Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde 95 esin mi askerde cok kotuyum ben bu ara iki cocukla asker yolu bekliyorum
Neden kotusun canim bir sıkıntı mı var? Henüz eşim değil 7 yıldır birlikteyiz bende bekliyorum işte gün sayıyorum :))

Valla bitiriyoruz kuşum.. ben senden 5 gün sonra kavuşacağım inşaallah, mutlaka yaz buraya bak o anınızı neler olduğunu.. çatlarım yoksa

bende bi 3 gün daha bekliycem istanbula döndüktn sonra sivasa gitmesi gerekiyo önce cumartesi görüşücez
bide sen nereye gidiyosun gidemezsinnnn
naaayıııır
izin vermiyorum!!!!!!

bende bi 3 gün daha bekliycem istanbula döndüktn sonra sivasa gitmesi gerekiyo önce cumartesi görüşücez
bide sen nereye gidiyosun gidemezsinnnn
naaayıııır
izin vermiyorum!!!!!!

Sonuçta şafak bitiyor kuşum, bi 3 gün ne ki:)) En azından o psikoloji bitecek. Bende pazartesi kavuşucam inşaallah.. 29unda..

Seni de yiçem Gitmiyorum vazgeçtim.. siz kavuşana kadar kıpırdamıyorum bir yere:)) sende uzun uzun o günü akşamına yaz mutlaka bak

Hayırsıyla ayak bassalar başka bişey istemiyorum aynı havayı solumak bile yeter diyorum artık ama sanada çok az kalmış kuzumm.Hepimiz yazalım coşalım

Şafak 2 ama hic hazir degilimm ay ben hala anlamadim cuma geliosa safak nasil 2 oluyo persembe safak dogan gunes diyorlarmış garip geldi.. dua edin bana kizlaarr

Kuzum sizin yarın 01 Adana oluyor, perşembe doğan güneş oluyor. Cuma da zaten yanında.. Yani doğan güneşi saymıyorlar bitiyor o gün:)) Askeriyede böyle:)) dualarimizdasin

Hayırsıyla ayak bassalar başka bişey istemiyorum aynı havayı solumak bile yeter diyorum artık ama sanada çok az kalmış kuzumm.Hepimiz yazalım coşalım

Aynen kuşum... Bi gelsin o günler artık.. tükendim valla

Kızlar erkek arkadaşım ankaradaydi tum gun konusamadik bir anda konyayaa gidiyorum görev için dedi gunu birlikmis sarji da yok ne oldu birden anlamadım çok kötüyüm

Kızlar erkek arkadaşım ankaradaydi tum gun konusamadik bir anda konyayaa gidiyorum görev için dedi gunu birlikmis sarji da yok ne oldu birden anlamadım çok kötüyüm

Normal er değil mi? Erler görev için şehir değiştirmez aslında. İlk defa duyuyorum. Sözleşmeli erler gidiyordu çünkü. Ne görevi yapıyor normalde? Hiç kötü olma, ne olabilir ki hem? Düşünerek yıpratma kendini hiç

Er değil astegmen. normalde birlikte astegmen oradaki islerle ilgileniyordu ilk defa böyle bir şey oldu hic konusamadik bile bir dk içinde kapatti

Er değil astegmen. normalde birlikte astegmen oradaki islerle ilgileniyordu ilk defa böyle bir şey oldu hic konusamadik bile bir dk içinde kapatti

Endişelenme hiç canımcım.. Ne olacak ki? Hem Konya hiç tehlikeli bir yer değil, hiçbir olay yok. Bir ara mutlaka sana bir yerden ulaşır müsait olduğu an. İçin ferah olsun. Hem doğuya gitmemiş ya, orası da Ankara gibi bir yer güvenlik açısından. Üzme kendini lütfen

Haklısın orası öyle de herşey çok ani oldu sebebini de bilmiyorum telinin şarjı da yok kapalı ondan moralim bozuk inşallah geceye kadar döner

Haklısın orası öyle de herşey çok ani oldu sebebini de bilmiyorum telinin şarjı da yok kapalı ondan moralim bozuk inşallah geceye kadar döner

Müsait olduğu an direkt seni arar emin ol.. o da fırsatını bekliyordur eminim ki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…