• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim sevdiceğim izne geldikten sonra android götürdü yanına akşamları görüntülü konuşabiliyoruz bi sıkıntı olmadı şu zamna kadar
Muhabbetiniz daim olsun :) Peki askerdeki insanin psikolojik durumu nasil oluyor? Mesela her seye negatif bakabiliyor mu? Ben sevgilimle o askere gitmeden evvel ayrildikta. suan askerde eski sevgilim. 2 bucuk ay sonra yazdim merak ettim o da askerde oldugunu bana ona yasattiklarim icin tesekkür ettigini söyledi. Bitirmis kafasinda veya askerde oldugu icin herseye negatif bakiyor olmaz artik saniyor bilmiyorum ama cok üzgünüm :(

Muhabbetiniz daim olsun :) Peki askerdeki insanin psikolojik durumu nasil oluyor? Mesela her seye negatif bakabiliyor mu? Ben sevgilimle o askere gitmeden evvel ayrildikta. suan askerde eski sevgilim. 2 bucuk ay sonra yazdim merak ettim o da askerde oldugunu bana ona yasattiklarim icin tesekkür ettigini söyledi. Bitirmis kafasinda veya askerde oldugu icin herseye negatif bakiyor olmaz artik saniyor bilmiyorum ama cok üzgünüm :KK43:

Ya kişiden kişiye değişebiliyor bazısı olumsuz etkilenebiliyor bazısı halk dilinde de söylendiği gibi adam oluyo ben nişanlımda bariz bi değişim görmedim negatif yön olarak çok takıntılı olmaya başladı en ufak şeyleri kendisine dert edebilir oldu o kadar onun dışında sürekli bi herşey kötü olacakmış hissi yada ne bileyim sürekli olumsuz ruh hali olmadı. Sadece dediğim gibi evimizi hazırlıyoruz şuan ufak bi sıkıntı da olsa moralini bozup kendisine takıntı yapabiliyor askere gitmeden önce böyle değildi mesela yada ben 7 senedir tanımayıp daha yeni tanımaya başladım kendisini :))

Back