Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yaa ne kadar güzel 8 yıl sonunda evlenince evlilikte bir sıkılma söz konusu oldu mu? Bazıları öyle der ya.. çok duydum da. Benim erkek arkadaşımın tertiplerinden bir kaçı evli ve eşleri hamile. Birinin de 2 aylık bebeği varmış. O kadar üzülüyorlarmış ki. Onlara askerlik daha zor geçiyormuş, öyle diyor.. Tabi ki ne zaman hayırlıysa Allah ne zaman uygun görürse o zaman olsun o vakit gelsin minnoş en mühimi o:))

Asla inanma canım benim. O kişiden kişiye, haneden haneye değişir. Biz daha çok bağlandık birbirimize. Eşim daha bi anlayışlı oldu. Muhabbetimizde gayet yerinde. Bizler uzun süre zaman geçirdiğimiz için hem arkadaş hem eşiz onlara. Emin ol aradaki uçurumlar daha az oluyor. Yine olsa yine bukadar beklerdim. Eğer beklemeseydim. Ev alamazdık borçsuz evlenemezdik. Askere gitseydi belki diorum iyi bi işi olmazdı para biriktiremezdi. Allah ne yaşatırsa amenna. O kaderimizi nakış nakış işlemiş zaten kuzum. Sabır et. Sen çok iyi birisin belli. Rabbimde mükafatını verir.

Hiii yiçem seni ne kadar güzel şeyler yazmışsın içim açıldı
Maşaallah Allah daim etsin kelimelerinden bile anlaşılıyor birbirinizi ne kadar sevdiğiniz. Ne kadar güzel bir şey bu:)) Biz de beklemek durumunda kaldık, okul-yaş-iş-askerlik derken. Askerlik son engel.. Birlikte büyümek, olgunlaşmak gerçekten bambaşka:)) inşaallah biz de sizin gibi oluruz Çoook teşekkür ederim Sen de içini ferah tut, şimdiden kendini üzme gidecek diye. Dediğim gibi hasretlik bile çok güzel sevdiğin söz konusu olunca

Teşekkür ederim canım...Rabbim sizleride nazardan korusun canım benim

Yok yok kastamonuda çok hastaneye kaldırıldığı nöbet tutup serumlar yediği zamanlar oldu süründüğüde oldu iş yok diye çim yoldurduklarıda oldu doyasınca uyuduğuda. Nöbet çok kötü hele gece möbeti iki katı kötü allah sabır versin erkek arkadaşına

Gerçekten çok zor, biz olsak dayanamazdık bunca şeye sanırım. Akşam 8den sabah 8e kadar nöbet en zoru gerçekten. Üşütmüş yine.. amin inşaallah kuzum... Neyse ki bitiyor.. Sağlıklı olsunlar sağ salim gelsinler de zaten hiçbir şey istemeyiz biz.

Kıız 8sene ne demek bizim 2sene oldu. Nişan yapalım evlilik hazırlıkları yapalım diye gitti askere

Biz çocukluktan beri birlikteyiz, o yüzden 8 sene olması çok normal:)) daha miniminnakken bulduk birbirimizi. Yaşın 20 sanırım. Erken değil mi evlilik için? Tabi gerçi nişandan sonra bekleme süresi de var:))

Kızlar askerim bir haftadır hasta bir türlü atlatamadı ya. Şimdi yine acile gitmiş

Çok geçmiş olsun.. Benim erkek arkadaşımda gece nöbetlerinde hasta oldu, burnu tıkanmış ses gitmiş. Balla karabiberi karıştırsın sabah akşam yesin. Boğaz ağrısına yanmasına en iyi o geliyor. Bir de kantinlerde tylolhot var onu içsin. Bir de bol bol ılık su.. Benim erkek arkadaşım hep böyle atlatıyor.. Allah yardımcıları olsun:/

koğuşlarında salgın varmış tam geçiyor gibi tekrar başlıyor. Bu dediklerini söyleyeyim bir faydası olur inşallah. Size de geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun

koğuşlarında salgın varmış tam geçiyor gibi tekrar başlıyor. Bu dediklerini söyleyeyim bir faydası olur inşallah. Size de geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun

Evet gerçekten salgın varmış. Onlara grip bile gurbette daha zor. İnşaallah işe yarar kuzum, sağlık en mühimi. Bir de istirahat aldı mı? En az 3 gün veriyorlar. Yatıp dinlensin ancak öyle toparlanır..

Evet gerçekten salgın varmış. Onlara grip bile gurbette daha zor. İnşaallah işe yarar kuzum, sağlık en mühimi. Bir de istirahat aldı mı? En az 3 gün veriyorlar. Yatıp dinlensin ancak öyle toparlanır..
Uzakta olunca zor oluyor tabi. İlk olduğunda almıştı ama benimki pek istemiyor içerde vakit geçmiyor diyor :/ adliye işlerine bakıyor öyle dışarı çıkınca iyi oluyor

Sorayım ne yapılabilir diye dedim. Ama birşey yapamazlar beklicekler dedi

Teşekkür ederim canım elinden geleni yapmaya çalıştın.

İlk zamanlar bir astsubaya mı birine söylemiş askerim ama bir şey yapmamışlar. Sanırım bu yüzden bir şey demiyorlar anlamıyorum ki ses çıkaranlar da eziliyor artık. Bakalım dün başka astsubaya söylemişti işte ne olacak ne bitecek zamanla göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…