- 26 Aralık 2016
- 496
- 817
- 103
Cok sükür canimmmm cok sukur darisi basina en kisa zamandaYaşşaasııınnnn!!Bi nevi bizde tertibiz seninle kuşum
ben bile senin adına çok heyecanlıyım
Çok şükür bugünleri de gördük
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sükür canimmmm cok sukur darisi basina en kisa zamandaYaşşaasııınnnn!!Bi nevi bizde tertibiz seninle kuşum
ben bile senin adına çok heyecanlıyım
Çok şükür bugünleri de gördük
![]()
Ahaha cidden kizlar nasil bi an olucak acaba yarin akşam hepiniz burda toplanin anlaticam cekirdek cola hazir olsunbu arada hepinize cok tesekkur ederim canlarimm desteginiz icin ilginiz icin
Can tertipler
![]()
L Leyla- C Chharlotte
ahahah senin kac gundu senin safagi yazicaz simdii artikÇekirdek ve kolamı şimdiden hazırlıyorum ben tertoooooommuzun uzun anlat bak yarın çatlarım
![]()
ahahah senin kac gundu senin safagi yazicaz simdii artik@Kurk Mantolu Madonnaa duydunmu yarin aksam burdasiniz sende gel kuzu
![]()
aaa neyin tribini atiyosun @Kurk Mantolu Madonnaa o da daha şafak sayicak hazirliyor simdiden kendini oyy oyy Allah sabir versin17 kaldı benim, ben geriden geliyorumyarın için benim bile içimde heyecan oldu, benimki gelince bayılıcam herhalde
aynen @Kurk Mantolu Madonnaa benim tripli mis kuşum sensiz olmaz
![]()
![]()
aaa neyin tribini atiyosun @Kurk Mantolu Madonnaa o da daha şafak sayicak hazirliyor simdiden kendini oyy oyy Allah sabir versin
Kız çalışıyorum ne ara kaynattiniz bu kadarahahah senin kac gundu senin safagi yazicaz simdii artik@Kurk Mantolu Madonnaa duydunmu yarin aksam burdasiniz sende gel kuzu
![]()
Ne demek canim benim yeterki mutlu ol. Sagol kuzum sendende Allah razi olsunn. Bizim bu safak panosunda veda olmzz hepimiz yazmasakta mutlaka burda oluruzz :) sag saglim saril insallaah guzelim benim her zaman yanindayim biliyosunnVeeHuzurkokulu enn başindan beri desteğini benden esirgemedin. Allah razi olsun guzelimm benim Allah esinle sana bir omur mutluluk versin guzel kalplimm. Veda konusmasi gibi oldu ama buradayım tesekkur etmek istedim
![]()
![]()
Tam 9 gün kaldı :)senin ne zaman geliyordu kuzum sevdiceğin sizin de çok çok az kaldı :))
gerçekten dışardan bakınca 2 gün ne ki gibi görünüyo ama gerçekten çok önemliGözün aydın kuzumo bir iki günler bizler için o kadar önemli ki.. yaşamayan bilemez. Hadi bakalım sana da çoook az kaldı, sonra sıra bende
![]()
Gözün aydın canım. Yarın ve diğer günler çok mutlu olunŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ![]()
Biliyorum bebegimm benim cok sagoll. Bende senin her zaman biliyorsunnNe demek canim benim yeterki mutlu ol. Sagol kuzum sendende Allah razi olsunn. Bizim bu safak panosunda veda olmzz hepimiz yazmasakta mutlaka burda oluruzz :) sag saglim saril insallaah guzelim benim her zaman yanindayim biliyosunn![]()
Sagol canim benimmm Allah herkesi sevdiğine kavustursunGözün aydın canım. Yarın ve diğer günler çok mutlu olun![]()
Amin inşaallah..hiç üzülme.. ben anlamadım bile ne ara geçtiğini inan.. bazı rakamlar zorluyor ama sonrası su gibi
hiç sıkma canını o şafaklar elbet bitecek:))
Bitmeye mahkumlar da sevdiğin orda mutsuz oldukça zaman daha çok sıkıyor insanı. Bir an önce bitsin gelsin ya da hava değişimi alsın bir şekilde. Son zamanların hızlıca geçsin de kavuş sevdiğine inşallah.![]()