Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu senin gibi erken diyorda. İşte dediğin gibi iki sene geçer üstüne geldikten sonra bizim toparlanmamız için. Kararı şimdi geldiBiz çocukluktan beri birlikteyiz, o yüzden 8 sene olması çok normal:)) daha miniminnakken bulduk birbirimizi. Yaşın 20 sanırım. Erken değil mi evlilik için? Tabi gerçi nişandan sonra bekleme süresi de var:))
Yaa bysaa nerdesinn kuşumm nasıl bi his 1 seneden sonra gelmesi
canım havalar çok sooğuk ya kalın kalın giyinsinKızlar askerim bir haftadır hasta bir türlü atlatamadı ya. Şimdi yine acile gitmiş
Canim valla bana hic gitmemis gibi geliyor bazen.. bazende cok farkli geliyor her sey. Ama cok sukur yoluna girecek gibi hissediyorum Allah kavustursun az kaldi balim dusunme bunlariYaa bysaa nerdesinn kuşumm nasıl bi his 1 seneden sonra gelmesi
Tesekkur ederim Allah razi olsun.. gecer tabi gecmeyen ne varki Allah sizi kavustursun asılBysa canım gözün aydın geçmişi okudumda kavuşmuşsunuzz allah hepimize nasip etsin yaşadığın mutluluğu sıkma canını hastalık gelip geçer orda hasta olmasındansa yanınızda olması bin katlı iyi. Sen sevginle iyileştirirsiiinn
Sabahtan aksama kadar geziyoruz kuzu napicaz ahahaaAnlat bakalım bysa hanım napıyorsun ne ediyorsun bakım :)
Ehehe daha ne olsun kiz :)Sabahtan aksama kadar geziyoruz kuzu napicaz ahahaa
Canım benim :) ne güzel işte.. tam yerinde zamanında samimiyetle söylenmiş iki kelime.. gerçekten ozlemis. Hep derim bu zaruri özlem öyle özel ki.. çünkü sevdiğin askerde vatan borcunu oduyorken ailesini sevdiğini arkasında bırakıyor.. o kadar başka ve derin bir özlem ki.. yani yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Yanına gitmen mümkün mü canım çarşısında vsKızlar bizim evimiz tadilatta şuan mobilya falan yaptırıyoruz askerimle konuşurken neler yaptırdığımızı falan anlatıyordum bi ara 2snlik bi sessizlik oldu bana direk seni çok özledim dedi sesi de böyle üzgün gibiydi çok tuhaf oldum gözlerim falan doldu belli etmemeye çalıştım falan ama 3 aydır görüşmüyoruz artık iyice hasreti ağır basmaya başladı iyice ben pek böyle hasret özlem gibi muhabbetlere girmiyordum hani zaten asker psikolojisi falan gibisinden diye böyle birden özlediğini duyunca kötü oldum ne bileyim
amin inşallah canim
zaman geçtikçe daha çok duyacaksın bu ve daha güzel sözleriKızlar bizim evimiz tadilatta şuan mobilya falan yaptırıyoruz askerimle konuşurken neler yaptırdığımızı falan anlatıyordum bi ara 2snlik bi sessizlik oldu bana direk seni çok özledim dedi sesi de böyle üzgün gibiydi çok tuhaf oldum gözlerim falan doldu belli etmemeye çalıştım falan ama 3 aydır görüşmüyoruz artık iyice hasreti ağır basmaya başladı iyice ben pek böyle hasret özlem gibi muhabbetlere girmiyordum hani zaten asker psikolojisi falan gibisinden diye böyle birden özlediğini duyunca kötü oldum ne bileyim
Canım benim :) ne güzel işte.. tam yerinde zamanında samimiyetle söylenmiş iki kelime.. gerçekten ozlemis. Hep derim bu zaruri özlem öyle özel ki.. çünkü sevdiğin askerde vatan borcunu oduyorken ailesini sevdiğini arkasında bırakıyor.. o kadar başka ve derin bir özlem ki.. yani yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Yanına gitmen mümkün mü canım çarşısında vs
zaman geçtikçe daha çok duyacaksın bu ve daha güzel sözleri
Kızlar kardeşimin bugün 20 yaşına girdi. Ve bugün asker yeri belli olmuş . Yarın e devlet şifresi alıp yerini öğrenecek. Moralman çöktüm resmen daha birinin askerliği bitmeden kardeşimin ki başlayacak ya
bizde öyleyiz şimdi geliş gününü hesaplıyoruz uçakla gelirim şu gün çıkarım izin al diyor bi 10 gün bu tarz konuşmalarımız oluyorPek açmıyorum böyle özlemli hasretli konularını ama bazen baya zorlanıyorum o da zorlanıyor ki söyleyiveriyor :/ kendisini üzmesin bide böyle özlemi hasretliği düşünmesin kafasını dağıtsın benle konuşurken diyorum ama kafa şişrimekten başka yaptığım bişi de yok şöyle yaptık böyle yapıyoruz herşey güzel olcak, oluyo falan.. :/