• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 236

Leotie Leotie etraftakilerin sözünü dinlemeseydim ben de yollamayacaktım askere bedelli çıkmasını bekleyecektik ama çok sağolsunlar benim de fikrimi değiştirdiler. Şimdi keşke gitmeseydi diyorum. Baya psikolojisini bozuyorlar olgunlaştırmak yerine. Bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim. Bu dönemde gitmesine zaten izin vermeyin.

4893639.gif
ŞAFAK 36 KARS
4893639.gif

Su gelir lüle lüle dökülür kızıl güle bizim şafak Kars’ta gezelim güle güle

Şafak 236

Leotie Leotie etraftakilerin sözünü dinlemeseydim ben de yollamayacaktım askere bedelli çıkmasını bekleyecektik ama çok sağolsunlar benim de fikrimi değiştirdiler. Şimdi keşke gitmeseydi diyorum. Baya psikolojisini bozuyorlar olgunlaştırmak yerine. Bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim. Bu dönemde gitmesine zaten izin vermeyin.
Hayırlısıyla gelsin inşallah. Eşim de gitmek istemiyor bakalım kısmet.

Kızlar bir süredir yoktum, işlerimi halledip geri döndüm. Nasılsınız, nasıl gidiyor? Şafaklarınıza bir baktım da ne kadar az kalmış maşallah :) Benim sevdiğim geleli 40 gün oldu bile..Zaman su misali, geçti bitti. İyi ki askerlik aradan çıktı. Askerlikten sonra çok daha olgunlaştı, kendine geldi, iyi ki bu süreci yaşadık bin şükür. Zamanında beklerken çok zorlandım, çok özledim ama fazlasıyla değdi. Çoğu zaman askerde olduğu vakitleri özlemiyor değilim, farklı ve çok güzel hislerdi :) Hepinize hayırlı teskereler..Hayırlısıyla bitsin de kavuşun inşaallah. Zaten hepinizi tanıyorum, konuştuk buralarda çok. Allah hepinizin gönlüne göre versin..

Yemin ederim imreniyorum şafak sayanlara, benim kocam hala yapmadı bedelli de çıkmıyor artık oğlumla beraber gider. Alsalar kadınları ben yapıcam yerine

Valla canım bizim babam düğünden önce askerlik şartı koymasaydı bende istemiyordum ama napalım nasip hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah ve inşallah bedelli de çıkar bunca insan umutları boşa çıkmasın hepimizin hakkında hayırlısı olsun :dua:

Kızlar bir süredir yoktum, işlerimi halledip geri döndüm. Nasılsınız, nasıl gidiyor? Şafaklarınıza bir baktım da ne kadar az kalmış maşallah :) Benim sevdiğim geleli 40 gün oldu bile..Zaman su misali, geçti bitti. İyi ki askerlik aradan çıktı. Askerlikten sonra çok daha olgunlaştı, kendine geldi, iyi ki bu süreci yaşadık bin şükür. Zamanında beklerken çok zorlandım, çok özledim ama fazlasıyla değdi. Çoğu zaman askerde olduğu vakitleri özlemiyor değilim, farklı ve çok güzel hislerdi :) Hepinize hayırlı teskereler..Hayırlısıyla bitsin de kavuşun inşaallah. Zaten hepinizi tanıyorum, konuştuk buralarda çok. Allah hepinizin gönlüne göre versin..

Hoşgelgin Leyloş. Kayboluyorsun arada kaçıyorsun buralardan. Herşey güzel olsun hakkınızda. Nasıl gidiyor iş, okul alıştınız mı? Bizim de baya bitiyor 200ler dediğiniz gibi anlamadığım şekilde hızlı geçiyor da şu 230larda takılı kaldık sanki. :KK43:

Back