• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba arkadaşlar şafak 365 ken buraya yazmak istemiştim ama çooooook var diye yazmadım :) şafak saymıyorm ben 4. ayımız bitiyor 5 e başlıyoruz. uzun dönem ama şafak sayarımda 228 yazıyor. mutluyuz inşallah askerlik 9 aya düşecek.

merhabalar erken terhisten bahsetmişsinz benm eşimde yazıcı neye göre erken terhis oluyorlar

merhaba tam bilgim yok sadece nişanlımın bir çok görevi vardı baya yoğun çalışıyordu işlerini eksiksiz ve zamanında yetiştiriyordu hatta eve bir kaç kez başarı ve tebrik mektubu geldi sanırım onunla alakalı

merhaba tam bilgim yok sadece nişanlımın bir çok görevi vardı baya yoğun çalışıyordu işlerini eksiksiz ve zamanında yetiştiriyordu hatta eve bir kaç kez başarı ve tebrik mektubu geldi sanırım onunla alakalı
1 hafta mı erken terhis
Nişanlın nerede hayırlı tezkereler

Kızlar askerlik kısalacak mı erken terhisten ya da verilecek olan maaşlardan yaralanır mıyız ki?
Daha önce askerlik 15 Aydan 12 aya düştüğünde erken terhisten faydalanmışlardı diye hatırlıyorum. Bizim daha çok var zaten askerlik düşerse faydalanabiliriz

1 hafta mı erken terhis
Nişanlın nerede hayırlı tezkereler
Tekirdağ'da asker. Az bir süre ama bizim için baya büyükmüş gibi geliyor :) 3 gün erken gelecek. Senin sevdiceğin nerde görev yapıyor. askerlik sürecinde 1 gün bile çok kıymetli oluyor :)

Tuşlu serbest androidi gizli sokuyorlar şükür bizde görebiliyoruz

Android ile yakalandıklarında malesef ceza kaçınılmaz oluyor. Askerimin arkadaşlarından bi kaçı yakalnadı min. 1 hafta askerlikleri uzadı.

Kızlar askerlik kısalacak mı erken terhisten ya da verilecek olan maaşlardan yaralanır mıyız ki?
Daha önce askerlik 15 Aydan 12 aya düştüğünde erken terhisten faydalanmışlardı diye hatırlıyorum. Bizim daha çok var zaten askerlik düşerse faydalanabiliriz

15 aydan 12 aya düştüğünde askerler 31 aralıkta terhis edilmişti, 13 ay askerlik yapmışlardı. Eğer askerlik kısalırsa 1 günün bile kalsa erken çıkıyorsun. Maaştan da yararlanırsınız sanırım askerliğiniz bitmemiş olursa tam bilgim yok tabi, terhisten yararlabiliniyorsa maaştan da yararlanılır diye tahmin ediyorum.Keşke bize de vursa şu kısalacak olan askerlik erkenden terhisimizi alırdık 9 ayımız da bitti çoktan da nerde bizde o şans.

Tekirdağ'da asker. Az bir süre ama bizim için baya büyükmüş gibi geliyor :) 3 gün erken gelecek. Senin sevdiceğin nerde görev yapıyor. askerlik sürecinde 1 gün bile çok kıymetli oluyor :)

Android ile yakalandıklarında malesef ceza kaçınılmaz oluyor. Askerimin arkadaşlarından bi kaçı yakalnadı min. 1 hafta askerlikleri uzadı.
evet 1 hafta ceza alıyorlar canm bende duydum
canım benm eşimde tekirdağda neresinde acaba senin askerin ??
tabi ne kadar erken o kadar iyi ama bizde bebek var günler nasıl geçiyor anlamıyorum koşturmaktan
ilk 1 ay zor olmuştu o zaman acemi ankara daydı bizde ankada yaşıyoruz. 3 güne bir görüşe giderdik ama gün saymak çok zordu şimdi alıştım bebek avantaja çevirdi 1 dk boş vaktimiz olmuyor =) e tabi eşim özlüyor ona çok zordur ama o da yazıcı şükür yoğun

15 aydan 12 aya düştüğünde askerler 31 aralıkta terhis edilmişti, 13 ay askerlik yapmışlardı. Eğer askerlik kısalırsa 1 günün bile kalsa erken çıkıyorsun. Maaştan da yararlanırsınız sanırım askerliğiniz bitmemiş olursa tam bilgim yok tabi, terhisten yararlabiliniyorsa maaştan da yararlanılır diye tahmin ediyorum.Keşke bize de vursa şu kısalacak olan askerlik erkenden terhisimizi alırdık 9 ayımız da bitti çoktan da nerde bizde o şans.
inşallah bi an önce çıkar canım sizde faydalanırsınız.
bizim nisan başı bitiyor askerlik çıksada faydalansak. yeni sistem askerlikte maaş verirlerse o zaman bedeli karşılığıda askerliği sayabilirler mi yani çıkarsa hepsi çıkar faydalanırlar diye mi düşünüyorsun canm hem erken tehis ya maaş alma ya da bedeli karşılığı terhis
13 ay askerlik yapmışlardı derken ?

evet 1 hafta ceza alıyorlar canm bende duydum
canım benm eşimde tekirdağda neresinde acaba senin askerin ??
tabi ne kadar erken o kadar iyi ama bizde bebek var günler nasıl geçiyor anlamıyorum koşturmaktan
ilk 1 ay zor olmuştu o zaman acemi ankara daydı bizde ankada yaşıyoruz. 3 güne bir görüşe giderdik ama gün saymak çok zordu şimdi alıştım bebek avantaja çevirdi 1 dk boş vaktimiz olmuyor =) e tabi eşim özlüyor ona çok zordur ama o da yazıcı şükür yoğun

Çorluda canım nişanlım senin eşin neresinde ? ilk zamanlar çok zor oluyor senin ne güzel bebek var zaman geçiyor ben burda hem düğün stresi hem işyerinde stres iyice doldum taşıcam :) yazıcılara durmak yok valla baya yoğunlar :)

süper sizin bitmiş =)

çok şükür bitti canım hayırlsııyla gitsinler gelsinler inşallah :)

inşallah bi an önce çıkar canım sizde faydalanırsınız.
bizim nisan başı bitiyor askerlik çıksada faydalansak. yeni sistem askerlikte maaş verirlerse o zaman bedeli karşılığıda askerliği sayabilirler mi yani çıkarsa hepsi çıkar faydalanırlar diye mi düşünüyorsun canm hem erken tehis ya maaş alma ya da bedeli karşılığı terhis
13 ay askerlik yapmışlardı derken ?

Keşke keşke de ekimden sonra dediler biz zaten ekimin ortasından sonra terhis oluyoruz. İlk çıkan haberden anladığım kadarıyla o sistem çıkarsa ilk 3 ay acemi birliğine gidiyorsun sonraki 6 ay usta birliği. Usta birliğinde her ay asgari ücret ödüyorlar askerlere. Eğer 6 ay gitmek istemezsen sen 6 ay boyunca asgari ücret ödüyorsun devlete öyle terhis oluyorsun. Bu asgari ücreti ödeyerek terhis olma olayı da vurur sanırım askerde olanlara onaylandığı zaman. Tabi bunun üzerinde daha ne kadar değişiklik olur bilemem.
Askerlik 15 ayken son devre kasımda gidenlere vurmuştu 2 ayları kalmıştı terhislerine askerlik kısalınca erken terhis oldular. Yani 13 ay askerlik yapmış oldular 15 ay yerine.

Back