Inşallah canım seninle konuşunca biraz rahatladim tesekkur ederim :)Müsait olduğu an direkt seni arar emin ol.. o da fırsatını bekliyordur eminim ki:))
Inşallah canım seninle konuşunca biraz rahatladim tesekkur ederim :)
Bugun konuşuruz inşallah dua et benim içinRica ederim ne demek:)) Haber alınca yaz buraya, merak ederim seni..
Bugun konuşuruz inşallah dua et benim için
Ederim tabi ki, inşaallah fırsat bulduğu gibi seni arar hemencik. Ama olur da aramazsa da hiç mi hiç canını sıkma. Çünkü hiç tehlikeli bir yer değil zaten, gidip gelecek hemen. Tek de gitmiyor sonuçta.. O yüzden üzme kendini. Ama arayabilecek vakti olduğu gibi seni arayacaktır aramazsa bil ki müsait değil telefonu eline alamıyordur yada başkasından arayamıyordur.. başka şeylerle oyalan şimdi kafan dağılsın:))
Canimmm demin konuştum yarın sabah dönecekmis çok mutluyum :)
Aynen insan nefes aldığını hissediyor resmen; )Ohhhh gözün aydın:))) Ben demiştim arar diye mutlaka.. Şimdi rahatlamışsındır ne biçim, biliyorum o hissi:))
Aynen insan nefes aldığını hissediyor resmen; )
97/1 ler bitiriyor yavaş yavaş ben daha da heyecanlanıyorum kızlar sıra bize geliyor ya.Bir yandan da çabuk geçsin istiyorum çok özledim bir an oluyor dayanamıyorum çok özledimm :
Hayal gibi geliyor ruyada mıyım acaba bi durtsenize beni
Hayal gibi geliyor ruyada mıyım acaba bi durtsenize beniRabbim hepinizi kavustursun insallahh C Chharlotte L Leyla- Browni_intense IncIpek04 altnky
İnşallah canım. Rüya gibi ama bitiyor kavuşuyorsunuz sonunda :) Ay duygulandım ya Allah bir daha hiç ayırmasın hap mutlu olunHayal gibi geliyor ruyada mıyım acaba bi durtsenize beniRabbim hepinizi kavustursun insallahh C Chharlotte L Leyla- Browni_intense IncIpek04 altnky
Canimm benim gozunaydin. O 2 gun ne demek şuan seni cok iyi anliyorum.. her sey gonlunuzce olsunYaaa size cok guzel bi haberim var kizlaaaarr
Askerim komutanindan terhis tarihini almaya gidince butun askerleri cikarmis sen kal demis digerleri cikmis demis ki ben seni 1 senedir takip ediyorum cok calistin olum hic isyan etmedin sana iki gun erken terhis yazdim 22’de gidiyosun demis bugun tam suan yani 10 gun kaldi
Agladim sevincten cok mutluyum kizlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?