Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Artık geldik yolun sonuna şafak 01 Adana!!

Yarın şafak doğan güneş.. Pazartesi burada inşaallah ️ Şaka gibi.. bitti....

Gözün aydın canim bitti artık Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ya sizlerin böyle bittiğini görünce demek ki bitiyormuş diyorum ya

Gözün aydın canim bitti artık Allahım bir daha ayrılık yaşatmasın çok mutlu olun. Ya sizlerin böyle bittiğini görünce demek ki bitiyormuş diyorum ya

Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun.. Bunu bile gözlerim dolu dolu yazıyorum inan, gözyaşım akmasın diye sıkıyorum kendimi Ben burada tüm asker bekleyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, sorunlarına ortak olmaya çalıştım şafakları bitene kadar destek oldum.. Bi mesaj atarlar yada buraya yazarlar diye bekledim ama sadece sen yazdın.. O yüzden sana ayrıca çok çok teşekkür ederimmm Siz de hep mutlu olun sevdiğinle inşaallah.. Bende yavaştan gidiyorum... Kendine çok iyi bak.. Unutma öyle böyle bitiyor, su gibi bitti geçti diyeceksin inan bana.. Hiç sıkma kendini, bu hasretin bile tadını çıkar.. Allaha emanetsin

Ay canım ya görmemişlerdir belki fazla girmiyorlar buraya. Sağol canım sabrın sonu mutluluktur elbet. Sen de kendine iyi bak hep mutlu olun

Yazamadım kuzu kusura bakma
1 güncük kalmışşş heyecan çok vardır şimdi sendeee son ayrılığınız olur inşallah. Kavuştuğunuz anda yaşadıklarını hissettiğini mutlaka anlatıyosun :))
Ve inan herşey güzel olur allahın izniyle

Yok canım albay şoförü benimki görevi belli ustaya gittiğinden beri. Ordan oraya gidip gidip dıruyorlar dışarda olunca iyi zaman geçiyor da birliğe girince darlanıyor benimki. Zamanın geçmesi önemli onlar için.

Leylooş yeni giriyorum öyle düşünmee. Burda siz kavuştukça sanki benim askerim geliymuş kavuşuyormuşuz gibi hissediyorum seviniyorum. Hep mutlu olun inşallah askerin de değişmemiştir ben buna inanıyorum. Bence askerlik değiştirmiyor insanı sivildeki ortam değiştiriyor yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Askerdeyken sana daha çok bağlanıyor ve geldiğinde de bu şekilde oluyor. Belki sadece tahammül seviyesi düşebilir bu da orada ki yaşananlardan dolayı olur. İnşallah hep birlikte olursunuz bundan sonra hiç ayrılmazsınız, gözün aydın.

Dayanamadım geldim bunu yazmaya. Bana güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim Buradan bazılarına çok kırgınım ama... ben herkese hep yardımcı olmaya çalışmıştım elimden ne kadar gelirse tabi ki. Hatta şafaklarınızı bile ezbere biliyorum siz yazmadan. Neyse.. önemsenmiyormuşum demek ki.

Sevdiğim yola çıktı!!:))) Allahın izniyle sağ salim gelsin de hiçbir şey istemiyorum başka. 8-9 saatlik bir yolu var. Hala rüyada gibiyim, şimdi beklediğim günleri düşününce sanki o zorlukları yaşamamışım gibi hissediyorum, gözümü kapatıp birden açmışım ve bitmiş gibi. Çok ilginç:)) Geçmez bu şafaklar bitmez diye telefonda hüngür hüngür çok ağladığım vakitler oldu, şafak 250 olunca bile mutluluktan uçmuştum. Sonra 100lere gelince.. ve ikili rakamlar.. Şimdi diyorum çabuk geçmiş yaa:))) İzin dönüşlerinde sabahın köründe kalkıp ağlardım yine mi gidiyor diye. Şimdi sabahın köründe heyecandan kalktım, şükürler olsun. Tam dolu dolu ne eksik ne fazla dolu dolu 1 yıl bitti. Sizin de elbet bitecek, şimdi çok zor görünebilir gözünüze. Ama bitince şaşkınlıktan bir tuhaf oluyorsunuz. Ben de alışmışım asker beklemeye, onu karşımda görmeden hala inanasım yok:))) Bize güneş doğdu.. Darısı sizin bekleyenlerinizin başına:)) Tadını çıkarın bu günlerin de. Ben şimdiden diyorum özleyeceğim askerliğini diye. Konuştuğu yerler, iştimadan sonra araması, gece yatmadan konuşmalarımız, saatlerce şafak hesaplamalarımız, birbirimizi daha da merak edip kıskanıyor oluşumuz.. çok tatlı hisler.. Canınızı hiç sıkmayın... Bitiyor.. Benim bile bittiyse:))) Allaha emanet olun. İçimden geçenleri yazmak istedim, heyecandan da duramıyorum çünkü:))) Hoşça kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…