- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Ne yapalım canım iş güç işte. Sen ne yapıyorsun ne oldu ?Kızlar burda misiniz? Nasılsınız neler yapıyorsunuz. Benim canım birkaç şeye sıkkın erkek arkadaşımla ilgili ama bdv de sert yorumlar oluyor siz az çok beni de tanidiniz size danışmak istedim.
Kızlar burda misiniz? Nasılsınız neler yapıyorsunuz. Benim canım birkaç şeye sıkkın erkek arkadaşımla ilgili ama bdv de sert yorumlar oluyor siz az çok beni de tanidiniz size danışmak istedim.
Kızlar kusura bakmayın isteydim cok yoğundum yazamadım. Nereden başlasam. İlk zamanlar duygular yoğun değilken bu gözüme batmiyordu ama biz aynı sehirdeyiz ve iki haftada bir buluşuyoruz. Neymiş uzakta okumusmus ailesine hep bir özlem duymusmus, o yüzden bir hafta ben bir hafta ailesiyle olacakmış. Sanki bir haftasonunun iki günü de benle. Duygular yoğunlasinca ve birkaç arkadaşım ne kadar az buluşuyorsunuz deyince anladım. Geçen haftaya kadar iyi kötü ilerledik. Ama şu bir haftadır kotuyuz. Geçen cuma iş çıkışı kızlarla buluştuk o da ayda yılda bir eve gece 12 de döndüm ona kızdı. Geçen cumartesi bir arkadaşımla buluştuk o günde düğüne gitti falan pek yazamadı. Pazar günü de biz buluscaktik. Gitcegimiz yeri o belirleyecekti. Cunku yüzde doksan ben belirlerim ve sıkıldım ben bu durumdan. Baktım aksam hiç yazmadi abisine geçmiş abisi evli. İki üç haftada bir giderler böyle ve bazen kalır onlarda. İşte ben sana yarın yazarım nereye gidecegimizi oyun oynuyoruz şuan yazamıyorum dedi. Önce tamam dedim. Sonra fark ettim ki hep aileden sonraki plandayim. Cirladim ben de. Neyse ne yaptım ettim oyunu oynatmadim. Baya saydirdim. Sakin karşıladı neyse sakinlestim bir şekil, uyuduk. Yarınki gün buluştuk ama sınırlı bir adam vardı karşıma sırf bana değil herşeye. Ayni yastayiz bu arada 24. İşten güçten çok kafasının bunaldigini bir askerlik arasının iyi olacağını soyledi. Kasımda gidecek. Hani ne olacağımız da mechul. Hani insan biraz bu ciddiyet konusunda hevesli olur yahu. Hiç yok. Neymiş önce askerlik geçsinmis önümüzdeki engel kalkacakmis falan. Pazar günü hiç istediğim gibi gecmedi. Bizim buluşmalarimiz böyle olmazdı... Sonuç olarak bir haftadır sallantidayiz. Bu hafta başında da telde kavga ettik. Ağladım falan aglayinca kötu oldu. Ailen hep ön planda ben neredeyim dedim. Hani şey yapsa biraz daha fazla ilgilense benle böyle olmayacaktı. Hiç alttan almadı bu sefer. Böyle işte kizlar
Açık açık konuştum canım. Bu ayrımı iyi yapmalisin iki tarafa da eşit olmak gerekir bak böyle sorun olur yoksa dedim.tamam haklısın dedi. Ben peşin peşin söyledim bizim de ozelimiz olmalı hep aileyle olmaz falan dedim hak veriyor. Bilmiyorum dengeyi kurabileceği konusunda endiselerim var. Onun dışında sorunumuz yok aslinda. Az önce de telde konuştuk baya önce bir anlattım düşüncelerimi falan konuşma güzel geçti. Dediğin gibi zaman..Canım ailesine dediğin kadar düşkünse ileride problem yaratabilir bdv bu tarz konularla dolu biliyorsun.
