Aaa üzülme canımmmmmm o senin nasibinde varsa 8 değil 18 yıl geçse evlenirsiniz. bak biz 8.yılımızda nişanlandıkkkkYa askerlik var diye bebek istemioduk ama dayanamıoz. Artık Allah layık görürse olsun ne zaman olcaksa dioruz. Plan yapmamaya karar verdik
Asla inanma canım benim. O kişiden kişiye, haneden haneye değişir. Biz daha çok bağlandık birbirimize. Eşim daha bi anlayışlı oldu. Muhabbetimizde gayet yerinde. Bizler uzun süre zaman geçirdiğimiz için hem arkadaş hem eşiz onlara. Emin ol aradaki uçurumlar daha az oluyor.Yaa ne kadar güzel8 yıl sonunda evlenince evlilikte bir sıkılma söz konusu oldu mu? Bazıları öyle der ya.. çok duydum da. Benim erkek arkadaşımın tertiplerinden bir kaçı evli ve eşleri hamile. Birinin de 2 aylık bebeği varmış. O kadar üzülüyorlarmış ki. Onlara askerlik daha zor geçiyormuş, öyle diyor.. Tabi ki ne zaman hayırlıysa Allah ne zaman uygun görürse o zaman olsun o vakit gelsin minnoş en mühimi o:))
Asla inanma canım benim. O kişiden kişiye, haneden haneye değişir. Biz daha çok bağlandık birbirimize. Eşim daha bi anlayışlı oldu. Muhabbetimizde gayet yerinde. Bizler uzun süre zaman geçirdiğimiz için hem arkadaş hem eşiz onlara. Emin ol aradaki uçurumlar daha az oluyor.Yine olsa yine bukadar beklerdim. Eğer beklemeseydim. Ev alamazdık borçsuz evlenemezdik. Askere gitseydi belki diorum iyi bi işi olmazdı para biriktiremezdi. Allah ne yaşatırsa amenna. O kaderimizi nakış nakış işlemiş zaten kuzum. Sabır et. Sen çok iyi birisin belli. Rabbimde mükafatını verir.
Teşekkür ederim canım..Hiii yiçem seni ne kadar güzel şeyler yazmışsın içim açıldı
Maşaallah Allah daim etsinkelimelerinden bile anlaşılıyor birbirinizi ne kadar sevdiğiniz. Ne kadar güzel bir şey bu:)) Biz de beklemek durumunda kaldık, okul-yaş-iş-askerlik derken. Askerlik son engel.. Birlikte büyümek, olgunlaşmak gerçekten bambaşka:)) inşaallah biz de sizin gibi oluruz Çoook teşekkür ederim Sen de içini ferah tut, şimdiden kendini üzme gidecek diye. Dediğim gibi hasretlik bile çok güzel sevdiğin söz konusu olunca
Teşekkür ederim canım...Rabbim sizleride nazardan korusun canım benim
Yok yok kastamonuda çok hastaneye kaldırıldığı nöbet tutup serumlar yediği zamanlar oldu süründüğüde oldu iş yok diye çim yoldurduklarıda oldu doyasınca uyuduğuda. Nöbet çok kötü hele gece möbeti iki katı kötü allah sabır versin erkek arkadaşınaBenim erkek arkadaşımın nöbetleri bitmişti gelmesine az kaldı diye, adam eksikliğinden dolayı yine 12 saat nöbetlere başladı. Ama çok şükür az kaldı.. Ne güzel rahat olması:)) Doğuda mı asker?
Canım arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sana şimdiden bir tavsiyem var. Çalışmıyorsan kesinlikle kendine bir uğraş bir hobi edinTeşekkür ederim canım...Rabbim sizleride nazardan korusun canım benim
Yok bitanem çalışıom.Canım arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sana şimdiden bir tavsiyem var. Çalışmıyorsan kesinlikle kendine bir uğraş bir hobi edin
Yok yok kastamonuda çok hastaneye kaldırıldığı nöbet tutup serumlar yediği zamanlar oldu süründüğüde oldu iş yok diye çim yoldurduklarıda oldu doyasınca uyuduğuda. Nöbet çok kötü hele gece möbeti iki katı kötü allah sabır versin erkek arkadaşına
Kıız 8sene ne demek bizim 2sene oldu. Nişan yapalım evlilik hazırlıkları yapalım diye gitti askereBen evli değilim kiiikeşke hemencik evlensem de olsa 8.yılımızdayız sevdiğimle.. askerlik engeldi evliliğe. Sende var mı bi minik fasülye?
Kıız 8sene ne demek bizim 2sene oldu. Nişan yapalım evlilik hazırlıkları yapalım diye gitti askere
Kızlar askerim bir haftadır hasta bir türlü atlatamadı ya. Şimdi yine acile gitmiş
koğuşlarında salgın varmış tam geçiyor gibi tekrar başlıyor. Bu dediklerini söyleyeyim bir faydası olur inşallah. Size de geçmiş olsun Allah yardımcıları olsunÇok geçmiş olsun.. Benim erkek arkadaşımda gece nöbetlerinde hasta oldu, burnu tıkanmış ses gitmiş. Balla karabiberi karıştırsın sabah akşam yesin. Boğaz ağrısına yanmasına en iyi o geliyor. Bir de kantinlerde tylolhot var onu içsin. Bir de bol bol ılık su.. Benim erkek arkadaşım hep böyle atlatıyor.. Allah yardımcıları olsun:/
koğuşlarında salgın varmış tam geçiyor gibi tekrar başlıyor. Bu dediklerini söyleyeyim bir faydası olur inşallah. Size de geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun
Uzakta olunca zor oluyor tabi. İlk olduğunda almıştı ama benimki pek istemiyor içerde vakit geçmiyor diyor :/ adliye işlerine bakıyor öyle dışarı çıkınca iyi oluyorEvet gerçekten salgın varmış. Onlara grip bile gurbette daha zor. İnşaallah işe yarar kuzum, sağlık en mühimi. Bir de istirahat aldı mı? En az 3 gün veriyorlar. Yatıp dinlensin ancak öyle toparlanır..
Anlat bakalım bysa hanım napıyorsun ne ediyorsun bakım :)
Sorayım ne yapılabilir diye dedim. Ama birşey yapamazlar beklicekler dedi
Askerler buna nasıl ses çıkarmıyor ki yahu? Benim erkek arkadaşımın tertipleri her gün şikayet etmişti korkmadan kimseden. O kimmiş ki! Bir de insanların huzurunu bozup duruyor. Çok şikayet olunca zaten ya başka ilçeye sürgün ediliyor ya da başka bir şehire. Elinden geleni yapsınlar. Son çare Bimeri aramalılar ya da mail atmalılar. Sonra komutan en üst makama hesap vermek zorunda hem yazılı hem sözlü olarak. Fena başı derde giriyor anlayacağın. Benim erkek arkadaşım şikayet etti bimer deyince yüzbaşı çay poğaça ısmarlamış kaç gün düşün.. Susanlar ezilmeye mahkum ne yazık ki. Orada haksızlıklar çok. Kısacası komutanların korkulu rüyası bimerBir de erkek arkadaşının sevdiği bir komutan hiç yok mu? İlla her askeriyede çok çok iyi bir iki komutan oluyor. Ona söylediği an asla erkek arkadaşının adını sanını kimseye vermez, hemen olaya el koyar.. eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?