Amin inşallah :) bilecige düştü acemiliğiHoşgeldin aramıza. Hayırlısıyla gitsin gelsin tez geçsin vakit size. :) Nereye düştü acemiliği?
Amin inşallah :) bilecige düştü acemiliği
Amin inşallah:)Hayırlısıyla sağ salim gelsin inşallah. :)
Yaaa ben seni hatırlıyorum canımm. Ne için sayıyosun tekrarr. Bende burda gün gün saymıştım çok güzel zamanlarımız geçti burda çok güzel dostluklar edindimm. Şuan 1 ay olucak evliyim çok şükür sevdiğim yanımdaa. Unutmayın kızlar zamanı kimse durduramazz güneş bi gün sizin içinde doğacakSevgilimin askerliği boyunca bir yil burda gün saydim. Iki ay önce bitti derken şimdi yeniden gün saymaya başlayacagim. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Belki 4.5 ay belki 6 ay belirsiz... Umarım kolay gecer içim çok buruk...
Ne için tekrar beklıyosunSevgilimin askerliği boyunca bir yil burda gün saydim. Iki ay önce bitti derken şimdi yeniden gün saymaya başlayacagim. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Belki 4.5 ay belki 6 ay belirsiz... Umarım kolay gecer içim çok buruk...
Deniz kuvvetlerinde subayligi kazandı. Eğitime gidecek istanbul'a ama nasıl geçecek bilmiyorum yeniden beklemek çok zor geliyor bir yılın üstüneNe için tekrar beklıyosun
Ayy ne güzel çok sevindim inşallah mutlu sona yaklaşıyoruzdur :))Yaaa ben seni hatırlıyorum canımm. Ne için sayıyosun tekrarr. Bende burda gün gün saymıştım çok güzel zamanlarımız geçti burda çok güzel dostluklar edindimm. Şuan 1 ay olucak evliyim çok şükür sevdiğim yanımdaa. Unutmayın kızlar zamanı kimse durduramazz güneş bi gün sizin içinde doğacak
Yaklaşıyosunuz canım hiç merak etme bende 1 yılın üstüne 3 ay daha bekledim eşim jandarma uzman benimde. Nöbetleri oluyo yine bekliyorum bazen :)Ayy ne güzel çok sevindim inşallah mutlu sona yaklaşıyoruzdur :))
Deniz kuvvetlerinde subayligi kazandı. Eğitime gidecek istanbul'a ama nasıl geçecek bilmiyorum yeniden beklemek çok zor geliyor bir yılın üstüne
Inşallah canım sizin ne kadar kaldı :)Allah kavuştursun canım 1 yılı bitirdin 6 ay yanında nedir ki. Geçecek bu da merak etme.
Hanimlar cok merak ediyorum asker yarenlerinizle görüsebiliyor musunuz onlar askerdeyken? Ne siklikla görüsüyorsunuz veya mesaj atiyorsunuz? Sanirim telefon yasakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?