• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm hoş geldin..İlk zamanlar elin sürekli telefonda olucak alışmak biraz zamanını alıcak ama sonra alışıcaksın bebişinle vakit geçirirsin ailenle günler su gibi geçiyo merak etme :) biz bitirdik 2 hafta olucak bitireli hatta allah sizede nasip etsin :)
amin amin...
gözünüz aydın hayırlıolsun ..
çok sevindim...
askerlik nerdeydi sizin bir de uzun dönem mi?

giphy.gif
ŞAFAK 71 KIRIKKALE
giphy.gif
Kırıkkale bucağında ot yanar ocağında çocuk olup gezeydim yârimin kucağında.

Şafak 269 :super: Nedense bir sevindim 260lara düştüğümüze :KK28:
askzor askzor biz 14 şubatı kutlamıyoruz 2 gün sonrasında tanışma yıldönümümüz o daha değerli, önemli bizim için.
İkinizin fotoğraflarını vesikalık boyutunda çıkartıp gönderebilirsin cüzdanında saklar özledikçe rahatça bakabilir. İkinizi anlatan bir şeyler gönderebilirsin. Kurabiye yapabilirsin. Eğer soğuk bir yerdeyse atkı şapka vs örebilirsin el emeği daha değerli olur.

Şafak 269 :super: Nedense bir sevindim 260lara düştüğümüze :KK28:
askzor askzor biz 14 şubatı kutlamıyoruz 2 gün sonrasında tanışma yıldönümümüz o daha değerli, önemli bizim için.
İkinizin fotoğraflarını vesikalık boyutunda çıkartıp gönderebilirsin cüzdanında saklar özledikçe rahatça bakabilir. İkinizi anlatan bir şeyler gönderebilirsin. Kurabiye yapabilirsin. Eğer soğuk bir yerdeyse atkı şapka vs örebilirsin el emeği daha değerli olur.
Bende bilemedim İstanbul da Su an. 23 ünde yemin töreni var aslında ama o gün gene de en azından bir mektup göndermek istiyorum. Kurabiye yapıp gondersem bozulur mu acaba bilemedim.

Ufff fena girdikbirbimzie ev tadilatı konusu da ayrı düşüncelerimiz var ve inatlastik enson baya kızdı bağırdı çağırdı telefonu kapalı çekmiyor sanırım kızlar çok kötüyüm ya napicam

Ufff fena girdikbirbimzie ev tadilatı konusu da ayrı düşüncelerimiz var ve inatlastik enson baya kızdı bağırdı çağırdı telefonu kapalı çekmiyor sanırım kızlar çok kötüyüm ya napicam
Böyle tartışmalar olacak tabi ama önemli olan orta yolu bulmak. Şimdi biraz sakinlesin eminim orta yolu bulursunuz canım

Back