• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A aksimelek Browni_intense Browni_intense C Chharlotte IncIpek04 IncIpek04 Kızlar nasılsınız? Bizim askerlik biteli tam 2 ay oldu. Hep aklımdasınız.. Bitmez geçmez dediğim günler meğersem sudan da hızlı geçmiş :) Tabi geçerken de çok ağlattı,özletti ama olsun.. Çok az kalmış hepinizin.. Durumlar nasıl? :KK60:

iyim X xxhhsytflc sen nasılsın nasıl gidiyor ? o kadar yoğunum ki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hele şu son 1 haftadır hem iş yeri hem evde bi karmaşa var zamanın nasıl geçtiğini hiç hiç hiç anlamıyorum :). Askerim içinde aynı şey geçerli o da askeriye de baya yoğun zaman yetmiyor işleri yetiştirmeye diyor :D

çok şükür bir sıkıntımız yok yuvarlanıp gidiyoruz 1 ay önce görüştüğümüz için yeni yeni özlem belirtileri başladı ama nasipse önümüzdeki ay sonu yine gelmeyi planlıyor biraz daha dişleri sıkacağız. Bir aksilik olmazsa mehtap 1 ay :KK49:

Sizin askerlikten sonra nişan düğün işlerine başlangıç vardı ne yaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar :)

Kesinlikle öyle.. son haftalar çok değişik ve çok güzel hislere bürünüyor insan :) Bir de öyle bir şey ki ilk gördüğün an sanki hep yanındaymış bir yıl uzakta olan o değilmiş gibi hissediyorsun. Öyle bir bağ.. Bakalım sen neler hissedeceksin.. :KK60: Hayırlısıyla kavuşun inşaallah:KK36:
Şuan iş yerindekiler de öyle diyor ya bakalım bende merak ediyorum. Bu aralar askerimin uyku düzeni iyice mafoldu gece iki tane horlayan adam yüzünden. Ondan biraz huysuz ve iş kaygısı var çok fazla canını sıkıyor. Bu da beni çok üzüyor elimden birşey de gelmiyor. :( İster istemez benimde moralim bozuk oluyor

Şafak 217

İyiyim Leyloş sen nasılsın? Geçmiyor zaman bir bitemedi şu 200lerin sonu. Sizin hazırlıklar nasıl gidiyor? @leyla-

Bende iyiyim :) Biter biter hiç öyle deme.. 100ler zaten daha hızlı geçiyor, hele plakalar..:KK51: Biz de aynıyız..Onların ailesinden iki kişinin de isteme, söz vs var. Biz de Nisan ortası gibi düşünüyoruz. Her şey güzel olur inşaallah hepimiz için:KK60:

iyim X xxhhsytflc sen nasılsın nasıl gidiyor ? o kadar yoğunum ki zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hele şu son 1 haftadır hem iş yeri hem evde bi karmaşa var zamanın nasıl geçtiğini hiç hiç hiç anlamıyorum :). Askerim içinde aynı şey geçerli o da askeriye de baya yoğun zaman yetmiyor işleri yetiştirmeye diyor :KK70:

çok şükür bir sıkıntımız yok yuvarlanıp gidiyoruz 1 ay önce görüştüğümüz için yeni yeni özlem belirtileri başladı ama nasipse önümüzdeki ay sonu yine gelmeyi planlıyor biraz daha dişleri sıkacağız. Bir aksilik olmazsa mehtap 1 ay :KK49:

Sizin askerlikten sonra nişan düğün işlerine başlangıç vardı ne yaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar :)

Bende iyiyim, çok şükür iyi gidiyor. Tabi elbette bazı sıkıntılar var, ama olsun.. Nisan ortası gibi inşaallah resmiyete kavuşacak. :) Ne güzel o zaman, insan bir şeylerle uğraşınca vakit nasıl geçiyor anlamıyor gerçekten. İzinleri siz az az kullanıyorsunuz sanırım değil mi? :KK54:

Şuan iş yerindekiler de öyle diyor ya bakalım bende merak ediyorum. Bu aralar askerimin uyku düzeni iyice mafoldu gece iki tane horlayan adam yüzünden. Ondan biraz huysuz ve iş kaygısı var çok fazla canını sıkıyor. Bu da beni çok üzüyor elimden birşey de gelmiyor. :KK43: İster istemez benimde moralim bozuk oluyor

Askerliğin zorlukları gerçekten çok, hele o uyku.. Allah yardımcıları olsun.. Kulak tıkacı neden kullanmıyor? Benim sevdiğim kulak tıkacı olmadan uyumazdı askerde, nefret ediyordu o horlamalardan:))) İş kaygısı derken.. iş bulamamaktan mı endişeleniyor? Yoksa başka bir durum mu?

