• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahaha cidden kizlar nasil bi an olucak acaba yarin akşam hepiniz burda toplanin anlaticam cekirdek cola hazir olsun :KK70: bu arada hepinize cok tesekkur ederim canlarimm desteginiz icin ilginiz icin :KK200::KK200: Can tertipler :KK70: :anne: L Leyla- C Chharlotte

Çekirdek ve kolamı şimdiden hazırlıyorum ben tertoooooomm :KK48: uzun uzun anlat bak yarın çatlarım :KK73:

Vee Huzurkokulu Huzurkokulu enn başindan beri desteğini benden esirgemedin. Allah razi olsun guzelimm benim Allah esinle sana bir omur mutluluk versin guzel kalplimm. Veda konusmasi gibi oldu ama buradayım tesekkur etmek istedim :D :anne::KK200::KK60:

aaa neyin tribini atiyosun @Kurk Mantolu Madonnaa o da daha şafak sayicak hazirliyor simdiden kendini oyy oyy Allah sabir versin

Yok bana falan trip atmıyor, bi sebepten dolayı ben ona öyle diyorum:)) Aynen o taze yaren olacak, su gibi bitirsin o da inşaallah :KK60:

Bysa Bysa kuzucum ne demek canımın içi yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorumm burda olacağım :)) darısı tüm yarenlerin başına inşallah :)) veda konuşması gibi olmuş ama bi yere gitmek yok daha sizin düğünü yapıcaz :))

Vee Huzurkokulu Huzurkokulu enn başindan beri desteğini benden esirgemedin. Allah razi olsun guzelimm benim Allah esinle sana bir omur mutluluk versin guzel kalplimm. Veda konusmasi gibi oldu ama buradayım tesekkur etmek istedim :KK70: :anne::KK200::KK60:
Ne demek canim benim yeterki mutlu ol. Sagol kuzum sendende Allah razi olsunn. Bizim bu safak panosunda veda olmzz hepimiz yazmasakta mutlaka burda oluruzz :) sag saglim saril insallaah guzelim benim her zaman yanindayim biliyosunn :KK200:

Gözün aydın kuzum :KK68: o bir iki günler bizler için o kadar önemli ki.. yaşamayan bilemez. Hadi bakalım sana da çoook az kaldı, sonra sıra bende :KK73:
gerçekten dışardan bakınca 2 gün ne ki gibi görünüyo ama gerçekten çok önemli
eveeet sırayla kavuşuyoruzz az kaldııııııı:halay::halay::halay:

Ne demek canim benim yeterki mutlu ol. Sagol kuzum sendende Allah razi olsunn. Bizim bu safak panosunda veda olmzz hepimiz yazmasakta mutlaka burda oluruzz :) sag saglim saril insallaah guzelim benim her zaman yanindayim biliyosunn :KK200:
Biliyorum bebegimm benim cok sagoll. Bende senin her zaman biliyorsunn :KK36:

Amin inşaallah.. :KK68: hiç üzülme.. ben anlamadım bile ne ara geçtiğini inan.. bazı rakamlar zorluyor ama sonrası su gibi :KK60: hiç sıkma canını o şafaklar elbet bitecek:))

Bitmeye mahkumlar da sevdiğin orda mutsuz oldukça zaman daha çok sıkıyor insanı. Bir an önce bitsin gelsin ya da hava değişimi alsın bir şekilde. Son zamanların hızlıca geçsin de kavuş sevdiğine inşallah. :KK36:

Bitmeye mahkumlar da sevdiğin orda mutsuz oldukça zaman daha çok sıkıyor insanı. Bir an önce bitsin gelsin ya da hava değişimi alsın bir şekilde. Son zamanların hızlıca geçsin de kavuş sevdiğine inşallah. :KK36:

Oyyy ❤️ inşaaallah :KK68:
Sizin şafağınızda su olsun aksın hemencik geçsin bitsin:KK60: bu vakitlerinde tadını çıkar, kim bilir seni nasıl özlüyor:KK33::))

Back
X