• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

7ca65ab84cd2.gif
ŞAFAK 22 EDİRNE
7ca65ab84cd2.gif

Koğuşta yata yata şafağımız bata bata teskereye gidiyoruz göbekler ata ata

A aksimelek Browni_intense Browni_intense C Chharlotte IncIpek04 IncIpek04 Kızlar nasılsınız? Bizim askerlik biteli tam 2 ay oldu. Hep aklımdasınız.. Bitmez geçmez dediğim günler meğersem sudan da hızlı geçmiş :) Tabi geçerken de çok ağlattı,özletti ama olsun.. Çok az kalmış hepinizin.. Durumlar nasıl? :KK60:
Bu son bir ay bitirdi beni resmen. Zaman durmuş gibi sanki o kadar zaman çok hızlı geçmişte şu bir ay durmuş gibi. Maşallah size de ya sizde durumlar ne ? :KK36:

Bu son bir ay bitirdi beni resmen. Zaman durmuş gibi sanki o kadar zaman çok hızlı geçmişte şu bir ay durmuş gibi. Maşallah size de ya sizde durumlar ne ? :KK36:

Beni de hatırlarsın 30lara gıcık olmuştum, son bir ay hiç mi geçmez diye üzülürdüm:KK33: Ama inan bittikten sonra "ne ara geçti bitti bu bir yıl" diyeceksin. Şimdi doya doya tadını çıkar son haftaların,özleniyor.. Düşün ben askerlik zamanlarını özlüyorum bazen:KK48: Bizimde güzel gidiyor çok şükür.. Gelince olumsuz yönde değişecek diye çok korkmuştum.. ama aksine her şey daha da güzelleşti. Sıra sende bakalım, bende bekliyorum sabırsızlıkla sizin bitirmenizi;)

Beni de hatırlarsın 30lara gıcık olmuştum, son bir ay hiç mi geçmez diye üzülürdüm:KK33: Ama inan bittikten sonra "ne ara geçti bitti bu bir yıl" diyeceksin. Şimdi doya doya tadını çıkar son haftaların,özleniyor.. Düşün ben askerlik zamanlarını özlüyorum bazen:KK48: Bizimde güzel gidiyor çok şükür.. Gelince olumsuz yönde değişecek diye çok korkmuştum.. ama aksine her şey daha da güzelleşti. Sıra sende bakalım, bende bekliyorum sabırsızlıkla sizin bitirmenizi:KK66:
Evet hatırlıyorum o günleri. Ay bi bitseydi :KK45: Son haftaların heyecanı hiç bir şeyde yok sanırım acayip düşünceler o kavuşma anını düşünüyorum falan. Otobüsten inip onu 11,5 ayın sonunda görmeyi. Ben özler miyim bilmiyorum ya. Sizin adına da çok mutlu oldum. Bende aynen sabırsızlıkla o büyük günün gelmesini bekliyorum.

Evet hatırlıyorum o günleri. Ay bi bitseydi :KK45: Son haftaların heyecanı hiç bir şeyde yok sanırım acayip düşünceler o kavuşma anını düşünüyorum falan. Otobüsten inip onu 11,5 ayın sonunda görmeyi. Ben özler miyim bilmiyorum ya. Sizin adına da çok mutlu oldum. Bende aynen sabırsızlıkla o büyük günün gelmesini bekliyorum.

Kesinlikle öyle.. son haftalar çok değişik ve çok güzel hislere bürünüyor insan :) Bir de öyle bir şey ki ilk gördüğün an sanki hep yanındaymış bir yıl uzakta olan o değilmiş gibi hissediyorsun. Öyle bir bağ.. Bakalım sen neler hissedeceksin.. :KK60: Hayırlısıyla kavuşun inşaallah:KK36:

A aksimelek Browni_intense Browni_intense C Chharlotte IncIpek04 IncIpek04 Kızlar nasılsınız? Bizim askerlik biteli tam 2 ay oldu. Hep aklımdasınız.. Bitmez geçmez dediğim günler meğersem sudan da hızlı geçmiş :) Tabi geçerken de çok ağlattı,özletti ama olsun.. Çok az kalmış hepinizin.. Durumlar nasıl? :KK60:

Çok çabuk geçiyor zaman son iki hafta kaldı. Benim için askere değil de başka şehre taşınmış gibi hissederek geçiyor. Sürekli konuşuyoruz her anlamda çok rahatız teğmen olduğundan herhalde. Ama en son ocak sonunda görüştük o yüzden özledim artık gelsin ve gitmesin istiyorum

Çok çabuk geçiyor zaman son iki hafta kaldı. Benim için askere değil de başka şehre taşınmış gibi hissederek geçiyor. Sürekli konuşuyoruz her anlamda çok rahatız teğmen olduğundan herhalde. Ama en son ocak sonunda görüştük o yüzden özledim artık gelsin ve gitmesin istiyorum

Şafağınız benim memleketimde;) ❤️ Ne güzel maşaallah, askerde rahat olmak gerçekten büyük bir lütuf.. Hoppa Nisanın ikinci haftası kavuşacaksınız değil mi? :) Bir daha bir yere gitmek yok zaten bizimkilere, sakkıııın bırakmayın uzaklara:KK54:

Back