Herşeyin kararı iyidir sevgilinin hem ailesine hem de sana aynı ölçüde ilgi göstermesi gerekir. Ne seni ne ailesini arka planda bırakmaması gerekir. Bu ayrımı yapamazsa bu tarz kavgalarınız çok olur. Moralman kötü olduğunu tahmin edebiliyorum ve zor olduğunu da biliyorum ama akışına bırak bakalım ne olacak.
Kızlar kusura bakmayın isteydim cok yoğundum yazamadım. Nereden başlasam. İlk zamanlar duygular yoğun değilken bu gözüme batmiyordu ama biz aynı sehirdeyiz ve iki haftada bir buluşuyoruz. Neymiş uzakta okumusmus ailesine hep bir özlem duymusmus, o yüzden bir hafta ben bir hafta ailesiyle olacakmış. Sanki bir haftasonunun iki günü de benle. Duygular yoğunlasinca ve birkaç arkadaşım ne kadar az buluşuyorsunuz deyince anladım. Geçen haftaya kadar iyi kötü ilerledik. Ama şu bir haftadır kotuyuz. Geçen cuma iş çıkışı kızlarla buluştuk o da ayda yılda bir eve gece 12 de döndüm ona kızdı. Geçen cumartesi bir arkadaşımla buluştuk o günde düğüne gitti falan pek yazamadı. Pazar günü de biz buluscaktik. Gitcegimiz yeri o belirleyecekti. Cunku yüzde doksan ben belirlerim ve sıkıldım ben bu durumdan. Baktım aksam hiç yazmadi abisine geçmiş abisi evli. İki üç haftada bir giderler böyle ve bazen kalır onlarda. İşte ben sana yarın yazarım nereye gidecegimizi oyun oynuyoruz şuan yazamıyorum dedi. Önce tamam dedim. Sonra fark ettim ki hep aileden sonraki plandayim. Cirladim ben de. Neyse ne yaptım ettim oyunu oynatmadim. Baya saydirdim. Sakin karşıladı neyse sakinlestim bir şekil, uyuduk. Yarınki gün buluştuk ama sınırlı bir adam vardı karşıma sırf bana değil herşeye. Ayni yastayiz bu arada 24. İşten güçten çok kafasının bunaldigini bir askerlik arasının iyi olacağını soyledi. Kasımda gidecek. Hani ne olacağımız da mechul. Hani insan biraz bu ciddiyet konusunda hevesli olur yahu. Hiç yok. Neymiş önce askerlik geçsinmis önümüzdeki engel kalkacakmis falan. Pazar günü hiç istediğim gibi gecmedi. Bizim buluşmalarimiz böyle olmazdı... Sonuç olarak bir haftadır sallantidayiz. Bu hafta başında da telde kavga ettik. Ağladım falan aglayinca kötu oldu. Ailen hep ön planda ben neredeyim dedim. Hani şey yapsa biraz daha fazla ilgilense benle böyle olmayacaktı. Hiç alttan almadı bu sefer. Böyle işte kizlar
Evet canım haklısın, yani koskoca haftanın iki günü ailesiyleyse diğer haftanın bir günü sadece benle. Bu konuda çok tartistik. Yapacak birşey yok. Şöyle birşey söyledim. İlerde bu şekilde olmaz. Yani söz nişan gibi bir durumda ben bu kadar az görüşmem dedim hak verdi . İş çıkışı olayı bizde olamıyor canım çünkü o İstanbul'un Anadolu yakasında ben de nerdeyse Çatalca da çalışıyorum ve yedide çıkıyoruz. Onun dışında her akşam bir saat falan konuşuruz. Yani aslında genel olarak sorun yok ama ben buluşma işine taktım.Ailesiyle vakit geçirebilir tamam bunda sıkıntı yok fakat; haftada 2 tatil günü var cumartesi gününü ailesiyle geçirsin pazar günü seninle olsun. Her hafta değişe değişe görüşebilirsiniz. Hem her hafta ailesine vakit ayırabilir hem de sana. Bir haftada koskoca 2 günü ailesine ayırması seninle görüşmemesi tuhafıma gitti açıkçası. Uzakta okumuş olması seni görmesine engel değil ki. Madem hafta sonunun 2 günü de ailesiyle olacak hafta içi iş çıkışına gelebilir bir iki saatte olsa vakit geçirebilirsiniz. Bence bu görüşme işi ciddi bir sorun.
