Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 293

Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim.

Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak

Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak

Ne kadar çalışsam, yoğun olsam da zaman geçmiyor. İnşallah dediğin gibi olur. O güneş hepimiz için doğmak zorunda!

evet dediğin gibi oluyor 200lere gelene kadar zaman sanki durdu diyorsun ama çok şükür 200ler hızlı gidiyor 100lerde umarım bu hızla geçer gider, sonra çift rakamlar hızlı hızlı geçsin ve sonraaaa güneş bizim için doğacak

yaa amin inşallahh kuzum geçiyo geçiyo merak etme

Gözün aydın kuzum o bir iki günler bizler için o kadar önemli ki.. yaşamayan bilemez. Hadi bakalım sana da çoook az kaldı, sonra sıra bende

Şafak 293

Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim.

Amin inşaallah.. hiç üzülme.. ben anlamadım bile ne ara geçtiğini inan.. bazı rakamlar zorluyor ama sonrası su gibi hiç sıkma canını o şafaklar elbet bitecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…