşke de ekimden sonra dediler biz zaten ekimin ortasından sonra terhis oluyoruz. İlk çıkan haberden anladığım kadarıyla o sistem çıkarsa ilk 3 ay acemi birliğine gidiyorsun sonraki 6 ay usta birliği. Usta birliğinde her ay asgari ücret ödüyorlar askerlere. Eğer 6 ay gitmek istemezsen sen 6 ay boyunca asgari ücret ödüyorsun devlete öyle terhis oluyorsun. Bu asgari ücreti ödeyerek terhis olma olayı da vurur sanırım askerde olanlara onaylandığı zaman. Tabi bunun üzerinde daha ne kadar değişiklik olur bilemem.
Askerlik 15 ayken son devre kasımda gidenlere vurmuştu 2 ayları kalmıştı terhislerine askerlik kısalınca erken terhis oldular. Yani 13 ay askerlik yapmış oldular 15 ay yerine.
Az kişimiyiz topikteİnşallah canım :)
Evet canm sistemi bende öyle anladım belki size de bi kaç hafta erken terhis çıkar belli olmaz ekimden önce bile olabilir inşallah
Az kişimiyiz topikte
Senin askerin nerede canm oh oh sizin az kalmış benm çooookÇadır kurdum Karabüğe
Diken oldum sizlere
İşte geldim gideceğim
Hayalim kalsın sizlere
Karabük Köşe Köşe
İçinde Kebap Pişe
Benim Yarimi Sevenin
Evine Bomba Düşe.
Sana Olan Aşkım Büsbüyük ŞAFAK 78 KARABÜK
yakında sende gideceksin e kavuşun gidin tabi napcaksınız burdaNe Lefkoşa Ne Girne Şafak 22 Edirne
şuan 3 kişi görünüyoruz :) ara ara gelirim buralara konuşuruz :)Senin askerin nerede canm oh oh sizin az kalmış benm çooook
yakında sende gideceksin e kavuşun gidin tabi napcaksınız burda3 kişi miyiz
Senin askerin nerede canm oh oh sizin az kalmış benm çooook
yakında sende gideceksin e kavuşun gidin tabi napcaksınız burda3 kişi miyiz
Aynen şimdi gelip gidecek Bayram’da 199 dan sayıcam askerlik düşerse aniden terhis olur inşallah en zoru 365 ten saymakMarmariste benimki canım, biz de geçtik sizin şimdi olduğunuz şafaktan geçecek merak etme. 100'den sonrası daha hızlı geçiyor sanki. 200'lerde de 200'ler daha hızlı geçiyor demiştim hatırlıyorum.Öyle böyle bir şekilde bitiyor, bitmek zorunda.
Sen nişanlı mısınMarmariste benimki canım, biz de geçtik sizin şimdi olduğunuz şafaktan geçecek merak etme. 100'den sonrası daha hızlı geçiyor sanki. 200'lerde de 200'ler daha hızlı geçiyor demiştim hatırlıyorum.Öyle böyle bir şekilde bitiyor, bitmek zorunda.
Aynen şimdi gelip gidecek Bayram’da 199 dan sayıcam askerlik düşerse aniden terhis olur inşallah en zoru 365 ten saymak
Sen nişanlı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?