Abisiyle oyun oynayacakken oynatmaman biraz olmamış sanki. İleride o ailenin içine girdiğinde bu konuda sorun olabilir. Oyununu oynadıktan sonra konuşabilirdin anlatırdın güzelcene. Sen zaten biraz çok üzerinde duruyorsun konuların hemen tartışma çıkardığını kıskandığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam diğer yazdığın içeriklerde. O yüzden bu konu düzelmeden aranızın tamamen iyi olacağını düşünmüyorum. İyice düşünün taşının karar verin. Öyle askere gidiyorsun ciddi bir adını koyalım diye de üzerine gitme derim zorla ciddiyete dökecekse hiç dökmemesi daha iyi diye düşünüyorum.
Çok fazla kavga edip çocuğu da kendini de bunaltma bu uzlaşmaktan çok uzaklaşmayı getirir.
Evet canım haklısın, yani koskoca haftanın iki günü ailesiyleyse diğer haftanın bir günü sadece benle. Bu konuda çok tartistik. Yapacak birşey yok. Şöyle birşey söyledim. İlerde bu şekilde olmaz. Yani söz nişan gibi bir durumda ben bu kadar az görüşmem dedim hak verdi . İş çıkışı olayı bizde olamıyor canım çünkü o İstanbul'un Anadolu yakasında ben de nerdeyse Çatalca da çalışıyorum ve yedide çıkıyoruz. Onun dışında her akşam bir saat falan konuşuruz. Yani aslında genel olarak sorun yok ama ben buluşma işine taktım.
Evet o konuda da haklısın orda yanlış yaptım bırakacaktım oynayacaktı. Haksizim orda. Ciddiyet olayını en başında o demişti o soktu aklıma, baktım uzun süredir ciddiyetle ilgili birşey demiyor. Ben sevmiyorum böyle sevgililik süresinin çok uzamasını. Zaten hemen evlenelim de demedim. Bunu belirttim sadece. O da askerden sonra diyor bakalım durum ne gösterir.
Öyle işte canım dun konuştuk biraz düzelttik gibi durumları.
Evet canım bizim tek problemimiz bu. Atıyorum bir haftasonu iki gün ailesiyleyse diğer haftasonu tek gün benle. Ya belki ben de her haftasonu gelemeyebilirim en azından talep gelse suscam. Adama göre sanki normal. Hani buluşmadigimiz zaman evde genelde ondan hani beni sallıyor diyemiyorum. Ben artık hiçbir konuyu acmiycam. Suçlu ben gibi olmaya başladım biliyor musun. Tartışmalar da arttı böyle saçma şeylerden . Kolay çözülecek şeyler aslında...Ailesine 2 gün ayırıyor hafta sonundan sana tek gün mü ben orayı anlamamıştım başta. Çok sıkıntı bu konu sadece sözlü nişanlıyken değil şimdi de sana o zaman vereceği değeri göstermesi gerekir. Uzakta okurken sen yanında mıydın sanki? Bunu da düşünmeli biraz. Madem bir ilişki içerisinde ve en başında ciddi diye adım atmış sana o zaman bunun arkasında durması gerekiyor. İleride ailesine ayırdığı vakti azaltıp sana ayırdığında ailesiyle sorunlar baş göstermeye başlar. O yüzden tartışmadan ailesi de çok alışmadan haftada bir buluşmaya başlayın.
Bir daha da madem ciddi adımlar askerden sonra atılacak sen de açma konusunu üstüne düşme. Kaçan kovalanırmış bu sefer başta olduğu gibi o konusunu açmaya başlar elbet. Ona göre davran. Aile konusu sıkıntı en başta onu düzeltin ailesiyle de sevgilinle de aran bozulmadan.
