Dayanamadım geldim bunu yazmaya. Bana güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimBuradan bazılarına çok kırgınım ama... ben herkese hep yardımcı olmaya çalışmıştım elimden ne kadar gelirse tabi ki. Hatta şafaklarınızı bile ezbere biliyorum siz yazmadan. Neyse.. önemsenmiyormuşum demek ki.
Sevdiğim yola çıktı!!:))) Allahın izniyle sağ salim gelsin de hiçbir şey istemiyorum başka. 8-9 saatlik bir yolu var. Hala rüyada gibiyim, şimdi beklediğim günleri düşününce sanki o zorlukları yaşamamışım gibi hissediyorum, gözümü kapatıp birden açmışım ve bitmiş gibi. Çok ilginç:)) Geçmez bu şafaklar bitmez diye telefonda hüngür hüngür çok ağladığım vakitler oldu, şafak 250 olunca bile mutluluktan uçmuştum. Sonra 100lere gelince.. ve ikili rakamlar.. Şimdi diyorum çabuk geçmiş yaa:))) İzin dönüşlerinde sabahın köründe kalkıp ağlardım yine mi gidiyor diye. Şimdi sabahın köründe heyecandan kalktım, şükürler olsun. Tam dolu dolu ne eksik ne fazla dolu dolu 1 yıl bitti. Sizin de elbet bitecek, şimdi çok zor görünebilir gözünüze. Ama bitince şaşkınlıktan bir tuhaf oluyorsunuz. Ben de alışmışım asker beklemeye, onu karşımda görmeden hala inanasım yok:))) Bize güneş doğdu.. Darısı sizin bekleyenlerinizin başına:)) Tadını çıkarın bu günlerin de. Ben şimdiden diyorum özleyeceğim askerliğini diye. Konuştuğu yerler, iştimadan sonra araması, gece yatmadan konuşmalarımız, saatlerce şafak hesaplamalarımız, birbirimizi daha da merak edip kıskanıyor oluşumuz.. çok tatlı hisler.. Canınızı hiç sıkmayın... Bitiyor.. Benim bile bittiyse:))) Allaha emanet olun.İçimden geçenleri yazmak istedim, heyecandan da duramıyorum çünkü:))) Hoşça kalın....
Dayanamadım geldim bunu yazmaya. Bana güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimBuradan bazılarına çok kırgınım ama... ben herkese hep yardımcı olmaya çalışmıştım elimden ne kadar gelirse tabi ki. Hatta şafaklarınızı bile ezbere biliyorum siz yazmadan. Neyse.. önemsenmiyormuşum demek ki.
Sevdiğim yola çıktı!!:))) Allahın izniyle sağ salim gelsin de hiçbir şey istemiyorum başka. 8-9 saatlik bir yolu var. Hala rüyada gibiyim, şimdi beklediğim günleri düşününce sanki o zorlukları yaşamamışım gibi hissediyorum, gözümü kapatıp birden açmışım ve bitmiş gibi. Çok ilginç:)) Geçmez bu şafaklar bitmez diye telefonda hüngür hüngür çok ağladığım vakitler oldu, şafak 250 olunca bile mutluluktan uçmuştum. Sonra 100lere gelince.. ve ikili rakamlar.. Şimdi diyorum çabuk geçmiş yaa:))) İzin dönüşlerinde sabahın köründe kalkıp ağlardım yine mi gidiyor diye. Şimdi sabahın köründe heyecandan kalktım, şükürler olsun. Tam dolu dolu ne eksik ne fazla dolu dolu 1 yıl bitti. Sizin de elbet bitecek, şimdi çok zor görünebilir gözünüze. Ama bitince şaşkınlıktan bir tuhaf oluyorsunuz. Ben de alışmışım asker beklemeye, onu karşımda görmeden hala inanasım yok:))) Bize güneş doğdu.. Darısı sizin bekleyenlerinizin başına:)) Tadını çıkarın bu günlerin de. Ben şimdiden diyorum özleyeceğim askerliğini diye. Konuştuğu yerler, iştimadan sonra araması, gece yatmadan konuşmalarımız, saatlerce şafak hesaplamalarımız, birbirimizi daha da merak edip kıskanıyor oluşumuz.. çok tatlı hisler.. Canınızı hiç sıkmayın... Bitiyor.. Benim bile bittiyse:))) Allaha emanet olun.İçimden geçenleri yazmak istedim, heyecandan da duramıyorum çünkü:))) Hoşça kalın....
Ahh Leylos.. sana çok kızgınım bak ona göre. Buraları hala okuyosundur diye konuya yazıyorum. Sen bana niye veda etmeden gittin kız valla içimde kaldı. Şuan muhtemelen mutluluktan ucuyosundur inşallah herşey çok güzel olur.. ki o aranızdaki bağın daha da güçlendiğini goreceksin. Kız ben senle normal normal konuşuyordum gidicem falan yazdığını gördüm herhalde eskisi kadar girmessin diye düşündüydum temelli gitmişsin ya la. Niye bana veda etmeden gittin senDayanamadım geldim bunu yazmaya. Bana güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederimBuradan bazılarına çok kırgınım ama... ben herkese hep yardımcı olmaya çalışmıştım elimden ne kadar gelirse tabi ki. Hatta şafaklarınızı bile ezbere biliyorum siz yazmadan. Neyse.. önemsenmiyormuşum demek ki.
Ee kızlar anlatın bakalım hayat nasıl gidiyor durumlar nasıl
Ohh ne güzel canım günler dolu dolu geçiyor işte :) is olmasa cidden patlardik insan kafası bir şeylerle meşgul olunca rahat oluyor. 200 güncuk kalmış sizin zaman o kadar hızlı işliyor ki bir bakmışsın evlenmissinizev kurmak, bu tatlı özlem aynı zamanda koşuşturmaca aslında en güzel zamanlar :) hayırlısıyla kavuşursunuz bir an önce inşallah. Ben de ne yapayım canım iş güç koşturmaca yeni kurulan bir iş düzensizlikler var yol uzun falan takiliyorum
Düşer düşer hatırlarız bu konuşmaları hatta :) zaman çok hızlı işliyor. İş hayatı çok çok zor hemi de nasıl mezun olduk girdik bir işe mobbing belası geldi başa. Şimdi baska bir yerdeyim burası da ayrı bir terane ama rahatÇok şükür canım 200gubden aşağı düşeceğini hayırlısıyla :)) sen ne zaman gonderiyordun sevdicegin :)) ayy şu iş hayatı çok zoorr:/
Düşer düşer hatırlarız bu konuşmaları hatta :) zaman çok hızlı işliyor. İş hayatı çok çok zor hemi de nasıl mezun olduk girdik bir işe mobbing belası geldi başa. Şimdi baska bir yerdeyim burası da ayrı bir terane ama rahatne işle meşgul dün canım bu arada bir ara işte sinirlendiydi tepesi atmıştı Şubat'ta tecili bozdurup gidiyorum demişti . Nayır nolamaz moduna girdim tabi simdi işler az çok yoluna girdi. Kasımda gitmeyi düşünüyor daha çok vaar :)
Canım benimki de yazılımcı bu arada :) hele sizin iş daha stresli benimkinden biliyorum sürekli proje su vakte yetişecek şöyle olcak bilmem ne, çocuğu zivanadan çıkarmışlardı. Amin canım seninkisi de az kalmış zaten sizin bizim oooo daha gidecek gelecekBen yazılım firmasında çalışıyorum canım kendini bişi sanan ezmeye çalışan insanlar her yerde var keşke toz bulutu olsalarhayırlısı cancağızım sağ salim gitsin gelsin inşallah sen ne işle.mesgulsun canım:))
Canım benimki de yazılımcı bu arada :) hele sizin iş daha stresli benimkinden biliyorum sürekli proje su vakte yetişecek şöyle olcak bilmem ne, çocuğu zivanadan çıkarmışlardı. Amin canım seninkisi de az kalmış zaten sizin bizim oooo daha gidecek gelecekben kimya mühendisiyim canim, tekstilde çalışıyorum
İyi gidiyor canısı, iş güç koşturmaca günler su gibi akıp gidiyor.. şükur sağlığımız yerinde :) sen napıyorsun bakalım anlat günlerin nasıl geçiyor sevdiceginle nasılsınız
Kolay gelsin kuzum cok sukur idare ediyoruz kendine geldi biraz daha iyi her sey guzel olacak insallahhİyi gidiyor canısı, iş güç koşturmaca günler su gibi akıp gidiyor.. şükur sağlığımız yerinde :) sen napıyorsun bakalım anlat günlerin nasıl geçiyor sevdiceginle nasılsınız
İyi gidiyor Özlem büyüyor zaman geçiyor öyle yada böyle. Bayadan beri işaret dili kursuna gidiyorum orda zaman daha hızlı geçiyor sanki. Sen nasılsınEe kızlar anlatın bakalım hayat nasıl gidiyor durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?