- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgelgin Leyloş. Kayboluyorsun arada kaçıyorsun buralardan. Herşey güzel olsun hakkınızda. Nasıl gidiyor iş, okul alıştınız mı? Bizim de baya bitiyor 200ler dediğiniz gibi anlamadığım şekilde hızlı geçiyor da şu 230larda takılı kaldık sanki.
Hoşbuldum kuzum benim.. Çok şükür iyi gidiyor, ben sınavlarıma çalışıyorum sevdiğim de iş güç uğraşıyor. Benim sıkıntılarımı biliyordun az çok, üstesinden geldim sayılır çok şükür. Sizin de bitecek askerlik, sonrası çok daha güzel duygu yönünden.. inan.. birazcık sabır :) Ki ben askerlik günlerini bile özlüyorum düşün.. bitsin diye dualar ederdim hep.. Başka bir sıkıntınız var mı? İnşaallah bu süreç çok iyi gidiyordur sizin için..
Hala inanamıyorum bitiyor mu şimdi. Her geçen gün daha da yaklaşıyoruz 363 le başladığımız bu yolda son aydayız. Ama bende artık psikoloji kalmadı olur olmadık şeylere ağlar oldum. Artık herşey anlamını yitirdi resmen bir tek o gelsin istiyorum son zamanlar geçmiyor gibi. Bu kadar ay geçti ama bu son ay bir türlü geçmiyor ya
Evet öyle canım. artık tek düşüncem kavuşma günümüz :)Canım çoğu bitti çok çok azı kaldı birazcık daha sabır sonrası kavuşmak :)
Kızlar burda misiniz? Nasılsınız neler yapıyorsunuz. Benim canım birkaç şeye sıkkın erkek arkadaşımla ilgili ama bdv de sert yorumlar oluyor siz az çok beni de tanidiniz size danışmak istedim.
Anlat bakalim caniimKızlar burda misiniz? Nasılsınız neler yapıyorsunuz. Benim canım birkaç şeye sıkkın erkek arkadaşımla ilgili ama bdv de sert yorumlar oluyor siz az çok beni de tanidiniz size danışmak istedim.
Bana son 10 gun geçmek bilmemisti. Bi daha asla goremycem falan diye dusunuyordum ama geciyor kuzum sabir seni cok iyi anliyorumHala inanamıyorum bitiyor mu şimdi. Her geçen gün daha da yaklaşıyoruz 363 le başladığımız bu yolda son aydayız. Ama bende artık psikoloji kalmadı olur olmadık şeylere ağlar oldum. Artık herşey anlamını yitirdi resmen bir tek o gelsin istiyorum son zamanlar geçmiyor gibi. Bu kadar ay geçti ama bu son ay bir türlü geçmiyor ya
Ah şu an bende öyleyim sanki gelmeyecek yada gelince tekrar gidecek gibi tuhaf bir his gerçekten Ama sabretmekten başka yapacak bir şey yok az daha sabır elbette.Bana son 10 gun geçmek bilmemisti. Bi daha asla goremycem falan diye dusunuyordum ama geciyor kuzum sabir seni cok iyi anliyorum