Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın kuzum sağ salim yanına gelmeyi nasip etsin allah :)ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
allah razı olsun bitanem ilaç gibii geldi valla çok iyi olduCanimm benim gozunaydin. O 2 gun ne demek şuan seni cok iyi anliyorum.. her sey gonlunuzce olsun
Şafak 293
Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim.
Aminnn saat sayiyorum artikgözün aydın kuzum sağ salim yanına gelmeyi nasip etsin allah :)
Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak
Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak
bugün mü geliyo yarın mı :)Aminnn saat sayiyorum artik
bende çalışıyorum ama akşam olunca bugünde bitti diyorum iyi ki çalışıyoruz yoksa hiç zaman geçmezdiNe kadar çalışsam, yoğun olsam da zaman geçmiyor. İnşallah dediğin gibi olur. O güneş hepimiz için doğmak zorunda!
Yarin canim Allah nasip ederse tabibugün mü geliyo yarın mı :)
yaa amin inşallahh kuzum geçiyo geçiyo merak etmeevet dediğin gibi oluyor 200lere gelene kadar zaman sanki durdu diyorsun ama çok şükür 200ler hızlı gidiyor 100lerde umarım bu hızla geçer gider, sonra çift rakamlar hızlı hızlı geçsin ve sonraaaa güneş bizim için doğacak
amin bebeğim inşallah yarın kavuşuyosunuz allahın izniyleYarin canim Allah nasip ederse tabi
Havalaninda ilk nasil karsilascaz acaba eski turk filmleri gibi agir agir birbirimize kosucak miyizamin bebeğim inşallah yarın kavuşuyosunuz allahın izniyle
yaaa muhteşem bi an olacakHavalaninda ilk nasil karsilascaz acaba eski turk filmleri gibi agir agir birbirimize kosucak miyiz
yaa amin inşallahh kuzum geçiyo geçiyo merak etme
Yaaa size cok guzel bi haberim var kizlaaaarr
Askerim komutanindan terhis tarihini almaya gidince butun askerleri cikarmis sen kal demis digerleri cikmis demis ki ben seni 1 senedir takip ediyorum cok calistin olum hic isyan etmedin sana iki gun erken terhis yazdim 22’de gidiyosun demis bugun tam suan yani 10 gun kaldi
Agladim sevincten cok mutluyum kizlar ya
Şafak 293
Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim.