• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yok canım görev vardı onun için geldi geceden çıktı tekrardan yola. O kadar tatlı geldi ki o kavuşma anlatamam sanki saatlerce değil de aylarca yanımdaymış gibi. Gidişi yine üzücü oldu tabi. :cry:

anladım canım evet üzücü ama çok değil 90 gün sonra tamamen yanında olacak :) son ayrılığınız olsun inşallah

kizlar bundan 8 yil once safak topiginin mudavinlerindendim cok guzel arkadaslar tanidim simdi mi o zamanlar dort gozle yolunu bekledigi sozlumle 6 yillik evliyim biri 5 digeri 2 yasinda 2 kuzucugum varrabbim hepinize kavusmayi nasip etsin butun askerlerimizi korusun birazcik moral olsun size zaman gececek ve siz anlayamayacaksiniz bile donup baktiginizda gulumseyerek hatirlayacaksiniz bu gunleri bi da gecti diyeceksiniz

kizlar bundan 8 yil once safak topiginin mudavinlerindendim cok guzel arkadaslar tanidim simdi mi o zamanlar dort gozle yolunu bekledigi sozlumle 6 yillik evliyim biri 5 digeri 2 yasinda 2 kuzucugum varrabbim hepinize kavusmayi nasip etsin butun askerlerimizi korusun birazcik moral olsun size zaman gececek ve siz anlayamayacaksiniz bile donup baktiginizda gulumseyerek hatirlayacaksiniz bu gunleri bi da gecti diyeceksiniz

Teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı başımıza :)

Back