• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 293

Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim. :KK61:

Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak:anne:

Amin canim allah razi olsun. Darisi sizlerin basina 200leerden dusunce zaman su gibi geciyo ilk 2-3 ay cok zor geliyo ama sonra alisinca hizli geciyo merak etme o gunes sizin icinde dogucak:anne:

Ne kadar çalışsam, yoğun olsam da zaman geçmiyor. İnşallah dediğin gibi olur. O güneş hepimiz için doğmak zorunda! En Büyük TÜRKİYE

evet dediğin gibi oluyor 200lere gelene kadar zaman sanki durdu diyorsun ama çok şükür 200ler hızlı gidiyor 100lerde umarım bu hızla geçer gider, sonra çift rakamlar hızlı hızlı geçsin ve sonraaaa güneş bizim için doğacak :halay:

evet dediğin gibi oluyor 200lere gelene kadar zaman sanki durdu diyorsun ama çok şükür 200ler hızlı gidiyor 100lerde umarım bu hızla geçer gider, sonra çift rakamlar hızlı hızlı geçsin ve sonraaaa güneş bizim için doğacak :halay:
yaa amin inşallahh kuzum geçiyo geçiyo merak etme :KK15:

Yaaa size cok guzel bi haberim var kizlaaaarr

Askerim komutanindan terhis tarihini almaya gidince butun askerleri cikarmis sen kal demis digerleri cikmis demis ki ben seni 1 senedir takip ediyorum cok calistin olum hic isyan etmedin sana iki gun erken terhis yazdim 22’de gidiyosun demis bugun tam suan yani 10 gun kaldi :KK76::KK76::KK76:
Agladim sevincten cok mutluyum kizlar ya

Gözün aydın kuzum :KK68: o bir iki günler bizler için o kadar önemli ki.. yaşamayan bilemez. Hadi bakalım sana da çoook az kaldı, sonra sıra bende :KK73:

Şafak 293

Kızlar ne güzel bir bir kavuşuyorsunuz çoğunuz rabbim sağ salim gelmelerini nasip etsin. Bizim daha 3 dönemimiz var kavuşmaya. Çok özledim. :KK61:

Amin inşaallah.. :KK68: hiç üzülme.. ben anlamadım bile ne ara geçtiğini inan.. bazı rakamlar zorluyor ama sonrası su gibi :KK60: hiç sıkma canını o şafaklar elbet bitecek:))

Back