• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sevgilimin askerliği boyunca bir yil burda gün saydim. Iki ay önce bitti derken şimdi yeniden gün saymaya başlayacagim. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Belki 4.5 ay belki 6 ay belirsiz... Umarım kolay gecer içim çok buruk...

Sevgilimin askerliği boyunca bir yil burda gün saydim. Iki ay önce bitti derken şimdi yeniden gün saymaya başlayacagim. Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Belki 4.5 ay belki 6 ay belirsiz... Umarım kolay gecer içim çok buruk...
Yaaa ben seni hatırlıyorum canımm. Ne için sayıyosun tekrarr. Bende burda gün gün saymıştım çok güzel zamanlarımız geçti burda çok güzel dostluklar edindimm. Şuan 1 ay olucak evliyim çok şükür sevdiğim yanımdaa. Unutmayın kızlar zamanı kimse durduramazz güneş bi gün sizin içinde doğacak :KK68:

Yaaa ben seni hatırlıyorum canımm. Ne için sayıyosun tekrarr. Bende burda gün gün saymıştım çok güzel zamanlarımız geçti burda çok güzel dostluklar edindimm. Şuan 1 ay olucak evliyim çok şükür sevdiğim yanımdaa. Unutmayın kızlar zamanı kimse durduramazz güneş bi gün sizin içinde doğacak :KK68:
Ayy ne güzel çok sevindim inşallah mutlu sona yaklaşıyoruzdur :))

Hanimlar cok merak ediyorum asker yarenlerinizle görüsebiliyor musunuz onlar askerdeyken? Ne siklikla görüsüyorsunuz veya mesaj atiyorsunuz? Sanirim telefon yasakti

benim sevdiceğim izne geldikten sonra android götürdü yanına akşamları görüntülü konuşabiliyoruz bi sıkıntı olmadı şu zamna kadar

Back