Benim askerimde başlarda böyle bi tanesi yüzünden çok çektiklerini söyledi ve sürgüne yollamışlardı.Çok üzüldüm ya allah yardımcıları olsun hele şu soğuk kış günlerinde dua edip onu sen ayakta tutucaksın canım
Elimden bir şey gelmiyor ki duadan başka. Ne desem nasıl teselli vermeye çalışsam aksini söylüyor. Çocuğun 100 günü kalmış allahtan onunla avunmaya çalışalım diyorum o da olmuyor. Psikolojisi bozulmuş durumda. Psikolojiden hava değişimi alsa onda da biri almış siciline işlemiş. Devlet memurluğuna vs giremiyormuşsun siciline kötü yansıyormuş yani. Çok saçma değil mi hem devlet personeli bozuyor askerlerin psikolojisini hem de siciline işliyor. RDM OLAN ÇOCUĞA HİÇBİR ŞEY YAPILMIYOR DİĞER ASKERLERE GELİNCE SİCİLE İŞLENİYOR!
Bir kişinin ailesi ararsa sorun oluyor ama birçok kişi ararsa hem televizyona düşer haber olur diye korkuyorlar hemde üstler duyar diye. Bi deneyin biz yaptık bimer son çare. Bimerde adını sanını yazıyorsun ya çok çektiriyorlar. Uzun dönemmi acemidemi şuan
Peki diğer askerlerin ailelerine nasıl ulaşabilirim ki? Çok zor bu söylediğin. Benim soy ismim onunkinden farklı bimere yazsam anlamazlar kimin şikayet ettiğini bir şey yapabilirler mi çektirir mi üstleri askerime? Uzun dönem usta birliğinde şuan daha 288 günü var.