Evet biliyorum o yüzden alıştın mı diye sordum canım. Çok sevindim bu dediğine inşallah tamamen gelirsin üstesinden.Bitecek bitmesine de şu 200ler bir bitse artık 230da takılı kaldı inan ki. Özlemek dışında bir sıkıntımız yok şu sıra çok şükür. Acaba ben de özleyecek miyim askerliği pek sanmıyorum ama neyini özlüyorsun?
Ben sana cok dargınım biliyor musunİnşaallah kuzum, kafama gereksiz ve çözülemeyecek şeyleri takmamaya başladım. Ne büyük lütufmuş bu.. Askerdeyken o özlem çok tatlıydı, hele görüntülü konuşmaların heyecanı.. ya da nöbetteyken telefonda konuşmalar..koşa koşa içtimaya giderken 'seni özledim' deyip beş saniyede kapatması bile..kargo heyecanları..hüngür hüngür ağlardım hep özledim diye, ama güzelmiş her duygu.. ben askerliği değil de o hisleri özlüyorum,iyi ki yaşamışız :) Bence sen de arada sırada özleyeceksin.. Ama gelince daha da güzel oluyor her şey ona da emin ol. Kısacası her şey insanın sevdiğiyle çiçekleniyor.Sen nasılsın bu aralar? Görüntülü konuşabiliyor musunuz? :)
Özel mesajı kapatmissin oradan yazamadim mecbur burdan yazıyorum. Yogunlugumu söylediğim halde ben yazamadan gitmişsin, daha o sıra kendimi ifade edememistim bile.. üstüne şuan burda bir derdimi paylaştım yorum bile yapmamissin. Cidden ilk defa su platformda bu kadar kiriliyorum biliyor musun. Az çok birşeyler paylaştık sonuçta.. neyse canın sağolsun yine de . Nasılsın bu aradaİnşaallah kuzum, kafama gereksiz ve çözülemeyecek şeyleri takmamaya başladım. Ne büyük lütufmuş bu.. Askerdeyken o özlem çok tatlıydı, hele görüntülü konuşmaların heyecanı.. ya da nöbetteyken telefonda konuşmalar..koşa koşa içtimaya giderken 'seni özledim' deyip beş saniyede kapatması bile..kargo heyecanları..hüngür hüngür ağlardım hep özledim diye, ama güzelmiş her duygu.. ben askerliği değil de o hisleri özlüyorum,iyi ki yaşamışız :) Bence sen de arada sırada özleyeceksin.. Ama gelince daha da güzel oluyor her şey ona da emin ol. Kısacası her şey insanın sevdiğiyle çiçekleniyor.Sen nasılsın bu aralar? Görüntülü konuşabiliyor musunuz? :)
Özel mesajı kapatmissin oradan yazamadim mecbur burdan yazıyorum. Yogunlugumu söylediğim halde ben yazamadan gitmişsin, daha o sıra kendimi ifade edememistim bile.. üstüne şuan burda bir derdimi paylaştım yorum bile yapmamissin. Cidden ilk defa su platformda bu kadar kiriliyorum biliyor musun. Az çok birşeyler paylaştık sonuçta.. neyse canın sağolsun yine de . Nasılsın bu arada
Yazamadiysam problem olmuştur demek ki Leyla bendeki önemini sen iyi biliyorsun. Önemsiz olsan ben sana şuan alintilayip yazmam değil mi.. kirildim evet ama canın sagolsunSen bana ne zaman mesaj attıysan girdiğim gibi asla aksatmadan ilk sana cevap verdim. Ki benim yazdığım mesaja sen girdiğin, burada bir süre durduğun halde günlerce tek bir kelime bile yazmadın. Özellikle benimde sıkıntılarım vardı; ki aksimelek bilir. Halledip döndüm. İnsan önemsemediği insana cevap yazma gereği duymaz,ben ne kadar yorgun ve üzgün olursam olayım cevap mutlaka yazarım, ki iyi bilirsin. Senden de bunu beklerdim. Ama mühim değil, yine de ben bilmeden kalbini kırdıysam affola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?