Askerliğin zorlukları gerçekten çok, hele o uyku.. Allah yardımcıları olsun.. Kulak tıkacı neden kullanmıyor? Benim sevdiğim kulak tıkacı olmadan uyumazdı askerde, nefret ediyordu o horlamalardan:))) İş kaygısı derken.. iş bulamamaktan mı endişeleniyor? Yoksa başka bir durum mu?
Ah evet çok kötü ya. Kulak tıkacı dedim de son haftalar gerek yok dedi kulaklık tak dedim işe yaramıyor diyor. Son hafta bende onları uyutmayacağım diyor. Evet iş bulamamaktan yana bir endişesi var bir ay önceden başladı araştırmalara babası da bakıyor ya bakalım.

Ah evet çok kötü ya. Kulak tıkacı dedim de son haftalar gerek yok dedi kulaklık tak dedim işe yaramıyor diyor. Son hafta bende onları uyutmayacağım diyor. Evet iş bulamamaktan yana bir endişesi var bir ay önceden başladı araştırmalara babası da bakıyor ya bakalım.

Birazcık sabretsin o halde, kalmış şurada iki haftacık.. Biz de çok canımızı sıkmıştık iş konusunda. Ama askerden geldi 3.günü işteydi, düşün.. boşuna üzülmüşüz o kadar. Tanıdıklar bir sürü iş buldu sağolsunlar, içinden en uygununu seçti. Kısacası Allah yardım ediyor. Çevreye şimdiden haber salın, mutlaka birisi güzel bir iş bulur.. Hiç moralinizi bozmayın, hele yuva kuracak olana gerçekten Allah yardım ediyor;) Mesleği var mı?

Birazcık sabretsin o halde, kalmış şurada iki haftacık.. Biz de çok canımızı sıkmıştık iş konusunda. Ama askerden geldi 3.günü işteydi, düşün.. boşuna üzülmüşüz o kadar. Tanıdıklar bir sürü iş buldu sağolsunlar, içinden en uygununu seçti. Kısacası Allah yardım ediyor. Çevreye şimdiden haber salın, mutlaka birisi güzel bir iş bulur.. Hiç moralinizi bozmayın, hele yuva kuracak olana gerçekten Allah yardım ediyor:KK66: Mesleği var mı?
Ay ne güzel Allahım daim etsin. Şuan tek sıkıntımız bir an önce iş bulup düzen kurmak. Ben onu yatıştırmaya çalışıyorum ama bende bir taraftan takıyorum. Bir ay önceden başlamıştı haber salmaya bende araştırıyorum ya bakalım kısmet. Evet bilgisayarlı grafik tasarım mezunu. iki yıllıkta açık öğretim işletme okuyor. Silahlı güvenlik ve Hasta kabul kurslarına gitti. Meslek çok da iş bulmak zor :(

Ay ne güzel Allahım daim etsin. Şuan tek sıkıntımız bir an önce iş bulup düzen kurmak. Ben onu yatıştırmaya çalışıyorum ama bende bir taraftan takıyorum. Bir ay önceden başlamıştı haber salmaya bende araştırıyorum ya bakalım kısmet. Evet bilgisayarlı grafik tasarım mezunu. iki yıllıkta açık öğretim işletme okuyor. Silahlı güvenlik ve Hasta kabul kurslarına gitti. Meslek çok da iş bulmak zor :KK43:

Amin kuzum.. Hiç ama hiç canınızı sıkmayın. Biz o kadar kafaya takmıştık ki boşunaymış. Dua et bol bol, en hayırlı iş olur inşaallah. Ama ne güzel bir sürü iş gelir elinden, okumuş etmiş.. Elbet bulunur.. Ki zaten askerliğini yapmış olanlar diğerlerine göre daha şanslı, engel kalktı ne güzel. Benim sevdiğiminde mesleği farklı ama kuyumcu oldu. Gitti konuştuğu gibi işe aldılar, daha evvel tecrübesi de yoktu. Yeni yeni öğrendi.. Yani ümidinizi kırmayın, dua edeceğim size:KK60: Güzel haberlerinizi bekliyorum;)

Şafağınız benim memleketimde:KK66: ❤️ Ne güzel maşaallah, askerde rahat olmak gerçekten büyük bir lütuf.. Hoppa Nisanın ikinci haftası kavuşacaksınız değil mi? :) Bir daha bir yere gitmek yok zaten bizimkilere, sakkıııın bırakmayın uzaklara:KK54:
Aynen 13nisanda inşallah gelecek :KK24::KK24:

