- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Gözünüz aydıın canımm artık gidin de bizim de şafağımız bitsin.
sağol canım, inşallah gidiyoruz bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydıın canımm artık gidin de bizim de şafağımız bitsin.
Yaparsın yaparsın. İlk zamanlar tabiki zorlanırsın yeri gelir dışarda yersin çok aç oldugun zaman pratik yemekler yaparsın hemen olabilcek. Tabi eşinde ağır yemek istemezse bişe olmaz oda sana yardımcı olur. Yapamam diye düşünmee yaparsınn :) herşey birden olmaz ama zamanla sende kendine bi düzen oturtursun ona göre yaparsınn :)Yemek bilmemek yapamamak gibi bir derdim yok artık internet var her şey kolay. İşten eve döndüğümde aç oluyorum ya işte o zamanlar acıkmışken ayakta çok duramıyorum bayılacakmış gibi hissediyorum elim ayağım boşalıyor, uzanma gereksinimi duyuyorum sorunum bu. Acaba bu evlilik hayatında geçer mi, düzelir mi; işten geldiğimde yorgun, aç yemek yapabilir miyim.
Yaparsın yaparsın. İlk zamanlar tabiki zorlanırsın yeri gelir dışarda yersin çok aç oldugun zaman pratik yemekler yaparsın hemen olabilcek. Tabi eşinde ağır yemek istemezse bişe olmaz oda sana yardımcı olur. Yapamam diye düşünmee yaparsınn :) herşey birden olmaz ama zamanla sende kendine bi düzen oturtursun ona göre yaparsınn :)
O zamaaann hiiç sorun kalmadıı gönüller bir olsun eminim hiç zorlanmıcaksıınn ne demek her zamann yazmadığıma bakma beklediğim bi asker yok ama okuyorum buraları :) hoş eşim uzmann ebediyenn asker ama akşamları evine geliyo bugün hariç nöbetteeNe güzel dedin öyle yaparım tabi Eşim çok yemek seçer o yüzden ağır yemek isteyeceğini düşünmüyorum, patates kızartsam her gün bıkmadan yiyebilir en sevdiği yemek. Teşekkür ederim desteğin için.
O zamaaann hiiç sorun kalmadıı gönüller bir olsun eminim hiç zorlanmıcaksıınn ne demek her zamann yazmadığıma bakma beklediğim bi asker yok ama okuyorum buraları :) hoş eşim uzmann ebediyenn asker ama akşamları evine geliyo bugün hariç nöbettee
Son 3 gün yemin töreni iznine gelecek :))
8 ay kaldi nisanda bitiyorNe çabuk geçmiş zaman seninki gitmiş geliyor bile izne. Ne kadar süreymiş eğitimi?
Evet canım uzman Malatyadayız suan 5 sene sonra neresi olur bakalımmUzman mıı nerede uzmanlık yapıyor?
Evet canım uzman Malatyadayız suan 5 sene sonra neresi olur bakalımm
Temizlik yapıyorsa o da iyi oh bi işin ucundan tutsundaBiz öyle durumlarda dışarıda yemeye kalkışsak her akşam çıkmak zorunda kalırız bütçemiz batar. Benim bu halime bir çözüm bulmam lazım. Mutfakla arası yoktur çok güzel temizlik yapar, ütü yapar ama mutfaktan anlamıyor, keşke mutfaktan da anlasaydı.
nerede acemi Allah kavuştursun en son benm sanıyordum bizde Nisan başı geleceğiz askerlik kısalmazsa aman inşallah kısalırSon 3 gün yemin töreni iznine gelecek :))
bizimki de kızartma hastasıNe güzel dedin öyle yaparım tabi Eşim çok yemek seçer o yüzden ağır yemek isteyeceğini düşünmüyorum, patates kızartsam her gün bıkmadan yiyebilir en sevdiği yemek. Teşekkür ederim desteğin için.
bizimde 4 ay bitti ama biz devre kaybı gittik acemi 1 ay yaptı dağıtım izni standart 7 gündü bizde sadece yol izni kullandık o da 1 gün ama zaten Ankara da yapmıştı acemi bizde Ankara’dayız 3 güne bir ziyaret ediyorduk daha erken dedik izin için 1 ay çok kısa bi süre ama evine geldi 1 gece kaldı Tekirdağ’a gitti. Tabi başka bi şehirde olsa 1 gün evine gelemeyecekti8 ay kaldi nisanda bitiyor
Temizlik yapıyorsa o da iyi oh bi işin ucundan tutsunda
nerede acemi Allah kavuştursun en son benm sanıyordum bizde Nisan başı geleceğiz askerlik kısalmazsa aman inşallah kısalır
bizimki de kızartma hastası
bizimde 4 ay bitti ama biz devre kaybı gittik acemi 1 ay yaptı dağıtım izni standart 7 gündü bizde sadece yol izni kullandık o da 1 gün ama zaten Ankara da yapmıştı acemi bizde Ankara’dayız 3 güne bir ziyaret ediyorduk daha erken dedik izin için 1 ay çok kısa bi süre ama evine geldi 1 gece kaldı Tekirdağ’a gitti. Tabi başka bi şehirde olsa 1 gün evine gelemeyecekti
Kızlar Bayadır yazamadım bebeğim azı dişlerini çıkarıyordu onunla ilgilendim. Bizimki de bayrama geliyor. Pazartesi burada inşallah 1 hafta izinde