Inşallah canım sizin ne kadar kaldı :)
Bizim bugün 109 2 gün sonra içerde bıraktığımız 7 gün iznimizi düşeceğiz 100 kalacak. Sonunda çift rakamlara düşeceğiz hayal gibiydi inan ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım sizin ne kadar kaldı :)
Ah süper çok az kalmış gerisi kolay gecerBizim bugün 109 2 gün sonra içerde bıraktığımız 7 gün iznimizi düşeceğiz 100 kalacak. Sonunda çift rakamlara düşeceğiz hayal gibiydi inan ki.
Ah süper çok az kalmış gerisi kolay gecer
Muhabbetiniz daim olsun :) Peki askerdeki insanin psikolojik durumu nasil oluyor? Mesela her seye negatif bakabiliyor mu? Ben sevgilimle o askere gitmeden evvel ayrildikta. suan askerde eski sevgilim. 2 bucuk ay sonra yazdim merak ettim o da askerde oldugunu bana ona yasattiklarim icin tesekkür ettigini söyledi. Bitirmis kafasinda veya askerde oldugu icin herseye negatif bakiyor olmaz artik saniyor bilmiyorum ama cok üzgünümbenim sevdiceğim izne geldikten sonra android götürdü yanına akşamları görüntülü konuşabiliyoruz bi sıkıntı olmadı şu zamna kadar
Muhabbetiniz daim olsun :) Peki askerdeki insanin psikolojik durumu nasil oluyor? Mesela her seye negatif bakabiliyor mu? Ben sevgilimle o askere gitmeden evvel ayrildikta. suan askerde eski sevgilim. 2 bucuk ay sonra yazdim merak ettim o da askerde oldugunu bana ona yasattiklarim icin tesekkür ettigini söyledi. Bitirmis kafasinda veya askerde oldugu icin herseye negatif bakiyor olmaz artik saniyor bilmiyorum ama cok üzgünüm
Şafak 38 Kayseri askerim erken terhis almış yuppii