Bende iyiyim, çok şükür iyi gidiyor. Tabi elbette bazı sıkıntılar var, ama olsun.. Nisan ortası gibi inşaallah resmiyete kavuşacak. :) Ne güzel o zaman, insan bir şeylerle uğraşınca vakit nasıl geçiyor anlamıyor gerçekten. İzinleri siz az az kullanıyorsunuz sanırım değil mi? :KK54:

Hakkınızda hayırlısı olsun :) evet az az kullanıyoruz

Bende iyiyim :) Biter biter hiç öyle deme.. 100ler zaten daha hızlı geçiyor, hele plakalar..:KK51: Biz de aynıyız..Onların ailesinden iki kişinin de isteme, söz vs var. Biz de Nisan ortası gibi düşünüyoruz. Her şey güzel olur inşaallah hepimiz için:KK60:

Bu dediğine göre askerliğin hemen bitmesi lazım. Ayyy az kalmış Leyloooş çok güzel heyecanlar bunlar, kahvesine tuz koy o yüz ifadesini görmek ayrı bir duygu oluyor. Gözümün önüne geldi de kayınvalidem içme oğlum dedikçe ben biticek o demiştim dibine kadar da içmişti suratı şekilden şekile girmişti. :KK71:

Amin kuzum.. Hiç ama hiç canınızı sıkmayın. Biz o kadar kafaya takmıştık ki boşunaymış. Dua et bol bol, en hayırlı iş olur inşaallah. Ama ne güzel bir sürü iş gelir elinden, okumuş etmiş.. Elbet bulunur.. Ki zaten askerliğini yapmış olanlar diğerlerine göre daha şanslı, engel kalktı ne güzel. Benim sevdiğiminde mesleği farklı ama kuyumcu oldu. Gitti konuştuğu gibi işe aldılar, daha evvel tecrübesi de yoktu. Yeni yeni öğrendi.. Yani ümidinizi kırmayın, dua edeceğim size:KK60: Güzel haberlerinizi bekliyorum:KK66:
Bende diyorum bir yandan bulunur elbet diye ama işte. İnşallah dediğin gibi olur canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim :KK68:

Bu dediğine göre askerliğin hemen bitmesi lazım. Ayyy az kalmış Leyloooş çok güzel heyecanlar bunlar, kahvesine tuz koy o yüz ifadesini görmek ayrı bir duygu oluyor. Gözümün önüne geldi de kayınvalidem içme oğlum dedikçe ben biticek o demiştim dibine kadar da içmişti suratı şekilden şekile girmişti. :KK71:

yaa ben kıyamamıştım tuzu çok az koymuştum :)) ablam da kahvenin yanına çikolata koymuştu ağzı tatlansın diye :) aslında basmak lazım tuzu :KK70:

tenor.gif
ŞAFAK 16 BURSA
tenor.gif

Şu 16 Bursa'nın illeri Yazın öter bülbülleri Yaktı kül etti beni Yarimin hasretliği..

yaa ben kıyamamıştım tuzu çok az koymuştum :)) ablam da kahvenin yanına çikolata koymuştu ağzı tatlansın diye :) aslında basmak lazım tuzu :KK70:

Ben sadece su verdim aslında onu da vermemek gerekirdi. O anın heyecanıyla çok koymadım diye hatırlıyorum ama bizimkilerin anlattıklarından yola çıkarak 1,5 çay kaşığı attığımı çıkartıyorum. Ben sadece o buçuk olan kadar attığımı hatırlıyorum. Keşke teyzemi dinlemeseymişim de biraz daha atsaymışım. Hala yüz ifadesi gözümün önünde gözlerinden yaş geldi galiba. :KK70:

Ben sadece su verdim aslında onu da vermemek gerekirdi. O anın heyecanıyla çok koymadım diye hatırlıyorum ama bizimkilerin anlattıklarından yola çıkarak 1,5 çay kaşığı attığımı çıkartıyorum. Ben sadece o buçuk olan kadar attığımı hatırlıyorum. Keşke teyzemi dinlemeseymişim de biraz daha atsaymışım. Hala yüz ifadesi gözümün önünde gözlerinden yaş geldi galiba. :KK70:
Benim de annem engel oldu katmama. Hala merak ederim nasıl bir tepki verecekti acaba diye :KK64:

canım sen yine iyi atmışsın ben çay kaşığının ucuyla bardağın içine sallayıverdim :) kahve pişerken tuz koymak daha iyi tuzun tadını daha iyi alır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da ben sadece kahve pişirdikten sonra üstünden sallayıverdim tuzu :) ama nişanlımın söylediğine göre çok fazla tuz tadı alamamış bide kahve yanında çikolata var :)))

Back