• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sarildik biraz once hic gitmemis gibiydi ama konusamadik henuz dönüyoruz kizlar kavustummm aksam burdayim

Kuzum gözün aydın o kadar heyecanlandım ki yazdıklarını okurken kendim kavuşmuş kadar oldum vallahi :)) darısı bizlere inşallah :)) Rabbim bir ömür ağzınızın tadının bozulmasına izin vermesin mutluluğunuz daim olsun inşallah :))

Şubatta gidecek kocam:KK61:Bian önce gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim. Tıpkı sizler gibi 10 gün kaldı diyebileyim bian önce.

Şimdiden hoşgeldin aramıza:KK54: Elbet diyeceksin. İlk günler yani 300ler beni öyle zorlamıştı ki bu şafakları görebileceğime inanmıyordum. Ki şimdi 16 kaldı. Ne ara anlamadım sanki rüya gibi :KK16: O yüzden hiç sıkma canını, sağ salim gidip gelsin yeter ki. En mühimi o.. İnsan sevince sevdiğinin hissettirdiği tüm duygular o kadar güzel geliyor ki.. hasretlik bile:))

Şimdiden hoşgeldin aramıza:KK54: Elbet diyeceksin. İlk günler yani 300ler beni öyle zorlamıştı ki bu şafakları görebileceğime inanmıyordum. Ki şimdi 16 kaldı. Ne ara anlamadım sanki rüya gibi :KK16: O yüzden hiç sıkma canını, sağ salim gidip gelsin yeter ki. En mühimi o.. İnsan sevince sevdiğinin hissettirdiği tüm duygular o kadar güzel geliyor ki.. hasretlik bile:))
Teşekkür ederim canım benim:KK200:İçimi rahatlattın:KK15:Onun herşeyine razıyım. sağ salim gitsin gelsin inşallahEn Büyük TÜRKİYE

kuzenin nereye gidiyor canım uzun dönem mi :)

Uzun dönem canım, o kadar uzun ki adı kısaca Ulaştırma Per. Okl. ve Eğt. Merkez Komutanlığı Manisa/Alaşehir'e düşmüş. Acemisi buraya çıkan var mı biliyor musun? Usta birliğinde doğuya gönderme ihtimali var internetten baktığım kadarıyla.

Uzun dönem canım, o kadar uzun ki adı kısaca Ulaştırma Per. Okl. ve Eğt. Merkez Komutanlığı Manisa/Alaşehir'e düşmüş. Acemisi buraya çıkan var mı biliyor musun? Usta birliğinde doğuya gönderme ihtimali var internetten baktığım kadarıyla.
Manisa acemisi olan kuzenim Vanda suan canm

Bizimde komşumuzun oğlu Manisa Alaşehir’de acemiliğini yaptı. Usta birliğide Tekirdağ’a çıkmıştı:))

Back