- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Canım nereye gidiyorsun ne güzel duygularımızı dertlerimizi özlemlerimizi paylaşıyorduk bi anlık birşeyle gitme lütfenKızlar ben üyelik iptali yaptırıyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun..
Aslında düşünüyordum bunu bayadir. Çok teşekkür ederim burda duygularımı paylaştım,paylaştık. Kendine iyi bak canım :)Canım nereye gidiyorsun ne güzel duygularımızı dertlerimizi özlemlerimizi paylaşıyorduk bi anlık birşeyle gitme lütfen
Aslında düşünüyordum bunu bayadir. Çok teşekkür ederim burda duygularımı paylaştım,paylaştık. Kendine iyi bak canım :)
İnşaallah kuzum, kafama gereksiz ve çözülemeyecek şeyleri takmamaya başladım. Ne büyük lütufmuş bu.. Askerdeyken o özlem çok tatlıydı, hele görüntülü konuşmaların heyecanı.. ya da nöbetteyken telefonda konuşmalar..koşa koşa içtimaya giderken 'seni özledim' deyip beş saniyede kapatması bile..kargo heyecanları..hüngür hüngür ağlardım hep özledim diye, ama güzelmiş her duygu.. ben askerliği değil de o hisleri özlüyorum,iyi ki yaşamışız :) Bence sen de arada sırada özleyeceksin.. Ama gelince daha da güzel oluyor her şey ona da emin ol. Kısacası her şey insanın sevdiğiyle çiçekleniyor.Sen nasılsın bu aralar? Görüntülü konuşabiliyor musunuz? :)
Kızlar ben üyelik iptali yaptırıyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun..
Biz çoğunlukla konuşamıyoruz hafta içi çok yoğun oluyor. Sabah iş yapıyor akşam araba yıkıyor sonra zaten yatma saati geliyor arayamadan gidiyor. Bu yüzden askerliğin A'sını bile hatırlamak isteyeceğimi sanmıyorum. Belki yanına gidişlerimi özlerim o kadar. Görüntülü de toplasan gittiğinden beri 4-5 kere konuşmuşuzdur sanırım o kadar az. Geldiğinde her şey güzel olacak zaten. İş aramaydı nikahtı kınaydı düğündü derken nasıl geçtiğini zamanın anlamayacağız. Sonra da ömür boyu birlikte olacağız. Şu zaman çabuk geçsiiiiiiinnn. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz Leyloş o kadar bekledik.
Bu askerlik süreci gerçekten zor, bizim de konuşamadığımız çok zaman olurdu. Yada ulaşamazdım, meraktan ölürdüm içim içimi yerdi. Santrale bağlana bağlana tükenmiştim :) Görüntülü konuşabilseniz çok iyi gelir,en azından sevdiğinin yüzünü görmek bile askerde büyük bir lütuf. Gerçekten dediğin gibi.. Benim sevdiğim geldiği gibi 3.günü işe girdi, 50 gün geçti bile.. Ne ara diyor insan..şafak sayarken geçmiyor bitmiyor diye ağlardım :) Kendini motive et, gelince gerçekten her şey çok güzel oluyorİnşaallah kuzum benim, tüm bizim gibi bekleyenler çok ama çok mutlu olsun.. Allah ellerinizi ve kalplerinizi hep bir eylesin
Şafak 222 bu rakamlar bir daha böyle yan yana gelmeyecek
İyiyim canım iş güç koşturuyorum monoton. Sen napıyorsun nasılsın? C Chharlotte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?