- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agliycam galiba Allahim bin şükürrBysa bugün büyük gün
Çok heyecanlı bizi ihmal etme yaz hemen buraya :)Son 1 saat
Oyyy inşaaallah
Sizin şafağınızda su olsun aksın hemencik geçsin bitsin bu vakitlerinde tadını çıkar, kim bilir seni nasıl özlüyor:))
Sarildik biraz once hic gitmemis gibiydi ama konusamadik henuz dönüyoruz kizlar kavustummm aksam burdayim
Şafak 292
98/1'lerin acemilikleri açıklandı bugün kuzenim de gidecek bu celp, bizim acemi birliğimizin açıklandığı gün geldi aklıma.
Akşama bekliyorum :)Sarildik biraz once hic gitmemis gibiydi ama konusamadik henuz dönüyoruz kizlar kavustummm aksam burdayim
Sarildik biraz once hic gitmemis gibiydi ama konusamadik henuz dönüyoruz kizlar kavustummm aksam burdayim
Şubatta gidecek kocamBian önce gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim. Tıpkı sizler gibi 10 gün kaldı diyebileyim bian önce.
Teşekkür ederim canım benimİçimi rahatlattınOnun herşeyine razıyım. sağ salim gitsin gelsin inşallahŞimdiden hoşgeldin aramıza Elbet diyeceksin. İlk günler yani 300ler beni öyle zorlamıştı ki bu şafakları görebileceğime inanmıyordum. Ki şimdi 16 kaldı. Ne ara anlamadım sanki rüya gibi O yüzden hiç sıkma canını, sağ salim gidip gelsin yeter ki. En mühimi o.. İnsan sevince sevdiğinin hissettirdiği tüm duygular o kadar güzel geliyor ki.. hasretlik bile:))
kuzenin nereye gidiyor canım uzun dönem mi :)
Manisa acemisi olan kuzenim Vanda suan canmUzun dönem canım, o kadar uzun ki adı kısaca Ulaştırma Per. Okl. ve Eğt. Merkez Komutanlığı Manisa/Alaşehir'e düşmüş. Acemisi buraya çıkan var mı biliyor musun? Usta birliğinde doğuya gönderme ihtimali var internetten baktığım kadarıyla.
Uzun dönem canım, o kadar uzun ki adı kısaca Ulaştırma Per. Okl. ve Eğt. Merkez Komutanlığı Manisa/Alaşehir'e düşmüş. Acemisi buraya çıkan var mı biliyor musun? Usta birliğinde doğuya gönderme ihtimali var internetten baktığım kadarıyla.